Şimdi Ara

BlackBerry DTEK60: Yeni amiral gemisi ile tanışın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BlackBerry DTEK60: Yeni amiral gemisi ile tanışın

Donanım bölümünü tamamen kapatan ve yola ODM tarzındaki ortaklıklar ile devam etme kararı alan BlackBerry, yeni bir amiral gemi modeli duyurdu. Aslında orta seviye bir telefon bekleniyordu ancak DTEK60 modeli amiral gemisi bir Android cihazı olmuş.

Avantajı Güvenliği

Alcatel markasının da sahibi olan TCL tarafından üretilen telefon, TCL 950 modelini temel alıyor. Metal çerçeve ve cam kaplama ile ince bir işçilik taşıyan telefonun arka kısmında bir parmak izi okuyucu, alt kısmında USB Tip-C girişi, ön kısmında ise stereo hoparlörler yer alıyor.

5.5 inçlik 2560x1440 piksel çözünürlüğünde AMOLED ekrana sahip olan akıllı telefona Snapdragon 820 yonga seti güç veriyor. 4GB LPDDR4 RAM ile desteklenen modelde 32GB arttırılabilir kapasiteye yer verilmiş. Cihazın 3000mAh kapasiteli bataryaQuickCharge 3.0 teknolojisine sahip. Ana kamera 21MP çözünürlüğünde iken ön kamera da 8MP çözünürlüğünde.

Telefonun önemli kısmını yine BlackBerry güvenlik yazılımları oluşturuyor. Android 6.0 işletim sistemi üzerine entegre edilen güvenli bootloader ve root yönetimi, depolama sürücüsü şifreleme, kurumsal yönetim sistemi, anlık güvenlik güncellemeleri bunlar arasında.

Ayrıca Bkz.Xiaomi Mi Note 2: Kavisli ekran, Snapdragon 821, 6GB RAM

Modelin dikkat çeken özelliği ise fiyatı. Normalde BlackBerry amiral gemi modeli söz konusu olduğu zaman yüksek fiyat etiketleri devreye giriyordu. BlackBerry Priv ve Passport modellerini örnek olarak verebiliriz. DTEK60 ise donanıma göre çok ucuz bir BlackBerry telefonu olmuş. Cihazın satış fiyatı 500$ seviyesinde. ODM sistemi üzerinden yürümek fiyatlarda etkili olursa, BlackBerry bu yeni yöntemle çok daha iyi işler yapabilir. 

• İstediği kadar güvenli olsun burası türkiye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android ve güvenlik kelimeleri bir arada olunca sebepsizce gülüyor insan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkedeki herkes kulaktan dolma bilgileriyle yorum yapıyor. Android ve güvenliğe komedi diyeni mi arasın, mac tasarımcılar için çok kullanışlı diyeni mi? Her çeşit var. Güzel kafa, iyi kullanın.

• tasarım vodafone smart pro 7 ile aynı gibi alcatal'in 4'lü bi modeli vardı da adı aklıma gelmedi o modelini baz alıyor güzel tasarımı var bence... donanıma zaten laf yok...

• güzel ve dolu bir cihaz... tasarımda BB nin daha etkin söz sahibi olmasını beklıyorum,qwerty klavyeli modelde yeni yılda piyasaya sürecekler bu güzel haber.

BB cihazları android tarafında, her ay düzenli olarak güvenlik yamaları alan tek cihaz,genelde adroid e atılan itici ve boş yorumları cok para verince kendını nımetten sanan kesım verıyor.

• Hâlâ amiral gemi mi çıkartıyor!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • xiaomi yeni modelleri sonrası diğer telefonlar patates

• TCL 950 nin dxomark ta kamera notu 82...(ıp6s le aynı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcebi001 -- 26 Ekim 2016; 21:24:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grand_Alexander

tasarım vodafone smart pro 7 ile aynı gibi alcatal'in 4'lü bi modeli vardı da adı aklıma gelmedi o modelini baz alıyor güzel tasarımı var bence... donanıma zaten laf yok...

geçenlerde Vodafone bayisinde Smart Pro 7 yi kullanma şansım oldu gerçekten cihazı güzel yapmışlar ki bu cihaz yakın zamanda ülkemizde satışta olacak olan Alcatel idol 4s in bir varyasyonu keza DTEK60 ta bu şekilde ODM üzerinden Alcatel e ürettirilen şu Blackberry cihazlarının fiyatları önemli ...

şahsen Qualcomm un X50 gibi 5 Gbps 5G modemini duyurduğu ve MWC 2018 de kullanıma sunup 2018 de çıkacak Amiral gemileri ile 2017 de çıkacak amiral gemileri arasında yine dağlar kadar fark olacağından burada en fazla 3 yıl gidebilecek geçiş telefonları lazım ve bununla birlikte Servet ödememek gerekiyor geçiş zamanlarında ...

• begendiğim fakat denmedim bir marka. 9700-z30- pro edition silver passport.

• quote:

Orijinalden alıntı: aceleciburak

quote:

Orijinalden alıntı: Grand_Alexander

tasarım vodafone smart pro 7 ile aynı gibi alcatal'in 4'lü bi modeli vardı da adı aklıma gelmedi o modelini baz alıyor güzel tasarımı var bence... donanıma zaten laf yok...

geçenlerde Vodafone bayisinde Smart Pro 7 yi kullanma şansım oldu gerçekten cihazı güzel yapmışlar ki bu cihaz yakın zamanda ülkemizde satışta olacak olan Alcatel idol 4s in bir varyasyonu keza DTEK60 ta bu şekilde ODM üzerinden Alcatel e ürettirilen şu Blackberry cihazlarının fiyatları önemli ...

şahsen Qualcomm un X50 gibi 5 Gbps 5G modemini duyurduğu ve MWC 2018 de kullanıma sunup 2018 de çıkacak Amiral gemileri ile 2017 de çıkacak amiral gemileri arasında yine dağlar kadar fark olacağından burada en fazla 3 yıl gidebilecek geçiş telefonları lazım ve bununla birlikte Servet ödememek gerekiyor geçiş zamanlarında ...

evet evet işte o model... smart pro 7 güzel cihaz bence de... sd652 yada sd653, 5G öncesi tam geçiş işlemcileri bence de ama özellikle sony ve lg çok pahalıya satıyorlar... tamam kabul ediyorum geçen seneki amiral gemileri ile yarışıyor sd652 ama yinede pahalı gibi şuan için... blackberry 1500-2000 arasına satabilse türkiye'de bu cihazı bence alıcısı olur çünkü yazılım tarafı kuvvetli olacaktır...

• Grand_Alexander kullanıcısına yanıt
    Blackberry fln ülkemizde sorunlu artık garanti teknik servis vs. noktasında kimin getirdiği belli değil Blackberry de kullanacağım tercihi Xiaominin bir cihazında kullanırım en azından pararlel ithalatta olsa arkasında bilişim firması var Mer Bilişim ki tüm Xiaomi ürünlerini getiriyor.

şu 2016 yılı Akıllı cihaz sekötürü için çok bereketsiz geçti cihazlar isteneni veremedi LG G5 ile yarı modüler mantığını getirdi tutmadı G6 da klasik yaklaşıma geri dönecek NOTE 7 yandı iPhone 7 bile sorunlu geldi kimse yeni Home butonuna tam alışamadı velhasıl sorunlu cihazların yılı oldu bu sene

Büyük bir sabır ile Samsung Galaxy Nexus kullanmaktayım CyanogenMod 13 yüklü şekilde cihaz 1 GB RAM li 2011 model olduğu için Android 6.0.1 Stabil çalışşa bile RAM yetersiz geliyor ara ara kilitlenmeler vs ama şuandaki Modern cihazlarda Galaxy Nexus ta bulunan özellikleri bulamıyorum kaç üründe Amoled ekran var cımbızla ayıklanıyor kaçında RGB dizilimli bildirim ledi var yine çok az seçenek insan 2011 in amiral gemisinde bunu göremeye alışınca tatmin olamıyor işte bu yüzden Smart Pro 7 ye bakmıştım sonra asıl Modelin idol 4s olduğunu gördüm 652 ile gelmesi neredeyse snap 810 ile denk konuma geliyor en çok aradığım olay Amoled Ekran ama Full HD devri kapanıyor bundan sonra en az 2K gerekli bunuda sağlıyor Galaxy Nexus ta ses seviyesinden çok çektim artık stereo speaker bi cihaz kafamda var buda sağlanıyor. batarya süresi makul seviyede tek sorun ülkemizde ki fiyatlar umarım beklentim olan 1600 Bantlarında bu tarz seçenekler gelirde gerçekten cihaz kullanması bilenler sürüden ayrılmak için bu tarz spesifik seçeneklere yönelirler.

ayrıca detay olarak belirteyim Smart Pro 7 dediğimiz Vodafone cihazında Parmak izi okuyucusu yer alırken Avrupada satılan ve muhtemelen ülkemizde de satılacak olan idol 4s te parmak izi okuyucusu olmayacak Vodafone modeline has olarak bırakılmış bir istisna var Vodafone Amerikada verizon olarak yer aldığından Alcatel idol 4s in Amerika ağlarına bağlanan sürümünü yapmış ona parmak izi okuyucusu eklemiş.

Konu Blackberry neden bunlar anlatıldı denirse ODM üretimin Alcatelin 55 hissesine sahip TCL tarafından yapıldığınin bilinmesi açısından ve cihazların kökeninde aynı olduğundan yazma ihtiyacında bulundum aynı zamanda bu cihazlar hakkında ülkemizde bilgilendirme yok cihazlar için bilgilendirme arayanların işini dahada kolaylaştırmak adına bi kaç detay açıkladım.

• Blackberry mi ? Özellikler güze ama Tasarım bildiğin operatör telefonu. Nerde o eski Balckberry karizması nerde bu cihaz

• Amazonda 700 dolar akıllanmayacak bu blackberry

• Yeni amiral gemisi dış hatları ile priv in yanından geçemez, privi satıp şunu almak için hiç neden sunmamislar. Bizi gene note serisine mahkum edecekler anlaşılan privi satinca

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackBerry gibi değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürekli mail alıyor mu peki? Bana mail alması önemli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resmi olarak açıklandı Blackberry Tasarım ve üretim kısmını Alcatel in de Ana Firması olan TCL e bırakıyor. Blackberry tamamen yazılım konusunda odaklanıyor. bahsi geçen anlaşmada satış ve teknik servis içeriğide var.

Kısacası Blackberry Cihazları ülkemizde resmi kanaldan görmemiz çok olası Alcatel Türkiye ülkemizde mevcut teknik servis mevcut sadece resmi süreci beklemek lazım.

Blackberry cihaz almayı düşünenler 2017 yi mutlaka beklesin.

http://us.blackberry.com/company/newsroom/press.html?id=2111824
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.