Şimdi Ara

Amfi önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: YusufArslann Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
68
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
31. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar araç tofaş kartal l sıfırdan ses sistemi yapıyorum sizinde yardımınıza ihtiyacım var öncellikle bass için mobass mb-600 amfiyi sectim buna göre bi subwoofer soylermisiniz gürültu olmasın iyi vursun istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2x150 watt rms ile anca arabanın çürüklerini sallarsın

• sissil S kullanıcısına yanıt

Reis arabayı biraz sallasın istiyorum hangi amfi hangi bass ı önerirsin

• Biraz istiyorsan mono anfi al en az 300 rms. Şu an piyasadan haberim yok bende Jbl var 20 yıllık

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sissil S kullanıcısına yanıt

Hocam bass ne önerirdiniz bi bass amfi takım önerdiğiniz varmi dikiz aynasını sallatacak kadar

• YusufArslann Y kullanıcısına yanıt
    300 watt Jbl mono anfi ve 300watt rms Jbl bass

• dikiz aynası titretmek 300rms ile mümkün değil. beklenti dahilinde 38cm sub dan aşağı düşünmeyin. forx 415 d2 sub, 1ohm montaj, net 100litre L port mdf kabin. forx 2500.1 monoa amfi, çift akü. yüksek amper şarj dinamosu, kaynak kablosu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    subwoofer + amfi tavsiyesi :)
    12 yıl önce açıldı
    SUBWOOFER TAVSİYESİ....
    20 yıl önce açıldı
    Amfi Tavsiyesi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ecrasniann kullanıcısına yanıt

Hocam oturuken bassın vurdugunu hissetmek için 2000 watt 800 rms yetmezmi ve böyle bi bassı neyle beslemeliyiz birde çift bobin olunca ne değişiyor yani daha iyi sesmi daha iyimi vuruyo

şiddetin hissedilmesi için sadece rms yeterli değil. bir çok bileşen eksiksiz yapılırsa sonuçta iyi oluyor. rms, sub çapı, sub ile uyumlu doğru kabin, amfinin sub ile uyumu, amper, doğru kablo hepsi kaliteli olmalı. 800 rms ohm değeri belirtmemişsiniz. 4ohm 800rms ile 1ohm 800rms çok farklı şeyler. dediğiniz 4ohm 800rms 38cm bir sub ise diğer bileşenlerde dediğim gibi doğru yapılırsa şiddeti araç dışındada hissettirir. ohmaj düştükçe rms inde yükselmesi gerekir. 1 ohm 300rms ile 4 ohm 300rms aynı şeyler değil. ikisi arasında tercih yapılması gerekiyorsa 4ohm 300rms tercih edilir bu durumda. ohm düştükçe şiddet artar kalite düşer. 4ohm 800rms bir sub en sağlıklı 2500.1 amfi ile beslenebilir. çift bobin ise paralel girilerek şiddet arttırılabilir. araç alt yapısı bu rms ile kaldıracak güçte değilse gene yapılan iş boşa gider. 72 amper 2 adet kaliteli akü. sadece akü ile bitmiyor. şarj dinamosu aküleri doldurmadıktan sonra boş. çekilen amperi acil kapatacak şarj dinamosu gerekli. bu setupda 150 amper şarj dinamosu iş görür. 0ga ofc bakır kablo, kaliteli 200 amper sigorta, blok dağıtıcı vs hepsi konulacak. dolar kuru bu seviyedeyken arabayı sallamak baya maliyetli haliyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecrasniann -- 5 Ocak 2025; 12:36:7 >

Va aq hocam haklısınız ben bilmediğim icin basit düşündüm.bu işin bu kadar inceliği varmiymis ya anladim hocam peki son rica olarak bana 4 bin tl sizce alabilecegim en güzel yanma kokma sorunu olmayan güzel bi bass önerirmisiniz kabinli veya kabinsiz

forx 2415 d2

forx 2415 d2 hocam bunu güzel beslicek bide amfi önerirmisiniz birde ne kadarlık bi kabin kullanayım

forx 1200.1d
    115litre L port kabin
    şöyle bişey yeterli.
    https://www.sahibinden.com/1151007948

Teşşekür ederim hocam forx önerdiğiniz bass modelinin dayanıksız olup hemen yandığını söylüyorlar bi çekindim doğrusu daha çok kullanılan sağlam bi bass varmı aklınızda veya forx hakkında düşünceleriniz nedir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.