Şimdi Ara

Amon Amarth - Zandalari Tribe Aliance Pvp - Pve guildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Twisting netherda 6 senelik pvp guildimizden bir kaç arkadaş classicde guild kurmaya karar verdik. Guildimiz bugün kuruldu şuan aktif 20 oyuncumuz bulunuyor.

Bize katılmak isteyen arkadaşlar dragosnirata#2534 battletag den ekleyebilirler.

Her türlü classtan alım vardır.

Not : Exotics guildinde ki guild chat kısıtlamalarından dolayı bu guildi kurduk guild chat tamamen serbesttir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kawaki -- 12 Eylül 2019; 23:33:33 >

• chat kısıtlama işi de yeni moda oldu heralde.
  • Thrashbringer kullanıcısına yanıt
    sorma guildde "oha" dendi diye mevzu çıkaran sığır officerlar var
  • Meydanda Exotics görünce dalayım bari sinirim kalktı.
  • Ceza alan oyunculara ( Saygısızlık yapmış vs vs ) 3 günlük susturma cezası verilebiliyor uyarı amaçlı . Sizin bahsettiğiniz guild chat kapatma ne oluyor ?
  • Ravalond kullanıcısına yanıt
    yok o şekilde değil. standart örneğin lore ile ilgili bişey konuşuluyor guild chatte oradan officerın biri çıkıp çok uzadı konu discorda geçin gibi saçma uyarılar yapıyor.

veya biri oha adama tek attım diyo officer gelip argo kullanmayın diyor

bir dünya muhabbet var şimdi saymayla bitmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: kawaki

yok o şekilde değil. standart örneğin lore ile ilgili bişey konuşuluyor guild chatte oradan officerın biri çıkıp çok uzadı konu discorda geçin gibi saçma uyarılar yapıyor.

veya biri oha adama tek attım diyo officer gelip argo kullanmayın diyor

bir dünya muhabbet var şimdi saymayla bitmez
    Gerçekten ilginçmiş bu durumu hiç yaşamadım . 15 yıldır wow oynuyorum ilk kez duydum böyle birşey.
  • kawaki kullanıcısına yanıt
    bu gerçek mi ?
  • Gercektir tabi, adamlar turk ne bekliyonuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahhahaha güldüm sabah sabah Biz clan / guild chat canlanınca oynama şevkimiz artıyor. Cidden hastalıklı insanlar var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.