Şimdi Ara

Amnesya - The Riddle Challenge ( Bu oyunu bitirebilen yok.) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
0
Favori
6.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uzun süre bilgisayar başında olmayacağımdan oyunu oynayamıycam ve pmlere cevap veremeyeceğim pmlerinize cevap gelmesse kızmayın
  • alpercem ben bu oyunun bi bölümünde kaldım bi el resmi var ne yapcaımı bilmiom
  • 27. bölüm yardım pls
  • Benzer oyun...Türkçe..

www.gyzem.com
  • @ atari2600

Çok çok tesekkür ederim. Bunun Türkçesini ariyordum.

Sagol, ayrica o sitenin girisindeki introdaki muzigi çok muthis yapmislar, eger ismini bilen varsa söyleyebilir mi ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: atari2600

Benzer oyun...Türkçe..

www.gyzem.com

Sağol paylaşım için
  • Gyzem'de ilk 20 bölüm bitti, devami için napacaz bilmiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpercem70 -- 7 Temmuz 2007; 1:41:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpercem70

Gyzem'de ilk 20 bölüm bitti, devami için napacaz bilmiyorum..

http://www.gyzem.com/gyzempap111.php bu bölümün cevabı ne???
  • AGA YER YANLIŞ FLASH OYUNLARA YAZIN
  • quote:

Orjinalden alıntı: mr_trainer

quote:

Orjinalden alıntı: alpercem70

Gyzem'de ilk 20 bölüm bitti, devami için napacaz bilmiyorum..

http://www.gyzem.com/gyzempap111.php bu bölümün cevabı ne???

İnsanlar, bazen demek istediklerinin tersini söylerler demiş, oradaki ses dosyasını kaydedip, bir ses aracıyla tersten dinlediğin zaman, " Çarşıdan aldım bir tane, eve geldim bin tane." dediğini göreceksin. Yani cevap " nar" olacak..

Gyzem --> http://forum.donanimhaber.com/m_15720027/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpercem70 -- 10 Temmuz 2007; 12:37:37 >

• UP.
    Yahu kimse bakmıyor mu Amnesya'ya ? Nerdesiniz DH'ciler. Benim bildigim DH' ciler kolay kolay pes etmez. Mesela su an 36. LEVEL' deyim. Hadi biraz gaza gelin...
  • bu oyundaki amaç nedir pek anlayamadımda
  • Forumda gyzem diye bir oyun verildi. Bu onun yabancı versiyonu. Ama daha bi paranoyak. Eger gyzem.com u ziyaret edersen oradaki nasıl oynanırı okursan bu da onun ingilizcesi yani. Ama kesinlikle daha zor..
  • Ya Level 27 yi Geçen PM Atabilir Mi Çok Zorlandım
  • Ben de 39 da kaldım. Var ya beynimden ateş fışkıracak yakında
    Kim söledi kardeşim bu oyunu. Millet 50 -60 larda kesin şizofren olmuştur zaten. Sen daha 27'de çok zorlandım diyorsun.

Bölümü hatırlatırsan yardımcı olayım. Adı neydi veya içerik neydi?
  • tutorial 4 te kaldım ben ne diyor anlamdım

resim fln çıkıyor?
  • bakıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: wortlan

Ben de 39 da kaldım. Var ya beynimden ateş fışkıracak yakında
    Kim söledi kardeşim bu oyunu. Millet 50 -60 larda kesin şizofren olmuştur zaten. Sen daha 27'de çok zorlandım diyorsun.

Bölümü hatırlatırsan yardımcı olayım. Adı neydi veya içerik neydi?

Yazının İçindeki Gizemi Bul Diodu Cevap Genellikle Hergün Cümlelerin Sonunda Kullandığımız Birşey Diodu
  • tutorial 6 da ne yapılacak var mı bulan
  • Alijem--> Simdi hatırladım sanırım. Yazacağın cevap o cümlenin içinde var. Sondan başla tek tek yaz kelimeleri cevap olarak sonuna .htm getirerek. Birisi tutar.

Diğer arkadaşlar da kusura bakmayın 27 'yi zor hatırladım. Mesela 6. Bolumu soran bir arkadaş var. Bölümün içeriğini sölerseniz daha net hatırlayabilirim sanırım.

Bende alıp başımı gitmişim arkamdan birileri de gelmiyor ki yardımlaşsak. Kalakaldım 39 'da

Hadi beyler çıkın yukarılara da çözelim şu mereti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wortlan -- 15 Temmuz 2007; 15:01:12 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.