Çocukluğunun bir kısmında Amiga ile az çok haşır neşir olan çoğu kişinin bildiği bir oyundur Toki. Ağzından ateş atan bir maymunu yönettiğimiz, zevkli ama bir o kadar da zor bir platform oyunu idi. Golgoth Studio isimli bir firma Toki'yi günümüz grafiklerine uyarlayarak tam 20 yıl sonra diriltmeye karar vermiş. Çıkış tarihi hakkında kesin bir şey yok.
Oyunculuğa yeni başlamış kişiler için bu haber bir anlam ifade etmeyebilir. Ama Amigaseverlerin bu habere çok sevineceğine eminim.
Ekran görüntülerine ve videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
platform oyunlarının kralları Amiga'da ya başka bir yer de yok ; bunu hiç oynamadım ama neler oynadım neler Syndicate, Super Frog e.t.c...
böyle eski yapımları yenilemeleri çok güzel olacaktır diğer yapımcı firmalarında bu olayları el atması temennisiyle
Amiga'da oynadığım belkide en kötü oyundu Toki. Bence yeniden yapılmasının hiçbir esprisi yok. Yeniden yapılması gereken o kadar güzel platform oyunları varki, Toki bunların arasında bence en son sıralarda yer alır.
platform oyunu nasıl konsol oyunumu?
Gerçekten güzel haber, Sonic Hedgehog2 HD'yi de bekliyordum, bu tarz oyunların kıymetini herkes bilmez, başlığa rağbet olmaması bölümün yaş ortalamasından kaynaklanıyor.
Süper Frog, Yo Joe, Chuck Rock, Keşke öncelikle bunlar dönseydi.
Toki de güzel oyundu ama çok kazıktı ya. Ortalarda bir yerde, bir kız için değmez bu kadar eziyete deyip bırakmıştım.
Bazı başlıklar insanın yaşı hakkında çok ciddi ipuçları veriyor....
Ben Toki'yi çok severdim ya, gerçekten de çok eğlenceli bir oyundu. Çıkış tarihi ne zaman kesinleşir acaba?
Süper Frog gibi asla olamaz.
Aslında zormuydu kolaymıydı hatırlamıyorum ama severek oynadıgımı ve bitirdigimi hatırlıyorum güzel oyundu :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme