Galatasarayımızın unutulmaz amigoları arasına giren amigo Sezgin soyadını Özcimbomlu olarak değiştirdi. 4 ay süren mahkemenin ardından Sezgin, Kaçmaz olan soyadının Özcimbomlu olduğunu belirterek, "Mezar taşımın üzerine de cimbom adını yazdırmış olacağım" dedi.
Galatasarayımızın ve taraftarlarımızın gönlünde taht kuran ve Galatasarayımızın unutulmaz amigoları arasına giren Sezgin, 4 ay süren mahkemenin ardından Kaçmaz olan soyadını Özcimbomlu olarak değiştirdi. Sezgin, "Yıllardan bu yana Galatasaray'ı takip ediyorum. Galatasaray sevgisi benim için her şeyden üstün. Karda kışta iç saha da dış sahada hep takımımın yanındaydım. Ben Amigo Sezgin olarak mezar taşıma hep Galatasaray adını yazdırmak istedim. Çünkü benim bütün her şeyim Galatasaray. Yıllarca da benim lakabım Özcimbomlu olarak geçiyordu. 6-7 yıl önce soy ismimi değiştirmeyi yani mezar taşıma cimbom yazısını yazdırma kararı aldım. İmkanlarım olsa ilkem cimbom olsun. Doğum tarihim 1905, ilim Galatasaray, ilkem Florya olsun isterim. Ama ben yalnızca elimden geleni yani soyadımı değiştirdim. Attığım adım Galatasaray yürüdüğüm adım Galatasaray evimin rengi Galatasaray" diye konuştu.
Sezgin, en sevdiği futbolcunun Prekazi olduğunu belirterek, "Prekazi bana sevgisini emeğini ve her şeyini verdi. Bu arada Galatasaray taraftarı da bana çok büyük güç veriyor. Soğuk havalarda hareketsiz duruyorum ama o taraftarın sıcaklığı beni güçlendiriyor. Bu arada benim için Fatih Terim sevgisi bambaşka. Hem takımımızı 4 yıl üst üste şampiyon yaptı. Bu arada Lucescu'nun ilk şampiyonluğu benim için önemli. Bu arada Hagi, Okan, Hakan Şükür gibi futbolcular içinde jübile yapılmasını isterim. Her şey bir yere kadardır ama onların yalnız bırakılmasını istemem. Galatasaray kulübü vefasız değildir bunların karşılığını verecektir" şeklinde konuştu.
Sezgin, Galatasaray sevgisi için hastaneden kaçarak maça geldiğini belirterek, "Ben bir gün kalp krizi geçirdim kalbime stent taktılar. O gün de Olimpiyat Stadı'nda Galatasaray'ın maçı var. Hava da çok soğuk. Dayanamadım ve elimde serumla maça gittim. Her tarafım mosmordu ama ölüm de olsa beni Galatasaray'dan ayıramazdı ve ben o halde o maça gitmiştim. Hayatımda o maça gittiğim günü unutmuyorum" diye konuştu.
Amigo Sezgin, bu sene Galatasarayımızın Şampiyonlar Ligi'nden elenmesine çok üzüldüğünü belirterek, "Bu sene Şampiyonlar Ligi'ne çıkamadık. Fakat UEFA'da tekrar kupayı alacağımıza inanıyorum. En önemlisi de UEFA Kupası'nın finali bu yıl Türkiye'de hatta Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak. Biz ilk aldığımız UEFA Kupası'nın tesadüf olmadığını göstereceğiz ve bunu ezeli rakibimizin sahasında yapacağız. Bu arada Türkiye Milli Takımı'na da başarılar diliyorum" dedi. S
Kaynak: İHA (webaslan)
Benim oglum bir futbol takımı icin baba soyadından vazgecse onu evlatlıktan redderdim heralde. Cok sacma sapan bir davranıs. Maarifetmiş gibi anlatmıs bir de.
Benim oglum bir futbol takımı icin baba soyadından vazgecse onu evlatlıktan redderdim heralde. Cok sacma sapan bir davranıs. Maarifetmiş gibi anlatmıs bir de.
quote:
Orjinalden alıntı: @pi
quote:
Orijinalden alıntı: malumatfuruş
quote:
Alıntıları Göster
Hakiki Galatasaraylıymış Evlatlıktan reddetenler böyle bir şeyi hiçbir Fenerli yapmadığı ve yapmayacağı için böyle konuşuyorsunuz. Bazılar ona verdiğiniz ismi değiştiriyorlar buna ne diyeceksiniz? Oğlunun Fenerli olduğunu düşünemiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: GooodJob
Hakiki Galatasaraylıymış Evlatlıktan reddetenler böyle bir şeyi hiçbir Fenerli yapmadığı ve yapmayacağı için böyle konuşuyorsunuz. Bazılar ona verdiğiniz ismi değiştiriyorlar buna ne diyeceksiniz? Oğlunun Fenerli olduğunu düşünemiyorum
Alıntıları Göster
Hayır, Atamızdan bize yadigar kalan adımızın saçma sapan bir nedenden ötürü değiştirilmesine karşı çıkacağımız için böyle diyoruz.. Herkes haddini bilecek.
Sen sor bakayım babana yada aile büyüklerine soyadımı özcimbomlu yapayım mı diye gereken cevabı alırsın
quote:
Orijinalden alıntı: malumatfuruş
Hayır, Atamızdan bize yadigar kalan adımızın saçma sapan bir nedenden ötürü değiştirilmesine karşı çıkacağımız için böyle diyoruz.. Herkes haddini bilecek.
Sen sor bakayım babana yada aile büyüklerine soyadımı özcimbomlu yapayım mı diye gereken cevabı alırsın
Alıntıları Göster
fenerlilerin o adamın kim olduğunu bilmediğine eminim. bravo sezgin.
quote:
Orijinalden alıntı: Canis Lupus
fenerlilerin o adamın kim olduğunu bilmediğine eminim. bravo sezgin.
Alıntıları Göster
hergün görüyorum şahsi tekerlekli sandalyede biridir herzaman gs forması eşofmanı ile gezer yanıdan yardımcısı vardır illaki dereboyu caddesinde midyecenin yanındaki tekelde takılır hep ne zaman geçsem gs fb kavgasında olur
quote:
Orijinalden alıntı: @pi
quote:
Evet baba sevgisinin önüne geçmiş GALATASARAY sevgisi tabi böle taraftarlar her takımda olmaz o da bir gerçek =) hadi yavaştan alt bölüme alalım sizi :) Helal olsun bu arada sezgin baba senin nasıl cimbomlu olduğunu bilen biliyor!
quote:
Orijinalden alıntı: thekingsong
quote:
Evet baba sevgisinin önüne geçmiş GALATASARAY sevgisi tabi böle taraftarlar her takımda olmaz o da bir gerçek =) hadi yavaştan alt bölüme alalım sizi :) Helal olsun bu arada sezgin baba senin nasıl cimbomlu olduğunu bilen biliyor!
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: thekingsong
quote:
Bana göre Vatan sevgisi haricinde hiç bir sevgi baba sevgisinin önüne geçemez.Gs'yi babamdan daha çok seviyorum diyen de yalan atıyor. Sonuçta ortada bir oyun var bir tutku da olsa aileden daha değerli olamaz. Galatasaraylılık bir miras bir kültürdür soyisim gibi nesilden nesile geçebilir fakat Gs sevgisi de dahil hiç bir sevgi Ana baba sevgisinin önüne geçemez.
konuya gelince Sezgin abi ilginç birşey yapmış ben olsam soyadımı değiştirmezdim ama kendi bileceği iş hayırlı olması dileğiyle..
quote:
Orijinalden alıntı: Peacifullord
quote:
quote:
Bana göre Vatan sevgisi haricinde hiç bir sevgi baba sevgisinin önüne geçemez.Gs'yi babamdan daha çok seviyorum diyen de yalan atıyor. Sonuçta ortada bir oyun var bir tutku da olsa aileden daha değerli olamaz. Galatasaraylılık bir miras bir kültürdür soyisim gibi nesilden nesile geçebilir fakat Gs sevgisi de dahil hiç bir sevgi Ana baba sevgisinin önüne geçemez.
konuya gelince Sezgin abi ilginç birşey yapmış ben olsam soyadımı değiştirmezdim ama kendi bileceği iş hayırlı olması dileğiyle..
Alıntıları Göster
Bravo, müthiş davranış. Eminim bunun için yaşamıştır bugüne kadar. Artık hakkın rahmetine kavuşabilir.
Hay Allah'ım ne insanlar var...
quote:
Orijinalden alıntı: Sarı Laci
Bravo, müthiş davranış. Eminim bunun için yaşamıştır bugüne kadar. Artık hakkın rahmetine kavuşabilir.
Hay Allah'ım ne insanlar var...
Alıntıları Göster
adnan sezgin olarak okudum ya başlığı.uykum geldi galiba.
quote:
Orijinalden alıntı: thekingsong
quote:
Alıntıları Göster
quote:
quote:
İstedigim bölüme istedigim konuya yazarım sana hesap vermem. İnsallah hicbir Fenerbahce taraftarı da bu salaklıgı yapmaz, babasından gelen soyadına saygı gösterir.
quote:
Orijinalden alıntı: @pi
quote:
quote:
İstedigim bölüme istedigim konuya yazarım sana hesap vermem. İnsallah hicbir Fenerbahce taraftarı da bu salaklıgı yapmaz, babasından gelen soyadına saygı gösterir.
Alıntıları Göster
fener liler gene çatlamış siz gidin anca tribünde kavga edin kendi kendinizi bıçaklayın sezgin gibi efendi birini ismini ağzınıza almayın kirletmeyin
quote:
Orijinalden alıntı: Assassins
fener liler gene çatlamış siz gidin anca tribünde kavga edin kendi kendinizi bıçaklayın sezgin gibi efendi birini ismini ağzınıza almayın kirletmeyin
Alıntıları Göster
Yahu bunda çatlayacak ne var?Saçmalama konusunda çığır açtınız.Bir insan nasıl kıskanabilir ki?
Adamın kişisel görüşüdür.Büyük bir olay değil bence de.Ben de soyadımı değiştirmem.
Bıçaklayın falan diyerek de iyice küçülüyorsun arkadaşım.Anlamıyrum nedir bu hırs.Her şeyi milli mesele algılıyorsunuz.Hazır bekliyorsunuz saldırıya geçmek için....
quote:
Orijinalden alıntı: solidfb
Yahu bunda çatlayacak ne var?Saçmalama konusunda çığır açtınız.Bir insan nasıl kıskanabilir ki?
Adamın kişisel görüşüdür.Büyük bir olay değil bence de.Ben de soyadımı değiştirmem.
Bıçaklayın falan diyerek de iyice küçülüyorsun arkadaşım.Anlamıyrum nedir bu hırs.Her şeyi milli mesele algılıyorsunuz.Hazır bekliyorsunuz saldırıya geçmek için....
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Jermaine723
ne hırs ne saldırı gerçek bunlar hayırlı olsun deiceklerine saldırmışlar hemen stad a kendi keninize olay yapıp vuran siz değilmisniz sizin taraftarınız değilmi anca kendi kendinize kavga edin sonra çekirdek yiyin sonra başklarının yaptığına laf söleyin
quote:
quote:
ne hırs ne saldırı gerçek bunlar hayırlı olsun deiceklerine saldırmışlar hemen stad a kendi keninize olay yapıp vuran siz değilmisniz sizin taraftarınız değilmi anca kendi kendinize kavga edin sonra çekirdek yiyin sonra başklarının yaptığına laf söleyin
Alıntıları Göster
helal olsun sezgin abi....:) hakiki gslimişn... saygılar
quote:
quote: