Şimdi Ara

Amnesya - The Riddle Challenge ( Bu oyunu bitirebilen yok.) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
0
Favori
6.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 10 mu sadece 3 tane var.Demekki dosyaların isimleriyle uğraşarak diğer dosyalarına bulacağız...
    10 dosyayıya bulunca hepsini altalta koyup aynı anda mı çalacağız.Audacity yi yükledim.

alijem sen kaçtasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi czkkrzm -- 4 Eylül 2007; 12:13:19 >
  • 60 tayım.Öbür mp3 dosyalarını yükleyebilmek için 3 mp3 dosyasının adındaki sayılardan bir örüntü oluşturman lazım.Aralarında bir örüntü var.Uzantı getir ve indir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alijem -- 23 Kasım 2007; 22:25:30 >
  • 36 çok sıktı artık alijem yardım et pls
  • level 38 deyim çözümü 37 ye benzer sanırım
  • Benzer Değil Resmin Ayarlarıyla Oyna Kolay Bu.

Bende Level 60 i bitirdim.61 e gecekken benim süper(!) bilgisayarım arıza yaratıp sayesinde four gates in username ve password unu alamadım.Yarını bekleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alijem -- 13 Eylül 2007; 15:54:18 >
  • neden yarını? ayrıca ben 39'a geçtim gene karışık bir oyun :(

:D şans eseri bir sitede 39'un cevabını buldum :D ama oyunun nasıl çözüldüğünü merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi czkkrzm -- 13 Eylül 2007; 18:09:30 >
  • Lütfen yazarken dikkatli yazalım anlıyorlar :D

Ayrıca PM attım nasıl çözüldüğü hakkında.Ayrıca yarın belki sitede sorun olmaz diye yarını bekliorum.

Edit:Level 65-AD deyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alijem -- 23 Kasım 2007; 22:24:52 >
  • Mesajımdan ipucunu kaldırdım boşuna aranmayın :D Bu arada alijem pm attım . Msn ver yaw böyle çok yavaş oluyor
  • quote:

http://www.amnesya.com/riddles/11-20/17-Road-trip/ Bu Bölüm Nasıl Geçiliyooooooooooooooooooo :D
    Amnesya
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.