Şimdi Ara

amfi yardımı lütfen bakın acilll

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şuan elimde olan ürünler ve bu ürünlere uygun amfi arıyorum yardımlarınız icin şimdiden tşk...

1cift oval hoparlör

ALPİNE SPG-69C3 - 6 x 9" (16 cm x 24 cm) KOAKSİYAL 3 YOLLU HOPARLÖR
    * Maksimum Güç: 350 W
    * RMS Güç: 90 W
    * Frekans Tepkisi: 19 kHz ile 65 Hz
    * Empedans: 4 Ω
    * Hassasiyet: 91dB / W (1m)

1cift komponent

ALPİNE SPG-17CS - 6-1/2" (16.5cm) KOMPONENT 2 YOLLU HOPARLÖR
    * Maksimum Güç: 280 W
    * RMS Güç: 70 W
    * Frekans Tepkisi: 20 kHz ile 68 Hz
    * Hassasiyet: 88.5dB / W (1m)

ve bi 1 adet subwoofer

ALPİNE SBG-1244BP - Hoparlör Bant Geçişi Kullanmak İçin Hazır (4Ohm)
    # G tipi bant geçiş hoparlör kutusu
    # 12” G tipi hoparlör
    # Mavi aydınlatmalı akrilik pencere
    # Zirve gücü: 800W
    # RMS güç: 250W

maddiyat fazla önemli degil.

• 4x100W midle normal anfi.
    2x150W veya tek kanal 300W mono anfi.

Mid takımın 70W olanını teybine bağlarsan.
    4x150W 2 kanal bass köprüleme ile 300w, 2 kanal midle çıkış daha hesaplı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emin-Firtina

4x100W midle normal anfi.

cvp icin tşk ama şöyle bi düşüncem var 5 kanallı tek anfiyle işi bitirmek istiyorum malum arabada fazla yer yok ve kablolar cok yer kaplıyor 5 kanallı anfi hagisini önerirsiniz kaldıracaklardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anekos

cvp icin tşk ama şöyle bi düşüncem var 5 kanallı tek anfiyle işi bitirmek istiyorum malum arabada fazla yer yok ve kablolar cok yer kaplıyor 5 kanallı anfi hagisini önerirsiniz kaldıracaklardan.

sound magus h500 önerebilirim memnun kalırsınız 2.el piyasası 250tl civarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreQueency

quote:

Ilgin icin tşk ederim araştiracagim. Kaliteli ses alabilirmiyim saund magusla.
  • quote:

quote:

quote:

benimde daha önceden kullandığım bir amfidir h500 fiyatını sonuna kadar hakeden bir üründür.kesme yapmaz.
    2çift mid takımı ve 350rms lik bir bass bağlamıştım beklediğimden yüksek verim almıştım..

• quote:

quote:

quote:

quote:

benimde daha önceden kullandığım bir amfidir h500 fiyatını sonuna kadar hakeden bir üründür.kesme yapmaz.
    2çift mid takımı ve 350rms lik bir bass bağlamıştım beklediğimden yüksek verim almıştım..

Alıntıları Göster
    sound magus la gözünüz arkada kalmasın kesinlikle kalite amfidir

• quote:

şuan elimde olan ürünler ve bu ürünlere uygun amfi arıyorum yardımlarınız icin şimdiden tşk...

1cift oval hoparlör

ALPİNE SPG-69C3 - 6 x 9" (16 cm x 24 cm) KOAKSİYAL 3 YOLLU HOPARLÖR
    * Maksimum Güç: 350 W
    * RMS Güç: 90 W
    * Frekans Tepkisi: 19 kHz ile 65 Hz
    * Hassasiyet: 91dB / W (1m)

1cift komponent

ALPİNE SPG-17CS - 6-1/2" (16.5cm) KOMPONENT 2 YOLLU HOPARLÖR
    * Maksimum Güç: 280 W
    * RMS Güç: 70 W
    * Frekans Tepkisi: 20 kHz ile 68 Hz
    * Hassasiyet: 88.5dB / W (1m)

ve bi 1 adet subwoofer

ALPİNE SBG-1244BP - Hoparlör Bant Geçişi Kullanmak İçin Hazır (4Ohm)
    # G tipi bant geçiş hoparlör kutusu
    # 12” G tipi hoparlör
    # Mavi aydınlatmalı akrilik pencere
    # Zirve gücü: 800W
    # RMS güç: 250W

maddiyat fazla önemli degil.

sound magus h500 alın derim, fiyatına göre güzel bir çok kanallı amfidir.

• Cvplar icin tşk. Arkadaşlar bunlarin hangisini alirsam en ust verimi alabilirim.

hep alpine var anfiyi de alpine alsam uyumluluk acisindan daha mi iyi olur yoksa degisen birsey olmaz mi?

Benim subwoofer 4ohm alacagim anfide de 4ohm lik degeri kullanmam gerekiyor sanirim o degerleremi bakmaliyim yanlis mi biliyorum.

Alpine mrx-v60. Fiyatı 800tl.

Maksimum Güç Çıkış Değerleri Maksimum Güç : 1200W

RMS Güç Değerleri Kanal Başına
    4 Ohm, 14.4V (≤ 1% THD + N): 4 x 50W + 200W
    2 Ohm, 14.4V (≤1%THD+N): 4 x 75W + 300W Köprülenmiş 4 Ohm, 14.4V (≤1%THD+N): 2 x 150W

Alpine pdx-5. Fiyati 1.200tl.

Özellikler
    MAX güç çıkışı Toplam çıkış gücü 760W RMS

güç çıkışı Her kanal 4 Ohms (@ 14.4V @1%THD+N, 20Hz - 20kHz 4kanal, 20Hz - 200Hz Mono) 50W x 4 + 300W x 1
    Her kanal
    2 ohm: N/A
    Köprü 4 Ohms: N/A

Sound magus h500. Fiyati 450tl.

RMS Power at 14.4V (into 2 ohm THD+N < 1%) 130W X 4 + 500W

RMS Power at 14.4V (into 4 ohm THD+N < 1%) 90W X 4 + 300W

4 Ohm Bridged RMS Power at 14.4V (into 4 ohm THD+N < 1%) 260 X 2 + 500W

• quote:

Cvplar icin tşk. Arkadaşlar bunlarin hangisini alirsam en ust verimi alabilirim.

hep alpine var anfiyi de alpine alsam uyumluluk acisindan daha mi iyi olur yoksa degisen birsey olmaz mi?

Benim subwoofer 4ohm alacagim anfide de 4ohm lik degeri kullanmam gerekiyor sanirim o degerleremi bakmaliyim yanlis mi biliyorum.

Alpine mrx-v60. Fiyatı 800tl.

Maksimum Güç Çıkış Değerleri Maksimum Güç : 1200W

RMS Güç Değerleri Kanal Başına
    4 Ohm, 14.4V (≤ 1% THD + N): 4 x 50W + 200W
    2 Ohm, 14.4V (≤1%THD+N): 4 x 75W + 300W Köprülenmiş 4 Ohm, 14.4V (≤1%THD+N): 2 x 150W

Alpine pdx-5. Fiyati 1.200tl.

Özellikler
    MAX güç çıkışı Toplam çıkış gücü 760W RMS

güç çıkışı Her kanal 4 Ohms (@ 14.4V @1%THD+N, 20Hz - 20kHz 4kanal, 20Hz - 200Hz Mono) 50W x 4 + 300W x 1
    Her kanal
    2 ohm: N/A
    Köprü 4 Ohms: N/A

Sound magus h500. Fiyati 450tl.

RMS Power at 14.4V (into 2 ohm THD+N < 1%) 130W X 4 + 500W

RMS Power at 14.4V (into 4 ohm THD+N < 1%) 90W X 4 + 300W

4 Ohm Bridged RMS Power at 14.4V (into 4 ohm THD+N < 1%) 260 X 2 + 500W
    yardım edecek yok mu?

• quote:

yardım edecek yok mu?

Alıntıları Göster
    sound maguslar cok guzel tavsıye ederım ama alpine de yabana atılıcak bı marka deıl sadece fıyatı fazla para bol dıorsan Alpine pdx-5 nasılmıs youtubeden fılan bak vıdeolarına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yespeed -- 13 Mayıs 2012; 19:52:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yespeed

sound maguslar cok guzel tavsıye ederım ama alpine de yabana atılıcak bı marka deıl sadece fıyatı fazla para bol dıorsan Alpine pdx-5 nasılmıs youtubeden fılan bak vıdeolarına

Alıntıları Göster
    Arkadaslar ANEKOS arkadasimiz kaliteli muzik dinlemek istiyo forumdaki cogu arkadaslarin bildigi markalar sound magus edison jbl cadence. yorumlarinin hepsine bakin baska bisey bilmedikleri cok net ortada hepinizden cok ozur dileyerek arkadasima yuksek musadenizle tavsiye vericemm....

bu piyasada musteri kalitesi cok onemlidir arkadasi ikna edememissiniz h 500 dediginiz anfi herkeze gore cok guclu ama yok oyle bi dunya hoparlorlerinizin tweterlari yandiginda yada basi 2 ohm surup basi yaktiginizda anfinin guclu oldugu kanisina wariyosunuz yok iste oyle bi dunya anfinin voltaj agirlikli calistigini gurultu temizleme hassasiyetinin kac db oldugunu aldiginiz dip sesi kesemediginizde farkli farkli bahaneler uyduruldugunu herkez biliyo ...

ben burda sizin gibi degerleri arkadaslara en dogru fikirleri beyan ediyorum.... isteyen kabul eder isteyen etmez.

audison SRX 5 hertz EP 5 audison LRX 6.9 we senin yazdigin alpine arasinda gidip gelicek olursam aklima ep 5 sana mukemmel sonuclar cikarticaktir...

diger yazdigim urunler isinde bana ulasman yeterli...

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-hertz-he-5-farkimiz-kalitemizzzzzz-84386693/detay

ilan bana aittir her turlu sorunda sana yardimci olurum dusunursen telefonla ulas saygilar iyi forumlar....

• quote:

Orijinalden alıntı: ferro1983

Arkadaslar ANEKOS arkadasimiz kaliteli muzik dinlemek istiyo forumdaki cogu arkadaslarin bildigi markalar sound magus edison jbl cadence. yorumlarinin hepsine bakin baska bisey bilmedikleri cok net ortada hepinizden cok ozur dileyerek arkadasima yuksek musadenizle tavsiye vericemm....

bu piyasada musteri kalitesi cok onemlidir arkadasi ikna edememissiniz h 500 dediginiz anfi herkeze gore cok guclu ama yok oyle bi dunya hoparlorlerinizin tweterlari yandiginda yada basi 2 ohm surup basi yaktiginizda anfinin guclu oldugu kanisina wariyosunuz yok iste oyle bi dunya anfinin voltaj agirlikli calistigini gurultu temizleme hassasiyetinin kac db oldugunu aldiginiz dip sesi kesemediginizde farkli farkli bahaneler uyduruldugunu herkez biliyo ...

ben burda sizin gibi degerleri arkadaslara en dogru fikirleri beyan ediyorum.... isteyen kabul eder isteyen etmez.

audison SRX 5 hertz EP 5 audison LRX 6.9 we senin yazdigin alpine arasinda gidip gelicek olursam aklima ep 5 sana mukemmel sonuclar cikarticaktir...

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-hertz-he-5-farkimiz-kalitemizzzzzz-84386693/detay

ilan bana aittir her turlu sorunda sana yardimci olurum dusunursen telefonla ulas saygilar iyi forumlar....

Biz birşey bilmediğimzden değil sadece adamın elindeki hoparlörlerini karşılayacak amfi tavsiyesinde bulunduk.
    250rms bass 70rms kompenatı ve teyip çıkısıyla bıle kullanabılecek bır coxial hoparloru var ben simdi bu insana gidip on numara müzik istiyorsan helix A6 al keyfine bak tarzında amfiler önersem uygun kaçmaz. amfinin 2.eli 1100tl kullanacağı hoparlör 50 lira yapma gözünü seveyim :)

• quote:

quote:

Biz birşey bilmediğimzden değil sadece adamın elindeki hoparlörlerini karşılayacak amfi tavsiyesinde bulunduk.
    250rms bass 70rms kompenatı ve teyip çıkısıyla bıle kullanabılecek bır coxial hoparloru var ben simdi bu insana gidip on numara müzik istiyorsan helix A6 al keyfine bak tarzında amfiler önersem uygun kaçmaz. amfinin 2.eli 1100tl kullanacağı hoparlör 50 lira yapma gözünü seveyim :)

Alıntıları Göster
    FreQueency arkadaşa katılıyorum 50 60 tl lik bi hoparlöre tutupta 1100 tl lik anfi önerirsen adam demezmi naptın abi diye

• quote:

Orijinalden alıntı: Supervisor_

FreQueency arkadaşa katılıyorum 50 60 tl lik bi hoparlöre tutupta 1100 tl lik anfi önerirsen adam demezmi naptın abi diye

Alıntıları Göster
    aynen katılıyorum araba serçe sen buna 2ton yük vurmaya çalışıyon gibi arabanın biyerlerı cortlar :d bundada hoparlorun bıyerlerı cortlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emin-Fırtına

%50 espiri içerir mesajım. Sanki Sonuçta geri dönüş var gibi.... benim yazdığım mesaja doğru,,
    jameson 6004 4*60w / 2*60w+1*120w butarz yada buna yakın stabilitesi daha iyi anfiler olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin-Firtina -- 14 Mayıs 2012; 21:46:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emin-Firtina

quote:

Orijinalden alıntı: Emin-Fırtına

%50 espiri içerir mesajım. Sanki Sonuçta geri dönüş var gibi.... benim yazdığım mesaja doğru,,
    jameson 6004 4*60w / 2*60w+1*120w butarz yada buna yakın stabilitesi daha iyi anfiler olabilir...

Alıntıları Göster
    FREQUENNCY helix i biliyosun da adam oraya marka model we fiyat yazmis ( Alpine mrx-v60. 800 tl diye ..) bunu okurken ne anladigini cok merak ediyorum.... senin werdigin oneri h 500 oneri sana UYGUN KACMAZ Ona dicek lafim yok ama arkadasim icin mantikli bi alternatif oldugunu anlicaktir....

YUNUS 50 60 liraya iki konteynir dukkanin onune getir parani al git hemen

YESPEED h 500 yazmis adamlar senin katilimin neye .... sen siranin arkasina gec sesini cikartma bence

ferrariye kumho lastik takmaya benzettiniz bu isi siz beyler

adam butce onemli degil diye not dusmus werdigi ornekte Alpine mrx-v60. 800 tl demekki adam iyi bisey istiyo ( nokta )

• quote:

FREQUENNCY helix i biliyosun da adam oraya marka model we fiyat yazmis ( Alpine mrx-v60. 800 tl diye ..) bunu okurken ne anladigini cok merak ediyorum.... senin werdigin oneri h 500 oneri sana UYGUN KACMAZ Ona dicek lafim yok ama arkadasim icin mantikli bi alternatif oldugunu anlicaktir....

YUNUS 50 60 liraya iki konteynir dukkanin onune getir parani al git hemen

YESPEED h 500 yazmis adamlar senin katilimin neye .... sen siranin arkasina gec sesini cikartma bence

ferrariye kumho lastik takmaya benzettiniz bu isi siz beyler

adam butce onemli degil diye not dusmus werdigi ornekte Alpine mrx-v60. 800 tl demekki adam iyi bisey istiyo ( nokta )

Alıntıları Göster
    Arkadaşım tekrarlıyorum biz elindeki hoparlör grubune göre amfi söyledik bize deseki ilerde focal krx3 4mid takımı + focal 46kx sub alıcam ona göre amfi önerin dese eywalllah ona göre önerelim.sende biliosunki bahsettiğim ürünlerle 20 arabaya normal düzeyde ses sistemi dizersin.
    ***Maddiyat önemli değilse arkadaşım rockfortfosgate focal helix dls harman kardon tarzı ürünlere bak*****

• quote:

Arkadaşım tekrarlıyorum biz elindeki hoparlör grubune göre amfi söyledik bize deseki ilerde focal krx3 4mid takımı + focal 46kx sub alıcam ona göre amfi önerin dese eywalllah ona göre önerelim.sende biliosunki bahsettiğim ürünlerle 20 arabaya normal düzeyde ses sistemi dizersin.
    ***Maddiyat önemli değilse arkadaşım rockfortfosgate focal helix dls harman kardon tarzı ürünlere bak*****

Alıntıları Göster
    birak bu isleri arkadasim h 500 adamin elindeki cihazlari cok rahat yakar atar. bumu oneri anlayisin senin...

rock ford a gelme daha BRAX i tek gecerim... onerilere kalirsa daha bilmedigin cok marka war helix i biiyosun ya brax i bi arastir ....

buda son msj dir bu sayfa icin

• quote:

birak bu isleri arkadasim h 500 adamin elindeki cihazlari cok rahat yakar atar. bumu oneri anlayisin senin...

rock ford a gelme daha BRAX i tek gecerim... onerilere kalirsa daha bilmedigin cok marka war helix i biiyosun ya brax i bi arastir ....

buda son msj dir bu sayfa icin

Alıntıları Göster
    o kadar bilgin var demekki h500 ün katalog değerlerine bakarak adamın hoparlörlerini yakacagını söylüyorsun. 4 kanal veya 5kanal amfinin mono çıkışı 500rms verecek.Katalok da yazan değerlere bakacaksak edison on numara amfi. başka markalara bakmaya gerek yok.
    Burda bilgimi ölçüyoruz tavsiyemi veriyoruz ne kadar ekmek varsa o kadar köfte var.
    Madem bilgi istiyorsun boşver brax ı mrax ı da Hi-end dergisini az kurcalada amfi sektöründe ılk 2 sıralamada audiosn ve focalin oldugunu gör.
    Hadi kolay gele.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.