Şimdi Ara

DONANIM ARŞİVİ ABDULLAH HACIGÜL SAYGISIZLIĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Size bugün bu arkadaşın ne kadar egoist kibirli ve saygısız olduğunu göstermek istiyorum. Kendisi konuyu farklı yerlere çekip toksik toksik cevaplar verip en sonunda cevap verdiğim yorumu silmiş yediremediği için. Kendisini donanımın kralı zannediyor galiba arkadaş. Kendi forum kurallarına kendi uymuyor bide. Aşağıda konuşmaları görebilirsiniz. Ona burdan donanımhaber üyelik tarihimi armağan ediyorum.
    Kullanıcı adım: Mustiback

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roy CharLes -- 18 Kasım 2024; 15:42:55 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• olm bir klavyede ilk olarak polling rate sonrasında dayanıklılığa bakılır. switch falan bunlar zevke göre seçilir.

1000 hz polling rate + dayanıklılığı iyi olduğu sürece her markayı kullanırım ben. 1k üstü plasebo etkisi olur. f75 dediğin klavyeye baktım, klavyenin özellikleri iyi ama bildiğin plastik yani terli bir el ve sıcak nemli odada 1 yılda dökülmeye başlayacak. bende corsair vardı mesela, metaldi (alüminyum olabilir) switchlerde plastik değildi yani yıllarca götürdü. tabii yanlışlıkla bozdum klavyeyiDONANIM ARŞİVİ ABDULLAH HACIGÜL SAYGISIZLIĞI 

tabii gamepower çöptür, mesela f75 de 1000 hz polling rate var, latency düşük. gamepowerde 500 rate bile olmayabilir tahminimceDONANIM ARŞİVİ ABDULLAH HACIGÜL SAYGISIZLIĞI 

• Halikarnas Şakşakçısı kullanıcısına yanıt
    Kral zaten biz aulayı mükemmel ömür boyu gidecek kaliteli klavye demiyoruz ki bu fiyata rakibi yok diyoruz adam bize fason ürettiren gamepowere laf söyletmiyor 3k lık ürünle 10k lık ürün kıyaslıyorsun diyor ilk dediklerine bakıyorsun aulayla gamepower kıyaslıyor :D

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.