Şimdi Ara

Bir Zahmet'in sahte olduğuna dair açıklama Sanat Sokak Dergisi Röportajı Gökhan Yıkılkan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu kadar doğal samimi oynayabiliyorsa bu figüran diye tuttuğumuz adamcağızlar dizilerdeki başroller mi? Çok kötü oynuyorlar yoksa. Bu kadar iyilerse hepsinin Şehir Tiyatrosu kadrosunda olması gerekmez mi? Bugüne kadar 1600 kişiye şaka yapmışım aralarından iki kişi dizide manavda duran adammış biri bilmem ne. Ee diğerleri bizim programdan sonra emeklimi olmuş. Söylentiler çıktı her zamanda olacaktır. Söyleyene bakmak lazım. Bir zamanlarda otopark şakası yüzünden halkın psikolojisini bozuyor diye konuştular. Ne diyeyim bende onların arkasından mı konuşayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qLa -- 28 Nisan 2010; 23:39:11 >

• Halen devam ediyormu ve saat kaçta?
  • http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=38707145

Konferansını izlemiştim tam 1 saat boyunca.Orada da değiniyor.Ama o video şimdi kaldırılmış.Konferansında söylediği şeyler;

Bir zahmet'in fake olmadığından bahsetti.Ve şu söz dikkatlerden kaçmadı;
    Acun bile bir programda 500 milyar verebiliyorsa;ki batmış show tv de, TRT için 13 milyar yol paranız gibi birşey dir...

1600 kişiye yapmışlar bugüne kadar.
    Günde toplam 13 milyar dağıtabiliyormuş.TRT limit koymuş.
    Gökhan Yıkılkan Dada Film'in ortaklarındanmış.
    Kazanan kişiye verdiği para gerçek değilmiş.Sahte para veriyormuş,kaçtıktan sonra, Bir Zahmet çalışanlarından 2 tane adam gelip 2,3 tane sözleşme imzalatıyorlarmış.Yayınlanmasına izin veriyor musunuz? diye.Aklımda kaldığı kadarı ile 140- veya 240tl de vergi ödüyormuş kazananlar.
    Hiç bir türlü senaryo yokmuş,o anda akılda geleni yapıyorlarmış.
    Ezel dizisinde ki; aynı kişiymiş.Kültür Merkezi'nin önünde çektikleri için orada oyunculara rastlamanın doğal olabileceğini söylüyor.

• 18:30 da TRT 1 ekranlarında bu aralar biraz parça parça olarak yayınlanıyor.Fan sitemizin galeri bölümünden de takip edebilirsiniz
    Gökhan Yıkılkan Resmi Fan Sitesi Galeri
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=38707145

Konferansını izlemiştim tam 1 saat boyunca.Orada da değiniyor.Ama o video şimdi kaldırılmış.Konferansında söylediği şeyler;

Bir zahmet'in fake olmadığından bahsetti.Ve şu söz dikkatlerden kaçmadı;
    Acun bile bir programda 500 milyar verebiliyorsa;ki batmış show tv de, TRT için 13 milyar yol paranız gibi birşey dir...

1600 kişiye yapmışlar bugüne kadar.
    Günde toplam 13 milyar dağıtabiliyormuş.TRT limit koymuş.
    Gökhan Yıkılkan Dada Film'in ortaklarındanmış.
    Kazanan kişiye verdiği para gerçek değilmiş.Sahte para veriyormuş,kaçtıktan sonra, Bir Zahmet çalışanlarından 2 tane adam gelip 2,3 tane sözleşme imzalatıyorlarmış.Yayınlanmasına izin veriyor musunuz? diye.Aklımda kaldığı kadarı ile 140- veya 240tl de vergi ödüyormuş kazananlar.
    Hiç bir türlü senaryo yokmuş,o anda akılda geleni yapıyorlarmış.
    Ezel dizisinde ki; aynı kişiymiş.Kültür Merkezi'nin önünde çektikleri için orada oyunculara rastlamanın doğal olabileceğini söylüyor.

Bu Söyleşiye ait video yeniden düzenlenip yayınlanacaktır.Ayrıca Sanat Sokak Dergisinde yayınlanacak röportajındada bu konuya değinecektir zaten.

• Niye yalan söylüyorsunuz ki insanlara, en azından susun yani sahte değil demek yerine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OVERnight -- 5 Nisan 2010; 20:36:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OVERnight

Niye yalan söylüyorsunuz ki insanlara, en azından susun yani sahte değil demek yerine

Bir kaç ucuz kanıta dayanarak bir programı karalamak ne kadar kolay değil mi?Bir iş ne kadar zirvede olursa o kadar saldırıya uğrar bunun örnekleri daha öncede yaşandı şuanda da yaşanıyor.Siz inanmak istediğiniz şeylere inanmaya devam edin.Biz ne kadar konuşsakta sizin için bir şeylerin değişeceğine inanmıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Reha Muhtar'ın en komik sözü?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sizin ne ilginiz var kendisiyle ?
  • benm anlamadığım şey o adamı tanımayan yoktur diye dşünyorum o yüzden fake gibi geliyor ama olmayadabilir.güldüğü bikaç komedi programından biri o program programını buldummu kaçırmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clanthee -- 5 Nisan 2010; 20:49:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qLa

quote:

Orijinalden alıntı: OVERnight

Niye yalan söylüyorsunuz ki insanlara, en azından susun yani sahte değil demek yerine

Bir kaç ucuz kanıta dayanarak bir programı karalamak ne kadar kolay değil mi?Bir iş ne kadar zirvede olursa o kadar saldırıya uğrar bunun örnekleri daha öncede yaşandı şuanda da yaşanıyor.Siz inanmak istediğiniz şeylere inanmaya devam edin.Biz ne kadar konuşsakta sizin için bir şeylerin değişeceğine inanmıyorum.

sizle hiç ugraşamayacgım, isteyen olursa ekibin çalıştığı casting şirketlerinin isimlerini ve adreslerini veriyim size:)
  • Ben Gökhan Yıkılkan Resmi fan sitesinin sahibiyim.Kendisiyle fan site projesiyle ilgili olarak irtibat halindeyim.Benim söylediklerim şu an için kendi yorumum olma niteliğini taşıyor.Fakat bazı şeyleri sanırım birinci ağızdan duymalısınız.Gökhan Bey konunun başında belirttiğim gibi bu konuyla ilgili bir açıklama yapacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clanthee

benm anlamadığım şey o adamı tanımayan yoktur diye dşünyorum o yüzden fake gibi geliyor ama olmayadabilir.güldüğü bikaç komedi programından biri o program programını buldummu kaçırmam

Son programlarda dikkat edersiniz tanınıp tanınmadığı anlamak için maddlerde yer almayan şeyler yaptırıyor.Tanındığını fark ederse parayı vermiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LexisOrAlv

Dalak Cemal forumu basmış

http://forum.gokhanyikilkan.org/Thread-Gokhan-abiyi-bulduuuuum

Seviyesiz mesajlarından dolayı uzaklaştırıldı.

• Forumumuza üye olarak Gökhan Yıkılkan hakkında merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.
  • yukarı
  • Dünkü bölümde kadın tanımış ne derse yaptı. Adam anladı sonra sen beni tanıyomusun daha önce gördünmü falan dedi. Kadın gördüm diyince seni bulacaam diyip kaçtı
  • Gökhan Yıkılkan'ın açıklaması eklenmiştir. up.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.