Şimdi Ara

amfimden verim alamıyorum acil yardım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ALPİN 150*4 AMFİM VE 2 ADET ELİPS 500 WAT LIK KOLONUM VAR BUNLARI BİLGİSAYARIMA BAĞLAMAK İSTİYORUM VE BAĞLADIM DA FAKAT SESİ AÇINCA SES KESİLİYOR ADAPTÖRDEN OLABİLİR Mİ
    BU AMFİ KAÇ AMPER GÜÇ ÇEKER BENİM ADAPTÖR 12 V 1 A VEYA KAÇ WATLIK VEYA AMPERLİK ADAPTÖR BU SİSTEMİ BESLER YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

• 12 volt 20 amper lik bi
    adoptör olması gerekiyor..
  • alpin mi? bence o anfiden verim almayı bekleme zaten... arabasına takıpta takmadan önce daha iyiydi be abi diyen bi çok insan tanıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: tazmaz00

alpin mi? bence o anfiden verim almayı bekleme zaten... arabasına takıpta takmadan önce daha iyiydi be abi diyen bi çok insan tanıyorum

tazmanoo sen o anfiyi alpın anfi ile karştırıyosun bence....
  • Anfiyi GG den aldıysan bu sonucu alman normal
  • en azından 5 amper bi kaynak lazım 70 w fln..
  • oto amfileri minimum 20 amperlik bir akımla çalışabilir
    yoksa sıradan adaptörlerle denerseniz sesi yükselttikçe ses kesilmeleri yaşarsınız
    oto amfilerini evde besleyebilecek akım değerlerine sahip özel adaptörler var onlardan almalısınız. alırken mutlaka üzerindeki rakamları kontrol edin: (minimum 20 amper)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TWEETERLAR İÇİN YARDIM
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • adaptörler pahalı oluyor..alpin anfi fazla akım cekmez helekı 2 tane 6*9 ile kullancaksan
    bi yerden bi tane pc power supply bul kullan bayagı ucuza halletmıs olursun
  • Arkadaşlar tartışmanıza karışmak istemem fakat eğer ki o ürün GG den alındıysa ;

1- Gerçek alpin değil.

2- Hiçbir işe yaramıyor.

3- Paranıza yazık olur.

4- Sahte olan bir ürünün teknik bilgisini de tartışmak olmaz sanırım.

Saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yarbay

Arkadaşlar tartışmanıza karışmak istemem fakat eğer ki o ürün GG den alındıysa ;

1- Gerçek alpin değil.

2- Hiçbir işe yaramıyor.

3- Paranıza yazık olur.

4- Sahte olan bir ürünün teknik bilgisini de tartışmak olmaz sanırım.

Saygılar...

alpin in gerçeği zaten yok alpine var birde alpin

yine yanlış anlaşıldım normal karşılıyorum bu forumda artık her mesajımı editlemem gerekiyor

ürünün kalitesi ile ilgili bir yorumum olmadı sadece bilmeden etmeden ürüne çamur atmamasını söyledim

halbuki sebep güç kaynağındaki yetersizlik sorsam min kaç amper bir kaynak gerekli biliyorumki cevap veremeyecek yada agabeylerinden ögrenecek

kastım alpin teknik bilgisi ile tartışmak değil konuyu açan arkadasın asıl sorusuna teknik yanıtlar aramak

@tazmaz00 yorumuna güzel bir yanıt vermiştim ama sagolsun yöneticiler mesajı silmiş neyse bundan sonra seviyeli ve teknik tartışmalara davet ediyorum seni be hep ordayım

layığı oldugu yere gönderilmiş bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DG00 -- 5 Nisan 2007; 13:07:38 >

• quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tazmaz00 -- 10 Nisan 2007; 12:20:57 >
  • Bu arada o anfinin tekniğini mekniğini tartışacak bişi yok çünkü eğer dediğim gibi GG den alındıysa o anfide teknik yok. İçi bomboş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yarbay -- 10 Nisan 2007; 12:42:59 >
  • aynı şeyi düşünüyoruz zaten o anfinin tekniğini falan tartışacak bişeyi yok GG değil nereden alınırsa alınsın o anfinin hiç bir işe yaramadığını herkes gibi bende biliyorum her ama senin ve benim dediğimiz bu olayı bilmeyen anlamayan insanlar çıkıp böyle abuk sabuk konuşunca insan geriliyo ama dediğin gibi sallamamak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tazmaz00 -- 10 Nisan 2007; 12:44:39 >
  • Bu arada adaptör aldınmı too fast merak ettim?
  • Amfi ister yazdığı gibi 150x4 versin ister vermesin, ister kaliteli olsun ister olmasın, bu adamın sorunu adaptörle ilgili daha niye amfiyi tartışıyorsunuz anlamış değilim...

Arkadaş çıkışların ikisine iki tane oval hoparlör bağlayıp çalıştıracaksan adaptörün en azından 10 amper ve üstü bişey olsun, ileride belki diğer çıkışlarıda köprüleyip bi woofera falan veririm dersen 20 amper ve üstü bi adaptör al almışken....
  • quote:

Orjinalden alıntı: djoz

Amfi ister yazdığı gibi 150x4 versin ister vermesin, ister kaliteli olsun ister olmasın, bu adamın sorunu adaptörle ilgili daha niye amfiyi tartışıyorsunuz anlamış değilim...

Arkadaş çıkışların ikisine iki tane oval hoparlör bağlayıp çalıştıracaksan adaptörün en azından 10 amper ve üstü bişey olsun, ileride belki diğer çıkışlarıda köprüleyip bi woofera falan veririm dersen 20 amper ve üstü bi adaptör al almışken....

Eğer bu anfiyi Gitti gidiyor sitesinden aldıysa adaptörle madaptörle alakası yok arkadaşım. Bu anfinin içi bomboş ve tahminen EĞER ORADAN ALDIYSA 29 ytl ye filan almıştır ve bu anfi HİÇBİR İŞE YA-RA-MAZ... Adaptörde alsan 10 tanesini yanyana da bağlasan OL-MAZ...

• Alpinin içinin nasıl bişey olduğunu biliyorum, GG ile alakası yok, GG bu amfiyi alıp içini mi boşaltıyor, amfi fabrika çıkışı güçsüzse güçsüzdür kalitesizse kalitesizdir, GG içindeki devreyi değiştirmiyor heralde,

Teknik konuşalım, arkadaş kesilme problemi yaşamış ve sebebi de adaptörün güçsüzlüğü, bunun dışındaki boş tartışmaların kimseye faydası yok...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.