Şimdi Ara

Amnesya - The Riddle Challenge ( Bu oyunu bitirebilen yok.) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
0
Favori
6.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 11. Bölüme kadar tum cevaplar bu linkte mevcut. Ama kendiniz çözmenizi tavsiye ederim. Yine de bakmak isteyen olursa

1-11 Amnesya Cevaplar
  • quote:

Orjinalden alıntı: wortlan

Alijem--> Simdi hatırladım sanırım. Yazacağın cevap o cümlenin içinde var. Sondan başla tek tek yaz kelimeleri cevap olarak sonuna .htm getirerek. Birisi tutar.

Diğer arkadaşlar da kusura bakmayın 27 'yi zor hatırladım. Mesela 6. Bolumu soran bir arkadaş var. Bölümün içeriğini sölerseniz daha net hatırlayabilirim sanırım.

Bende alıp başımı gitmişim arkamdan birileri de gelmiyor ki yardımlaşsak. Kalakaldım 39 'da

Hadi beyler çıkın yukarılara da çözelim şu mereti...

Neeeee Sende çok iyi sabır varmış.. 39. bölümün linkini bana PM olarak gönderebilirsen yardımcı olabilirim..

22. bölümde kalmştım ben de, onu nasıl geçeceğiz bir anlatabilir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpercem70 -- 15 Temmuz 2007; 18:35:58 >

• 22 . Bölümün içeriği neydi. Level xx deyince insan hatırlamıyor. Yazmadım ben cevapları bi yere. Keşke yazsaydım. Eğer 22'nin içeriği hakkında bilgi verirsen yardımcı olayım. Ama çok fazla kişi rağbet etmiyor sanırım. 3-5 kişi takip ediyor sanırım bu topiği. Bu durumda hiç bir ilerleme olmaz....
  • Şu an koordinatların olduğu bir bölümdeyim.. Google earth' e nasıl yazacam onları, yardmcı olabilir misin?
  • şu bölüm işte baya kazıkmış

http://www.amnesya.com/21-30/23-The-temple/
  • map.google.com' dan bulmuştum sanırım. Oralarda bi yerde koordinat girilecek bi yer var. Arayınca da Shan.. gibi bi yer bulacaksın. Tam hatırlamıyorum. Cevap o bulduğun yer.
  • Koordinatlar var da sorun şu ? Onları nasıl yazacaz, hangi sıraya göre girecez.. Heretic link vermiş bir baksan ya.. Bu ne sinir bir şey
  • quote:

map.google.com' dan bulmuştum sanırım. Oralarda bi yerde koordinat girilecek bi yer var. Arayınca da Shan.. gibi bi yer bulacaksın. Tam hatırlamıyorum. Cevap o bulduğun yer.

kodlar tam olarak ne ondan bile emin değilim

52-42-34

49-52-08

böyle buldum ama olmuyor
  • güzel oyun paylaşım için teşşekkürler
  • Level 22-Ascii Codları İle İlgili Google da Ascii Codlarını Aratıp 3.linke Girin.Ve Ordaki Hex Kodlarının Yanında Hangi Harf Olduğu Yazıyor Ona Bakabilirsiniz.Yalnız D6 Diye Değil De 6D Diye Bakın

Level 23-Koordinatlar Yanlış Sanırsam 08-52-49 Olacak .Yine Sanırım Ki Başa Yönler De Eklenecek.N S E W Gibi

Level 28'deyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alijem -- 16 Temmuz 2007; 10:21:49 >
  • 30 dayım bu oyunu bitirecm
  • 25. bölümde Edgar Allen Poe'nun doğum ve ölüm yıllarını kasaya yazdım, daha sonra bir şiir verdi.. Oradan sonra o bölümde napacağımı bilmiyorum.. Yardımcı olabilir misinn
  • evet kesin hotel california şarkısı ile ilgili ama ne işte
  • Beyler Hotel California Bölümünde doğru cevap şarkı sözlerindeki Summerdan sonra gelen kelime olması lazım
  • 30. bölümü kim hazırladıysa iyi kasmış dilsiz alfabesinden çıkartacağız heralde ama...
  • o el kol işaretlerinin anlamını buldum,ama hmp ye yazınca ne mail geldi ne nicki kaydetti kıllandım geri kapattım başka birşey kesin ordaki
  • 30.Bölümü Geçtikten Sonra Senden Mailini İsteyip Nickini Kaydettiyse Kıllanacak Birşey Yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alijem

30.Bölümü Geçtikten Sonra Senden Mailini İsteyip Nickini Kaydettiyse Kıllanacak Birşey Yok

istemişti ama kaydetmemişti neyse sonra 2. lv31 e geldil daha rahat oldu
  • Beyler oynayıp ilerleyen yok mu? Ben 47 'Ye geldim nihayet. Ama tek başına zor oluyor. Cevapları direk yazmak yerine, birbirinize ipucu verseniz daha zevkli olur kanısındayım ayrıca.
  • quote:

Beyler oynayıp ilerleyen yok mu? Ben 47 'Ye geldim nihayet. Ama tek başına zor oluyor. Cevapları direk yazmak yerine, birbirinize ipucu verseniz daha zevkli olur kanısındayım ayrıca.

gamershood.com var buraya bak istersen amnesya ile ilgili baya güzel konusu var

bu arada 32. bölüm için ipucu bekliyorum strange dream olandan gmt ile alakası ama çözemedim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.