Şimdi Ara

AMI BIOS Güncelleyeceğim. Tools sekmesi mevcut değil. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: uzmanbiyolog

şu 45nm işlemciler p4m900 çipsetli anakartlarda bi doğru düzgün çalışmadı gitti.bende de iki tane vardı biri msi p4m900-m2-l e5700 işlemci takıyorsun 1200mhz'de çalıştırıyordu :) gerçi gigabyte GA-VM900M anakartı hiç fena değildi.e7500'ü bile çalıştırıyordu çünkü bu tip işlemciler için beta bios çıkarmıştı Gigabyte.

senin anakart için araştırma yaptım biraz ama cpu microcode güncellemesi yapılmış beta bios bulamadım maalesef.bu şekilde idare ediceksin artık ya da anakartın desteklediği daha düşük bir C2D işlemci takıcaksın.gerçi sadece biostaki bu hata için o işlemciyi değitirirmisin.... ben olsam değiştirmem...

Bilgisayarı elimle kapatmak zorundayım. Sıkıntı olur mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kapatmıyor derken; windows2u kapat komutunu verdiğinde Windows kapatılıyor yazıyor daha sonra siyah ekran ama kasa fanları çalışmaya devam ediyor bu şekilde mi, oluyor? eğer bu şekildeyse benzer durumla daha önce de karşılaşmıştım.sorun olmuyor kullanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzmanbiyolog

kapatmıyor derken; windows2u kapat komutunu verdiğinde Windows kapatılıyor yazıyor daha sonra siyah ekran ama kasa fanları çalışmaya devam ediyor bu şekilde mi, oluyor? eğer bu şekildeyse benzer durumla daha önce de karşılaşmıştım.sorun olmuyor kullanabilirsin.

Evet. Monitor kapaniyor fakat fanlar calisiyor.

• arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim cpu fan eror yazıyor ilk açılışta nasıl düzeltirim acaba tşkler..
     AMI BIOS Güncelleyeceğim. Tools sekmesi mevcut değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruze994 -- 4 Mart 2015; 21:59:28 >
  • cruze994 C kullanıcısına yanıt
    Benimde İntel cpu error yazıyor bios güncelle. Belki düzelir. Baska çaresini bulamadım ben.

• halo586 H kullanıcısına yanıt
    güncelleme nasıl yapılıyor acaba tşkler
  • cruze994 C kullanıcısına yanıt
    İnternette araştırın çok kaynak var.
    Anakartınızın sitesinden son bios güncellemesini indireceksiniz. SOnrasından bir flash belleği root gibi bişey(ismini tam hatırlamıyorum) yapıcaksınız.
  • tşkler emeğe sağlık..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.