Şimdi Ara

Amnesya - The Riddle Challenge ( Bu oyunu bitirebilen yok.) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
0
Favori
6.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oke saol..yazdım ama hala gelmedi bekliom..

edit:taam verdi şifrei..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi closed01 -- 16 Ağustos 2007; 23:25:50 >
  • 11 anlatırsan yardım ederim.Alijem gelse de bana 25 te yardım etse :(
  • Ben Sana PM Atmıştım Gelmedi Mi Acaba
  • van gonglu bölüm..bişiler buldum ama olmuo..
  • Alijem mesajın şimdi geldi bir harf yuzunden uğraştırmışım :d çok teşekkürler.Bu arada closed cevap çok basit orada çocuk neyi soruyorsa onu ara
  • 26 da ipucu verebilecek olan var mı?
  • çocuun dediini arıom...herşei arıom ama olmuo..
  • O sarı ev nerede? Hangi meydanda?
    26 yardıııımmmmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi czkkrzm -- 17 Ağustos 2007; 0:25:31 >
  • Ok, you are learning very quickly... now try to change brightness and contrast of
    this picture. You can do it using some free applications like the ones shown in the
    homepage in the area "Utilities". You will find some very interesting things!!!

burda ne yazıo byler o el bolumunun kaynagında bu yazıo
  • o eli gerçekle karşılaştırınca bulacaın fark cvporda öle yazmıo ama anlatmak istedii bu
  • mortal photoshop yada benzeri bir programla resminparlaklık ve kontrast değerlerini depiştir diyor.
    closed biraz daha zorla hiç bulamazsan cevabı pm ile yollarım
  • bu saatten sorada kafa çalışmıokihala bulamadım yha
  • closed01

Wikipedia(İ.) Vincent Van Gogh Diye Arat Bize Neyin Yerini Soruyorsa Onu Bul Sayfadan Ve Bak Nerdeymiş.

czkkrzm

Wikipedia'dan(ingilizce olsun) DNA diye arat.Sonra İlk Başlığa Bak.Konulanrdaki 1.Başlık Ama Ana Başlık Değil.Kelimeler Bulacaksın.Ne Üretilebilir Acaba Bu Kelimelerden?Yalnız Tüm Kelimeleri Kullanma

Artık Üstü Kapalı İpuçları Vereceğim Bir Cevabı Vermediğim Kalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alijem -- 17 Ağustos 2007; 9:57:08 >
  • Yanihttp://en.wikipedia.org/wiki/DNA bu sayfada
    Physical and chemical properties
    başlığının altındaki linkli olan kelimelerden kelime mi üreteceğiz?

Closed pm attım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi czkkrzm -- 17 Ağustos 2007; 18:26:59 >
  • czkkrzm saol görmüşüm ama o oldunu düşünememişim..
  • Rica ederim ben de tam 25i geçince ohh bee dedim 26 daha beter çıktı :D bu arada 25in cevabı biraz alakasız galiba
  • bende görecem bakalım oralara gelinceşimdi şu japonca harflerdeim..

edit:geçtim yaw çok kolaymışharfleri bulmak zor oldu ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi closed01 -- 17 Ağustos 2007; 18:52:57 >
  • Japonca mı? biraz açıklarsan yardım ederim
  • yok yardım etmene gerek kalmadı geçtim..şimdiki bölümü yapamıorum..mavi biyerde bişiler var tıklıon resimler çıkıo..16. bölüm..adıda A blue wall..işte bunda yardımcı olursan ii olur..resimleri birleştircem galiba ama photoshop programı yok birleştiremiom..
  • closed1
    Resimleri Birleştirmeyeceksin Ki.Şeffaflığını Arttır Görebileceğin Kadar Birşeyler Çıkacak

czkkrzm Tarih 17 Ağustos 2007; 18:25:23
    Yanihttp://en.wikipedia.org/wiki/DNA bu sayfada
    Physical and chemical properties
    başlığının altındaki linkli olan kelimelerden kelime mi üreteceğiz?

Evet O Başlıktakı Kelimeler Gayet Kolay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alijem -- 18 Ağustos 2007; 10:12:10 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.