Şimdi Ara

Amfi Tercihi (Yardım Acil)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a beyler. Yaklaşık 1 yıl önce, CORT X1 aldım. (Keşke fender bullet strat alaydım.) (DUMANCIYIZ :D= )
    Şimdide amfi arayışındayım.

IBANEZ IBZ 10G
    MARSHALL MG10 CF CARBON FIBER mi karar veremedim.

Şimdi cort x1 de H/H Manyetik var. Bende, Duman,TNK, v.s takıldığım için bana SINGLE lazım.

Hangisi, Cırtlak sesi daha iyi hissetirir beyler bu lazım bana. Teşekkürler şimdiden.

MARSHALL : TIKLA !
    IBANEZ: TIKLA !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinqrude -- 21 Şubat 2014; 18:20:26 >

• cort x6 var bende ona uygun olsun diye cort amfi almıştım öneririm sana da
  • Bence Marshall. Sonuçta bu markanin isi amp yapmak. Ibanez bu konuda uzman bir üretici degil. Bu seviye bir amp icin ne fark eder diyenler olabilir. Bence eder...

Bu arada linkte verdiğin aletin 0 fiyati 250 TL. Neden 2. El aliyorsun? Ben olsam riske girmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Böyle bir amfi alacağına Zoom G1 tarzı prosesör alıp Hi-Fi veya 2+1 sisteme girersen, ton çeşitliliğin fazla olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

Böyle bir amfi alacağına Zoom G1 tarzı prosesör alıp Hi-Fi veya 2+1 sisteme girersen, ton çeşitliliğin fazla olur.

Beni amacim ton çeşitliliği değil ki ? Yeni başladığım için ve gitarı tarza göre yanlış seçtiğim için cırtlak bi ses verecek amfi gerek. Yani marshall'da iyi ibanez'de hangisini tercih edeyim. Ayrıca ses sistemimde yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wogon

Bence Marshall. Sonuçta bu markanin isi amp yapmak. Ibanez bu konuda uzman bir üretici degil. Bu seviye bir amp icin ne fark eder diyenler olabilir. Bence eder...

Bu arada linkte verdiğin aletin 0 fiyati 250 TL. Neden 2. El aliyorsun? Ben olsam riske girmem.

Peder, herşeyin ucuzunda kardeş. Ona göre bunlar müsrüflükmüş. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinqrude -- 22 Şubat 2014; 15:10:16 >

• bende 1 tane belcat 15 watt amfi var. ucuzundan mikrofon bağlarım diye almıştım ama nerdeyse hiç kullanmadım desem yeridir aldığım gibi duruyor satmayı düşünüyordum... yukarda 110 a satılan 10wattlık ibanezden çok daha iyi hiç yoktan 3 band eq var

tam olarak bu :http://www.gear4music.com/Guitar-and-Bass/Belcat-15w-Guitar-Amp/IEX

eğer ilgilenirsen pm atabilirisn...
  • kinqrude K kullanıcısına yanıt
    50'yi de kendi cebinden koy, 0 al :)

Fark az olduğu için diyorum ben de. Ama sen bilirsin tabi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.