Şimdi Ara

AMFİ SEÇİMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aracım Hyundai Era 1.5 Crdi

Orjinal Teyp (değiştirmeyi düşünmüyorum)
    Ön kapılar orjinal 16 cm
    Pandizot Pionner 40 Rms 400w Oval
    JBL Cs1214 1000 W ( 250 RMS ) Subwoofer
    Digiline diye ucuz Tetiklemesiz Deck Çevirici
    Amfim A/D/S 8000 Amfi vardı Bozuldu ÇÖPTE :D

Şimdi kafam biraz karışık sizden fikirlerinizi bekliyorum.. uçuk olmayacak fikirler dışındakilere açığım...

Düşünülen amfiler;

Sony XM-N1004 245 tl. 2*175 RMS köprüde

Xetec vector 200.4 169 tl 2*154 Rms köprüde

M acoustic m4 200 tl 2*200 Rms Köprüde

2 amfi hiç olmayacak.

1 tane amfi alıcam. Sizce 250-300 tl verip 300-400 rms Güçlü Mono amfi alıp teypte bass -6 da yüksek seste ön hoparlorler bozmuyor gainle bassı yukseltip kullansammı.
    yada

yukarıda seçtiğim amfilerden birini alıp ileride komponentle desteklemeyimi düşüneyim?

Aslında önlere Komponent istiyorum bass sesi eziyor ve ses olmadan bass keyif vermiyor... ama şu aşama da masraflı gozukuyor . Sadece komponent takma işçiliği 150 isteniyor
    Cadence c200 tetiklemeli deck çevirici düşünüyorum 30 civarı nette.. piyassada hep ass yada ma audio çeviriciler var..
    Genel olarak Sistemim hakkında Siz olsanız ne yapardınız.. Motor sesi Olmamalı ve Kalite daha öncelikli ... sony üzerinde duruyorum ...Fikirlerinizi bekliyorum..
    Ayrıca İzmirde Bu işten anlayan ve hobi olarak yardımlaşıcak arkadaş varsa özelden yazsın fikir alısverişi yaparız dinleriz.
    Herkesin Görüşü çok önemli bekliyorum iyi günler... teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enjoy35 -- 18 Aralık 2014; 11:20:37 >

• ESKİDEN OLSA ONLARCA CEVAP OLUR HERKES BİRBİRLERİNE YARDIMCI OLUR TARTIŞMALAR OLURDU.. BURASIDA BİTMİŞ YAZIK..

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat_0025 -- 4 Şubat 2015; 20:43:50 >
  • Merhaba arkadaşlar yeni konu açmak istemedim bu konuyuda taze ve onumla alakalı buldum hoşgörüyle karşılayacağınızı düşünüyorum vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler.

2004 model golf 4 aracım var. daha önce jameson 1500watt amfiye orjinal ön komponentleri bağlamıştım gücü nedir bilmiyorum 16cm ek olarak arka komponentlere 1 takım jbl gto 608di sanırım mid bağladım ve bagajda 400watt 2 adet pioner oval hoparlör ve jbl 1000 watt sub bağladım. Ses oldukça tatmin ediciydi çokta anlamam kulak okadar iyi değil bende ama dediğim gibi tatmin ediciydi. geçen gün bi arıza oldu amfinin çıkışları yanmış ve hoparlörlerin midlerin tamamını yakmış tek sağlam kalan sub. nasıl oldu neden oldu bilmiyorum.

şimdi yeni bi sistem kuruyorum amfi seçiminde takıldım 2 takım CADENCE FXC-6K 16 CM Mİd aldım mevcut adet primier 300 watt oval hoparlörüm var jbl 1000 watt sub bu sisteme göre amfi almak istiyorum bütçem kısıtlı kaliteyi ucuza almak mümkün değil elbet ama sorun çıkarmcak sistemimi çöpe atmama sebep olmicak sistemide kaldırcak bi amfi arıyorum. bu konuda yardımcı olabilecek varmı acaba?

• nickimi_7ler N kullanıcısına yanıt
    Ben 3 gün önce Sony XM-N1004 ampliyi 229 tl ye media markt dan aldım bağlattım çatır çutur da kullanıyorum herhangi bozulma vs vs yaşamadım ses kalitesi de tatmin edici 50w RMS de benim ovallerle bass ı kaldırdı gibime geliyor.

Gel gelelim size takım mid var premieri geçtim bir de JBL 1214cs var elinizde sanırım bunlar için 4 kanal yerine 5 kanal düşünmeniz daha mantıklı olabilir bence.

4 kanal düşünüyorsanız nasıl bağlatmayı düşünüyorsunuz mid lerden bi takımı teybe mi bağlayacaksınız.

Dediğim gibi 150 170 tl civarına jameson harward gibi markalar almaktansa üzerine 50 60 daha koyun en azından Marka bi ürün alın derim ben.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Subwoofer Amfi Tercihi
    geçen yıl açıldı
    amfi için uygun hoparlör
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.