Şimdi Ara

*** Amiral Gemisi Katili OnePlus One Tanıtıldı *** (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.348
Cevap
25
Favori
38.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gereksiz alinti yapmayalim cevapla olrak devam edeliim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir imza kampanyası başlatsaydık keşke.
  • Işe yararmı imza kampanyası

• Kendileri getirirse maliyet 250 euro 735 365 genel masraf artı kar ettimi 1100 yani bu cihaz 1100 ü geçemez geçmemeli

• quote:

Orijinalden alıntı: ymızraklı

Kendileri getirirse maliyet 250 euro 735 365 genel masraf artı kar ettimi 1100 yani bu cihaz 1100 ü geçemez geçmemeli

Bencede gecmemeli avrupanin vergisininde bizden kalir yani yok sonucta bide soyle bisi var bi cihazi baska ulkeye gectiginde pasaport kaydi yaptiginda vergi iadesi gibi bisi var simdi bu nedemek oluyor . bi urun ihrac edilirken demekki o yurda satilmiyorsa vergisi alinmiyor demem oki 350 euroda vergi var ve o ulkede satilmayinca 350 nin vergisiz fiyati gecerli olur ve tr ye geldiginde tr vergisi eklenir siz tutup 350 nin ustune vergi ekliosunuz ayiptir kardesim ayip ins firma kendisi getrir kimsenin azina lokma girmez nasil apple store acildi 5s 2800 den 2 bine indi nasil apple zorlu acilinca 1900 lere indi suan izmir cankayada 1850 1900 tl belkide duserler pazarlik yapsan herseyi vergiye baglamayin kardesim tabiki biraz payi var ama bin tl de avrupa ulkelerine gore farki 1000 tl de 150 tl dir en fazla oda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolferto -- 21 Nisan 2014; 22:40:12 >

• Arkadaşlar imza kampanyası bence olabilir, haftasonu reklama katkıda bulunurum diğer sitelerde bilgilendiririz. Haftaiçi hep telefondan giriyorum eğer bunu bi arkadaş açabilirse bence çok iyi olur.

• İmza kampanyası istiyoruz hadi.Hatta olmadı Change.org a açalım bitane
  • Aylardır her telefon haberinin altına şunu yazıyorum,

Hele bir Çin istilası başlasın, çakal Apple, çakal Samsung, çakal HTC ve çakal Sony' nin 1500TL' nin üstüne amiral gemisi telefon satma üç kağıdı neymiş görecem. Fazla değil, 4-5 sene içinde bilinen çakal markalar, 1500TL' nin üstüne amiral gemisi telefon satamaz duruma gelecekler. Fiyatlarını aşağı çekmek zorunda kalacaklar ama iş işten geçmiş olacak, çünkü Türk milleti, Çinli muhteşem telefonları benimsemiş olacak ve Türkiye pazarına hakim olan şuanki çakal markalar pazar hakimiyetini kaybedecek.

Tabi bu durum birazda Çinli amiral gemisi telefonların hangi fiyattan Türkiye pazarına giriş yapacaklarına bağlı, GM Elite gibi yüksek fiyattan giriş yaparlarsa, meydan yine çakal Apple, çakal Samsung, çakal HTC, çakal Sony' ye kalır.

Bakalım One Plus One' ın Türkiye telefon pazarına bir faydası dokunacak mı

• Hiç gelişme yokmu arkadaşlar

• gırerse tr ye gorecez gırcegını sanmıyorum ama bu arada elite 16 gb almayı dusunuyorum lgg2 de aklımı kurcalıo hangısını alayım bır de 16 gb nın 8 ını kullanabılıyoruz yeter mı 32 ıle arasında 300 tl de baya cok degmez gıbı gelıo
  • oneplus forumuna turkiye diye başlık açsanızya orda yazışmalar devam etsin :)
  • meliii kullanıcısına yanıt
    Güzel fikir bence

• ymızraklı Y kullanıcısına yanıt
    açılmış başlık
  • meliii kullanıcısına yanıt
    Evet gerçekten güzel bir duygu.
    Discovery'yi bir öğrenci kardeşim var ona vermeyi düşünüyordum.
    Sözüm vardı zamanında.
  • Yen@l kullanıcısına yanıt
    Çok sağolasın kardeşim.
    Herkesin şansı ve bahtı açık olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: POSE1DON

Dostlar öncelikle merhaba. Konuya pek hakim değilim. Ürün gelmiş geçmiş en iyi fiyat/performans cihazı olacağına benziyor..

Türkiye'de satılacak mı acaba? Ve dünya genelinde nerelerde, hangi tarihte satışa sunulacak?

Merhaba sorduğunuz tüm soruların cevabı ilk sayfada ayrıntılarıyla mevcut
  • Hafıza kartı girişi bulunmuyor sanırım.16gb değilde 64 lük olanı tercih edilmeli.Arka kapak açılmıyor sonuçta.Yanlışmıyım ?
  • YüzüğüKayıpFrodo kullanıcısına yanıt
    Doğrusun. 64gb tercih etmek daha doğru olacaktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

Countdown Madness diye bir yarışma vardı forums.oneplus.net forumunda. 10.000ci ve 50.000ci mesajı atana telefon hediye edeceklerdi.
    50.000ci mesajı sistem 5 kişiye kaydetmiş. Onlardan biri de bendim. Kimin kazandığı belli değildi.
    Ama elemanlar çok şık bir jest yaptılar ve 5 kişiye de telefonu vereceklerini açıkladılar.

Yani anlayacağınız o beş kişiden biri de benim.

Detayları sizinle paylaşırım.

Öyle ise sizin adınıza çok sevindim. İnşaallah elinize ulaşır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: versamaxx

quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

Countdown Madness diye bir yarışma vardı forums.oneplus.net forumunda. 10.000ci ve 50.000ci mesajı atana telefon hediye edeceklerdi.
    50.000ci mesajı sistem 5 kişiye kaydetmiş. Onlardan biri de bendim. Kimin kazandığı belli değildi.
    Ama elemanlar çok şık bir jest yaptılar ve 5 kişiye de telefonu vereceklerini açıkladılar.

Yani anlayacağınız o beş kişiden biri de benim.

Detayları sizinle paylaşırım.

Öyle ise sizin adınıza çok sevindim. İnşaallah elinize ulaşır.

gümrükte takılmassa hayırlı olsun..hediye mediye anlamaz bizim gümrük..

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.