Şimdi Ara

Amiral gemilerinden hangisi ?(iPhone 4S 16GB Alındı):)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba,dubaiden telefon getirteceğim babam şu an dubaide,Xperia S düşünüyordum babam kibar bir yapısı var diyerek kabul etmedi,Buna alternatif olarak HTC Sensation XE veya Samsung Galaxy S II düşünüyorum. Hangisini önerirsiniz veya önereceğiniz başka bir model var mı ? Cevaplarınız için teşekkürler :)

Edit : Bekleme imkanım yok,babam 4 gün sonra Türkiyeye dönüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FB®h Pozitif -- 12 Nisan 2012; 21:56:11 >

• Galaxy Note öneririm, büyük gelir dersen Galaxy Nexus da güzel bir tercih olur. Bu arada Dubai'deki fiyatlar hakkında bilgilendirebilir misin beni acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s2 eskıdı artık htc serılerınden bırını almak daha akıllıca
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

Galaxy Note öneririm, büyük gelir dersen Galaxy Nexus da güzel bir tercih olur. Bu arada Dubai'deki fiyatlar hakkında bilgilendirebilir misin beni acaba?

Hocam galaxy Note büyük gelir.Nexus da bana çok itici geliyor. Dubaideki fiyatlar hakkındawww.sharafdg.com ,www.jumbocorp.com ,www.jackys.com adreslerine bakabilirsiniz. ayrıcawww.carrefouruae.com adresi de var.

• S2 alınmalıdıır.

Razr'de olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokom

s2 eskıdı artık htc serılerınden bırını almak daha akıllıca

hı ok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

S2 alınmalıdıır.

Razr'de olabilir.

Hocam türkiyede olmadığı için bozulursa parça sıkıntısı çekerim diye düşünüyorum.Aslında güzel telefon dediğiniz gibi.

Edit: Razrdan bahsediyorum hocam :)

2.Edit : iPhone 4S 16 GB alma şansım da var.Off çıldıracağım.Müzik,Kamera,Hoş tasarım,Uygulama desteği ve farklı olması benim için önemli.4S herkesin elinde var ve parasını hak ettiğini pek düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FB®h Pozitif -- 12 Nisan 2012; 21:37:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone se 2020 64gb red 3500tl
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet arkadaşlar neye niyet neye kısmet.Babam aradı şimdi,iPhone 4S 16 GB almış :)
  • doğru tercih güle güle kullan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.