Şimdi Ara

Amnesya - The Riddle Challenge ( Bu oyunu bitirebilen yok.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
0
Favori
6.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu oyunu bitirebilen yok, ama gerçekten çok güzel bir oyun.. Tutoriallerden sonra asıl oyun başlıyor..
    33. bölümdeyim..

Oraya kadar gelmenizde yardımcı olabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpercem70 -- 18 Temmuz 2007; 19:08:50 >

• Bana bi yardımcı olurmusun
  • Nereyi geçemedin, PM at, Anlatayım..
  • bakalım girdim linke oyun hakkında biraz bilgi fena olmas
  • ben 23 leveldeyim yardımcı olurum size 23 e kadar ama direk cevapları söylemeyim ki zevki kaçmasın
  • 4. den sonra ne yapmamız lazım?
  • 4 derken tutorial mi yoksa bölüm 4 mü ?? ne soruo bölümde?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eğer tutorial 4 den bahsediyosan vidyoyu izledikten sonra bölüm gelcek
  • Level 12 de Tıkandım Geçebilen Var Mı?

Edit:Şu Anda 27'deyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alijem -- 13 Temmuz 2007; 16:31:48 >
  • ben çok zor geçmiştim ipucu veriyim o bilgisayar commodore 64 onun işlemcisi ile ilgili mos tecnology 6510 işlemcinin adı yaw çok kazık o soru

edit: bu arada level 24 deyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enflasyon -- 30 Haziran 2007; 11:49:42 >
  • 12 için Commodore 64 işlemcisinin adını bulup hepsini küçük harfle ve bitişik olarak yazman gerekiyor, enflasyon yazmış galiba ismini..

15'e geldim ama orada takıldım..
  • cevapları mümkünse buraya yazmayalım ki oyunun zevki kaçmasın pmden göndermeyi tercih edin birde cevabı yazarken açıklamayı eklemeyi untmayın ki mantığını kavrıyalım bu arad 25 deyim kardeşimle beraber geçiyoruz
  • Çok güzel bir oyun tam istediğim gibi fakat arkadaş doğru söylemiş, cevapları vermeyelim çok isteyen olursa P.M. atılırsa daha iyi olur bu başlık altında güzel bir mesajlaşma ortamı yaratılabilir.
  • oyuna girdim fakat ateş gibi bişewy çıktıtııtıtıtıtııt nasdjıhfıjıafdj sapıttım
  • ates e dikkatli bak orda bisi var
  • 20. bölüme geldim. 19. bölüm gerçekten müthiş hazırlanmıştı.. Silkroaddan sonra uykusuz geceler için yeni bir şey mi geldi acabaaaa
  • Hırs yaptım..Ben getirecem bu oyunun sonunu.
  • yaw 25 geçemedim hala
  • yaf 2 ci bölümce yanıo sönü yardım.....
  • YA 3. BÖLÜMDE MOZİLLA KULLANIOM NE ETCEM ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.