Şimdi Ara

Amfi Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gitara yeni başladım ve 1 ay önce Epiphone Special 2 aldım. Amfi alacak parayı denkleştirdim sayılır yaklaşık 350 tl bir bütçem var ve dinlediğim gruplara göre sizden bana uygun bir amfi önermenizi istiyorum.

Ağırlıklı Olarak Dinlediğim Gruplar:
    Guns n Roses (en önemlisi)
    Led Zeppelin
    Rolling Stones
    Queen
    The Who
    The Beatles

Bu parayla ve gitarla hepsine uygun veya yakın bir şey alamayacağımın farkındayım fakat özellikle Guns n Roses tonlarına yaklaşabileceğim bir amfi önerirseniz çok iyi olur.

Son olarak benim gözüme çarpan 3 amfi var değerlendirirseniz sevinirim:

http://www.do-re.com.tr/U20276,562,blackstar-id-core-stereo-combo-elektro-gitar-amfi-10-watt-kombo-amfiler-blackstar.htm

http://www.do-re.com.tr/U14606,562,yamaha-ga15-elektro-gitar-amplisi-kombo-amfiler-yamaha.htm

http://www.do-re.com.tr/U14620,562,crate-fw15r-15w-kombo-elektro-gitar-amfi-kombo-amfiler-crate.htm

• umut23bjk U kullanıcısına yanıt
    Hocam id:Core güzel amfidir öneririm insanlara crate i ben şu an kullanıyorum kesinlikle o fiyatı haketmiyo yamaha hakkında bi fikrim yok ama
  • Blackstarı dore müzikte denetmiştim zaten benim de hoşuma gitti ama sanki daha çok metal müziğe uygun ya da bana öyle gelmiş olabilir pek anlamadığım için bir şey demek istemiyorum. Hazır yazmışken söyleyeyim metal müzik yapmak istemiyorum ama hard rock olur tabii ki. Öneride bulunacak arkadaşlar dikkate alırsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut23bjk

Blackstarı dore müzikte denetmiştim zaten benim de hoşuma gitti ama sanki daha çok metal müziğe uygun ya da bana öyle gelmiş olabilir pek anlamadığım için bir şey demek istemiyorum. Hazır yazmışken söyleyeyim metal müzik yapmak istemiyorum ama hard rock olur tabii ki. Öneride bulunacak arkadaşlar dikkate alırsa sevinirim.

Aksine Blackstarın Overdrive tonları metal için yetersiz.(Tabi bu bana göre ben Slipknot tonları istiyorum mesela)

Laney Linebacker serisi amfilere bakabilirsin.(Öneriyorum diyemem fakat 1 hafta önce benimde radarımda olan bir amfiydi youtubedan tonlarına bakıp fikir yürütebilirsiniz)

Edit: Blacstar gayet iyi bir amfi fakat ben elinde geniş bi yelpazen olsun diye yazdım Laney i.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyrion Reyiz -- 21 Ağustos 2014; 22:47:27 >
  • Hocam laney'in dediğin modelleri bütçemi aşıyor. Bir de blackstar'ın internette yeni videolarını buldum gayet hoş ama ben istediğim tonları alır mıyım emin değilim. yarın veya en geç pazar günü son kez gidip denettikten sonra son kararımı verip alacağım. O zamana kadar başka tavsiyelerinize de açığım. Guns n Roses'ın sevmediğim parçası yok denecek kadar az. Onların tonlarına en çok yaklaşabileceğim bir amfi ilk tercihim olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut23bjk -- 22 Ağustos 2014; 14:20:35 >
  • Blackstar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazmayı unutmuşum blackstar'ı bir kaç saat önce sipariş ettim yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    subwoofer + amfi tavsiyesi :)
    12 yıl önce açıldı
    SUBWOOFER TAVSİYESİ....
    20 yıl önce açıldı
    Amfi önerisi
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut23bjk

Yazmayı unutmuşum blackstar'ı bir kaç saat önce sipariş ettim yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.

Benim kafadansın ha ben de special 2 yle başladım 1.5 ay önce, gitar çok iyi fiyatına göre heavy metal sound ı da çok iyi black sabbath da dene derim malum guns şarkıları zor. Knockin on heavens doors, november rain birinci sololarını çalabiliyorum dün de sweet child o' mine a başladım solonun 3 te birini çalabiliyorum daha :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şöyle bir amfi satıyorum:

http://forum.donanimhaber.com/m_96140695/tm.htm

1 clean ve 2 drive kanalı var, ton yelpazesi bihayli geniş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.