Şimdi Ara

*** Amiral Gemisi Katili OnePlus One Tanıtıldı *** (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.348
Cevap
25
Favori
38.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sağolun hocam. İnşallah bir sorun çıkmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler hocam. Umarım bir sorun çıkmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 saattir bir şey yazılmamış konuya hayırdır inşllah.

Facebook iki yeni gönderi paylaştılar,

"One day left. We are ready." - Pete (CEO of OnePlus)

ve

Follow the OnePlus One launch event tomorrow in the forums and on our twitter channel! Starting at PDT 11:30PM / EDT 2:30AM / CEST 8:30AMhttp://****/OnePlusOneLive

Şaka maka yarın çıkıyor görücüye telefon. Adamlar yazdıklarıyla yaptıklarıyla sağlam adımlarla geliyorlar. İnşallah çıktıktan sonra da bu hallerini korurlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

OnePlus'ın felsefesi telefonu aracısız mümkün olduğu en uygun en masrafsız şekilde satmak.
    Bunu bir firma ülkemize getirirse sonuçta tüm harç ve vergilerin üstüne bir de kendi kârını koyacaktır.
    Nerden baksanız en az 50 dolar koyarlar. Belki 100 bilmediğimden tahmin yürütüyorum.
    O zaman ne olacak Avrupa'da 350 avrodan satılacak telefon bizde 500 hatta daha fazlasını görür.
    En iyisi bu işi 1+1 firmasının yapması.

%18 KDV, %28 ÖTV'yi, 120 TL IMEI kayıt ücretini unutmayın. 50$ için kimse bu işi yapmaz. Dükkan elektriği, stopajı, kirası, çalışan maaşı, sigortası, yolu, yemeği, reklam giderleri.....en ucuzu internetten getirtmeniz olur.
  • Beyler adamlara "Turkey please" yazdm (bakkal hesabi ingilizcemle) adamlar şöyle cevap atmiş : Hi Emre, as we're in our early stages, we could only cover so many countries (those ones that you can see on our Facebook page), but we are trying our best to reach out to more countries, including Turkey, as well!

Never Settle

• emre4335 kullanıcısına yanıt
    Herkese yazdigi seyi yazmis gelecek gbi fakat zaman sıkıntımız olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: barisg

quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

OnePlus'ın felsefesi telefonu aracısız mümkün olduğu en uygun en masrafsız şekilde satmak.
    Bunu bir firma ülkemize getirirse sonuçta tüm harç ve vergilerin üstüne bir de kendi kârını koyacaktır.
    Nerden baksanız en az 50 dolar koyarlar. Belki 100 bilmediğimden tahmin yürütüyorum.
    O zaman ne olacak Avrupa'da 350 avrodan satılacak telefon bizde 500 hatta daha fazlasını görür.
    En iyisi bu işi 1+1 firmasının yapması.

%18 KDV, %28 ÖTV'yi, 120 TL IMEI kayıt ücretini unutmayın. 50$ için kimse bu işi yapmaz. Dükkan elektriği, stopajı, kirası, çalışan maaşı, sigortası, yolu, yemeği, reklam giderleri.....en ucuzu internetten getirtmeniz olur.

Daha onceden bununla ilgili konusmustuk pahali satmak icin bunlarin arkasina saklanmak gerekmiyor

• Pusudayım.
  • Çok bekletmese bari.Acil ihtiyaç var dayanamıcam gitcem G2 alcam
    Hocam dayanın sonra pişman olursunuz. GMD aldım normalde yazın alacaktım yeni telefon, şimdi çok üzülüyorum Zopo geldi OnePlus gelebilir, siz de bekleyin sonra çok üzülürsünüz

• quote:

Orijinalden alıntı: ua_atacan

Hocam dayanın sonra pişman olursunuz. GMD aldım normalde yazın alacaktım yeni telefon, şimdi çok üzülüyorum Zopo geldi OnePlus gelebilir, siz de bekleyin sonra çok üzülürsünüz

Telefonun geleceği belli olsa beklerim.O da kesin değil
  • Afet bı telefon , Tr ye gelirse en fazla 1300-1400 civarı olur gibime geliyor 400 dolar ise , yaza doğru gelirse Bende bu telefona tutuldum alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanta_kuzen

Afet bı telefon , Tr ye gelirse en fazla 1300-1400 civarı olur gibime geliyor 400 dolar ise , yaza doğru gelirse Bende bu telefona tutuldum alıcam

Kardes fiyat beklentimiz yuksek olmasin yoksa satarken bunlari degerlendiriyorlar

Siz de haklısınız hocam şimdi

İnanıyorum Türkiye`ye gelecek bu telefon umudu kaybetmeyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: wolferto

quote:

Afet bı telefon , Tr ye gelirse en fazla 1300-1400 civarı olur gibime geliyor 400 dolar ise , yaza doğru gelirse Bende bu telefona tutuldum alıcam

Kardes fiyat beklentimiz yuksek olmasin yoksa satarken bunlari degerlendiriyorlar

Haklısın paşam g2 fiyatları çevresinde gelirse bu telefon patlama yapar, hatta türkiyede ki satışların çoğunu bu telefon alır , Garantisi nasıl olur türkiyede orasıı meçhul ama eminim bu telefonu yapan onuda yapar.. 700 Dolara satılan S5 16 Gb 2100 civarında bu telfon ise 300 dolar düşüğe satılıcak , kar payı filan alırsalar dediğim fiyata ulaşıyorlar ama yok ilk telefon tutulsun sonra kazanırız önce alışssın satıcı derseler en az 1200 olur bu cihaz , ki bu özellikleri ile yeni Fp canavarımız belli , 4 gözle bekliyorum alıcam bu telefonu baya götürür bu telefon güncelleme gelsin gelmesin umrumda değil :D

• Çok iyi telefon olmuş hakikatten.
  • Rekabet iyidir,umarım Türkiye'ye de gelir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wolferto

quote:

Haklısın paşam g2 fiyatları çevresinde gelirse bu telefon patlama yapar, hatta türkiyede ki satışların çoğunu bu telefon alır , Garantisi nasıl olur türkiyede orasıı meçhul ama eminim bu telefonu yapan onuda yapar.. 700 Dolara satılan S5 16 Gb 2100 civarında bu telfon ise 300 dolar düşüğe satılıcak , kar payı filan alırsalar dediğim fiyata ulaşıyorlar ama yok ilk telefon tutulsun sonra kazanırız önce alışssın satıcı derseler en az 1200 olur bu cihaz , ki bu özellikleri ile yeni Fp canavarımız belli , 4 gözle bekliyorum alıcam bu telefonu baya götürür bu telefon güncelleme gelsin gelmesin umrumda değil :D

Bu cihazin yazilimiyla urasanlar googledan iyi is cikariyor orda bi sorun olmaz bence

• Yarın ki canlı yayın Türkiye saatiyle neye denk geliyor

• Telefon satısı davetıye sistemi ile olacakmıs sanırım pekı bu davetıyeler nasıl temın edılecek bılen varmı. bırde 20000 adetlık bır rakam okudum gsmarena da bu dogrumudur.
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.