Şimdi Ara

Amiral Gemi Tabletler !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar burada benim merak ettiğin konu şu , yeni tablet alma arifesindeyim ve sağlam bir cihz almak istiyorum. Eski lg gpad tabletimden son derece memnundum ama onun ayarında tabletler bulamıyorum piyasada.

Benim bildiğim iki amiral gemisi modeli var şu an satılan.

İpad Air

Galaxy s2

Benim aradığım model 8 inç civarlarında ama iyi bir modelse 10 inçde düşünebilirim. Merak ettiğim konu ise LG, SONY , ASUS gibi markaların yukarda saydığım modellerle kapışabilecek tabletleri var mı piyasamızda ?

En az full hd çözünürlüklü. Güçlü bir işlemci içeren tabletler arıyorum. Aynı zamanda fp bir ürün önerilirse çok memnun olurum.

Mlesef dolar kuru nedeniyle fiyatlar olması gerekenin çok üstünde seyrediyor ve bırakın inmeyi yeni trt vergileriyle teknolojiye ulaşımımız iyice kısıtlanıyor. Bu nedenle pek çok iyi ürün zaten pahalılıktan satmayacağı gerekçesiyle ülkemize bile getirilmiyor. Elin yabancıları en iyi bileşenleri kullanırken biz her zaman çer çöp kullanmak zorunda kalıyoruz. Unutmayın ki artık çağımızda insanların ihtiyaçları karın doymasıyla bitmiyor iyi teknolojik cihazlarada ulaşım istiyoruz ama sesimiz bir türlü duyulmuyor.

2 yıl önce 500 liraya aldığım Lg gpad şu an 800 liradan satılıyor !

2 yıl önce 750 lira olan glaxy s şu an 1200 liralarda geziyor !

Ben buna katlanamıyorum ben bulgurla yaşayan bir insan olmak istemiyorum. Hükümet bizim teknolojiye ulaşımımızı kısıtlayacağına inavosyana yatırım yapıp bizimde rekabet etmemizi sağlamalı. Bu şekilde bunlar sütten mantığı ile yaklaşılırsa ülke ekonomimiz korunursa sürekli asla dışarda rekabetçi bir konuma ulaşamaz bunun yerine kendi vatandaşlarının kanını emen bir asalağa dönüşür !

Sinirlendim yine kusura bakmayın arkadaşlar elimdeki teknolojiyi yenilemekte çok büyük güçlük çektiğim için öfkeleniyorum.

Öneriler için şimdiden teşekkürler.

• Samsung p550 öneririm batarya desen cok iyi 2 -3 gun rahat gidiyo performans cok iyi s-pen ide var resim falan cizilio fiyat 900 tl genelde kvk servisli internette her sey var hakkinda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.