Bildirim
Amfi önerisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Güncel. -
Uygun oneri için marka model belirtmemişsin hocam
10 gundur cevap veren yok
Elindeki subwoofer nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam '' ŞU '' yazan kelimede link var. Bi kaç yere sordum cadence ve focal amfi önerdiler. mid takım olarakta bi yer jbl bir yer doch önerdi. şuan da hala araştırıyorum. -
Audison amfi tek geçerim. -
Şu amfi işi benimde kafami kurcaliyor..2 × 175 veya 4 × 150 ne biliyim 1 × 1200 vs ne anlama geliyor..ben 4 pioner hoparlor 550 w 2 tane 17 cm pioner kapi hoparlörü ve bir adet pioneer veya kicker 1000 veya 1400 w lik subwoofer almayi düşünüyorum..pioneer yetkilisine sordum burdaki..edison amfi al dedi jbl alabilirsen daha iyi ama onlar pahalidir dedi..jbl 2. Ele bakiyorum bi sürü çeşidi var hangisi uygun bana bilemedim..😭😭
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Amfi - RockFord Fosgate yada Audison
En iyi fiyat performans komponentlerinden Audison APK 165
tavsiye ederim.. -
sub ın saglam mıss hocam
tek mono ile besle bence jbl 301.1 Mono Bass al -
-
Ben sony'nin Xpload bass'ını kullanıyorum Jbl falan düşündüm ama gerçekten Sony'nin bassından çok çok memnunum tavsiye ederim. İnce bass tonlamaları da çok başarılı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X