Şimdi Ara

Amfi/Receiver Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Elimde Sony SS MF-450H Hoparlör seti mevcut. Hoparlörler 2x150watt (Arka), 1x100watt (Center), 2x100 watt (Ön) şeklinde. Subwoofer yok. Buna uygun bir amfi almak istiyorum.

Kullanma amacım yeni aldığım Samsung 46f6270 tv'ye HDMI arc ile bağlayacağım ve HDD den izleyeceğim filmler için istiyorum.

Biraz araştırdım ama çok fazla bütçem de yok.

Sony STR-DH540 model var, webdenal.com'da 830-TL ye satılıyor. Bütçemi baya aşmakta.
    PIONEER VSX-323 K model var, teknosa'da 800-tl ye satılmaktadır.

başka modelde bulamadım. Yamaha veya başka markaları bilmiyorum. Tek istediğim HDMI arc girişi olsun ve hoparlörlere gücü yetsin.

Bana önerileriniz nedir. Yardımcı olursanız sevinirim.

• Takaji T kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam pioneer vsx 323 arc var hatta 322 dede var dh 540 ta var mı bilmiyorum hepsi zaten denk avrler güç olarak ta yeterli gelirler hangisi uygun olursa onu alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: des_955

Merhaba hocam pioneer vsx 323 arc var hatta 322 dede var dh 540 ta var mı bilmiyorum hepsi zaten denk avrler güç olarak ta yeterli gelirler hangisi uygun olursa onu alın
    Teşekkür ederim kardeş, hatta bugün madiamarkta VSX-321 vardı 650-tl ya satılıyordu. 322yi bilmiyorum.
  • Baska onerisi olan varmidir? Yardimci olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takaji

Baska onerisi olan varmidir? Yardimci olacak
    vsx-321 de arc özelliği vardı yanlış hatırlamıyorsam ama gücü yetermi bilmem. Magnat 802 Sette zevk vermediği için vsx-1122-k almıştım.
    Hocam bence biraz pazarlık yapıp burdan al. Astarı yüzünden pahalı gelir yurtdışından getirirsen. Ama üst seviyelerde fiyat farkı arttıkça yurt dışından getirmek mantıklı olabilir
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    hocam aynı hop lardan bende de var. sahibinden den pioneerr vsx 917 aldım gayet guzel suruyor.
    benim tavsiyem sahibinden sitesinde dolu amfi var buna uygun alabilleceğin. pioneer vsx 921 yada 520 ler cok rahat işini gorur filmin keyfine varırsın.
    merhaba hocam internette satan birçok iyi firma var örnek olarak dikmen ses ve görüntü ve gsa elektronik istanbul hi-fi şimdilik bunlar aklıma geliyor avr olarak vsx-921 modelini inceleyebilirsiniz
  • oasikhan5 O kullanıcısına yanıt
    des_955 kullanıcısına yanıt
    VSX-921 baktım güzel ama fiyatı çok yüksek geldi 1200+TL'ye satılmakta,

2. El kullanılmış almakta içime sinmiyor. Ne kadar hor kullanıldığını bilemeyeceğim.

*Sony STR-DH540 =>

1- hepsisony.com'da var ama siteyi araştırdım eski güvenilirliği kalmamış, 833_TL havale ile fiyat yazmışlar. Belki pazarlık payı olabilir.
    2- Sanalpazarda İstanbul Hifi diye bir staıcı 999-TL'den satılığa koymuş. Fiyat çok yüksek.
    3-http://www.morfare.com'da fiyat 730-TL yazmışlar ama stok yok yazıyor.

Bu ürünü başka satan yer bulamadım düzgün olarak.

*PIONEER VSX-323 K =>

1-Teknosada 800-TL'ye satılmakta. Forumda 700-TL'ye çeki 600-TL'ye satan birisi var ama elden alamayacağım kadar uzakta,
    2-kliksa.com'da 749-TL'ye satılmakta. 50-TL chip para vermekte. + 17-TL avatajix. = 682-TL ye gelmekte

Gönlümden sony geçiyor ama bulamadım düzgün bir yer. Off ne zor işmiş elektronik ürün almak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takaji -- 9 Haziran 2014; 23:33:56 >

• quote:

Bu mesaj silindi.
    323 İLE 321 in farkını bilmiyorum ancak cok buyuk fark olmasa gerek. bi araştırın derim.
    Zira 321 ile özellikleri aynı gibi duruyor. bu durumda pioneerr htp-071 seti almak daha mantıklı olur. 321 amfi var içinde ve 5+1 hoparlörleri ile birlikte gelmekte. media marktda gecen hafta 649 a satılıyordu. sanırım şimdi fiyatı biraz artmış ancak açılmamış sıfır kutusunda 600 e satanlar cok var nette. bi değerlendirin istedim.
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    elinizdeki hoparlorleri gene kullanirsiniz front olarak.
    sonucta 323 alınca ayrıca subwoofer center ve back için bir daha hoparlor alıp masraf yapacağınıza htp 071 in içinden çıkan subwoofer ve centeri kullanirsiniz mf450h ları da front olarak baglarsiniz sisteme

bu iş biraz kafa kariştiriyor bende gunlerce araştırdım taradım. geçen hafta içi sonucta pioneer 917 aldım ufak tefek kusurları vardı onları çözmekle ugraşıyorum şimdi (kumandası yok, multi jog potu yok vs gibi)
    mf450 h ları front olarak bagladım. acayip tatmin edici berrak ve güçlü bir ses aliyorum
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    anladım tüm set var sizde.
    valla açık soylemek gerekirse basslar bana kalırsa zayıf kaliyor belli bir hz değerinin altına inemediği için bana doygun bir bass hissi vermiyor zaten 16 cm lik sürücüleri mevcut.
    genelde şöyle deniyor "hiç sw almadan kullanirsaniz tatmin olursunuz ancak sisteme sw eklediğiniz zaman aslında daha önce eksik olarak kullandiğinizi anlarsınız"
  • quote:

Orijinalden alıntı: oasikhan5

anladım tüm set var sizde.
    valla açık soylemek gerekirse basslar bana kalırsa zayıf kaliyor belli bir hz değerinin altına inemediği için bana doygun bir bass hissi vermiyor zaten 16 cm lik sürücüleri mevcut.
    genelde şöyle deniyor "hiç sw almadan kullanirsaniz tatmin olursunuz ancak sisteme sw eklediğiniz zaman aslında daha önce eksik olarak kullandiğinizi anlarsınız"

Alıntıları Göster
    gerçi htp 071 in sw u pasif sw. çok da iyi bir sw olmadiği soyleniyor. pioneer sw21 modelinin pasif subwooferi.
    ancak o amfinin artısı burada ortaya çıkıyor , yani ister aktif ister pasif sw sisteme dahil edebilirsiniz.
    çünkü pek çoğunda pasif sw kullanamiyorsunuz

• quote:

Bu mesaj silindi.
    zaten gayet yeterli oluyor. ama işte bu işin sonu yok neticede. bende şahsen oyle ahım şahım bi müzik kulağı yok.
    siz çok detaylı sesleri istiyorsanız dediğim gibi sonu olmayan bir şey bu ama anladiğim kadariyla berrak bir ses tatmin edecek sizi.
    bir süre sonra sw ilavesi yaparsınız. ben de o şekilde yapmayi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oasikhan5

zaten gayet yeterli oluyor. ama işte bu işin sonu yok neticede. bende şahsen oyle ahım şahım bi müzik kulağı yok.
    siz çok detaylı sesleri istiyorsanız dediğim gibi sonu olmayan bir şey bu ama anladiğim kadariyla berrak bir ses tatmin edecek sizi.
    bir süre sonra sw ilavesi yaparsınız. ben de o şekilde yapmayi düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben bu ürünü henüz alamadım. Kliksanın kart kapmanyasının değişmesini beklemekteyim Pioneer 323-K almaya karar vermiştim. Fiyatı hala 750-TL

Şimdi 2. el kullanılmamış, garantisi bitmiş Sony STR-DH520 bir anfi satılmaktadır. Fiyatı 490-TL'dir. Sizce bu ürün alınır mıdır?

Edit: Fiyat havale/eft ile 400-TL, güvenli alışveriş ile 450-TL'dir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takaji -- 26 Haziran 2014; 1:59:50 >

• quote:

Arkadaşlar ben bu ürünü henüz alamadım. Kliksanın kart kapmanyasının değişmesini beklemekteyim Pioneer 323-K almaya karar vermiştim. Fiyatı hala 750-TL

Şimdi 2. el kullanılmamış, garantisi bitmiş Sony STR-DH520 bir anfi satılmaktadır. Fiyatı 490-TL'dir. Sizce bu ürün alınır mıdır?

Edit: Fiyat havale/eft ile 400-TL, güvenli alışveriş ile 450-TL'dir?

Alıntıları Göster
    sahibinden.com da bir ilan vardı ondan mı bahsediyorsunuz
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Bence fiyatı uygun. guzel de bir amfi. o fiyata alınır.

alternatif olarak ise

bu ilanı değerlendirebilirsin

• quote:

Bu mesaj silindi.
    Bence fiyatı uygun. guzel de bir amfi. o fiyata alınır.

alternatif olarak ise

bu ilanı değerlendirebilirsin

• quote:

Bu mesaj silindi.
    aslında değil.
    niye diye sorarsan pioneerlarda sınıflandırma serinin ilk rakamına gore yapiliyor.

şöyleki 300 serisi 500 serisi 700 serisi ve 900 serisi diye gidiyor.
    520k 323k dan daha iyi bir amfidir.
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    get ilanı açtırırsanız 5 gun kontrol edebilirsiniz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.