Şimdi Ara

Amfi + Sobwofer ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    150 Tl Gibi bi bütcem var su an . 150 Tl ye pc ye baglamak için simdilik bi oto anfisi ve sobwofer alabilirmiyim ? Ankarada oturuyorum . Böle seylerle ugrasmak hosuma gidiyor. Eliimdeki parayı harcamadan degerlendirmek istiyorum ? Adres verebilecek olursa svinirim İyi forumlar.

• Jbl804 yeter sanırım ev için;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barishrocker

Jbl804 yeter sanırım ev için;)

Hocam Söyle daha uygun bisey yokmu önerebileceginiz . 150 Tl gibi bi bütceyle amfi + Sob alamazmıyım ?
  • İkinci el ancak bulursan belki, ama zor gibi..

• quote:

İkinci el ancak bulursan belki, ama zor gibi..

Peki ne kadar bi bütçe lazım ortalama minimum
  • Eve nasıl bağlanır bilgim yok ama bence 150liraya logitech veya creative alınabilir..hoparlör olarak ne bağlayacaksın subun yanına?

• quote:

Eve nasıl bağlanır bilgim yok ama bence 150liraya logitech veya creative alınabilir..hoparlör olarak ne bağlayacaksın subun yanına?

Skytch die 2 adet 500 wat oto hoparlorü var.
  • O zaman 4kanal amfi alıp sub ve kolonları bağlarsın. Ama eve kurarken nelere dikkat edilir nasıl olur bilmiyorum işte..odan ufaksa en ucuz sublara ve 4kanal amfiye bak istersen. Atakantuning,sahibinden vs

• 150 tl gibi bütçe ile kuramazsınız eve oto tesisat
    Anfi 100 tl desen 2.el
    bass 90 tl desen 2.ei
    adaptör 30 amper 60 dan başlıyo 90 100 gibi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aykio

Öncelikle Selamün Aleyküm .
    150 Tl Gibi bi bütcem var su an . 150 Tl ye pc ye baglamak için simdilik bi oto anfisi ve sobwofer alabilirmiyim ? Ankarada oturuyorum . Böle seylerle ugrasmak hosuma gidiyor. Eliimdeki parayı harcamadan degerlendirmek istiyorum ? Adres verebilecek olursa svinirim İyi forumlar.

jameson usa 6004 ve jbl gt5 12" alırsın toplamda 300 lira tutar ama sadece bununla kalmaz 35 amper 12v adaptör alman gerekir buda 80 liradır kablosu vs 400 lirayıbulur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.