< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gowner -- 4 Mart 2023; 21:16:8 > |
Among Us Türkçe Yama Güncel değil! [LG Çeviri]
-
-
Linkleriniz ölü...
-
İnternetinizde eğer sıkıntı yoksa yönlendirilen sitedeki Koskocaman indirme butonundan dropbox sayfası açılıyor
Orada da Belirgin şekilde Download yazıyor :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gownerİnternetinizde eğer sıkıntı yoksa yönlendirilen sitedeki Koskocaman indirme butonundan dropbox sayfası açılıyor
Orada da Belirgin şekilde Download yazıyor :)
Laf sokmaya çalışacağınıza dropbox linkini yenileyebilirsiniz. İnterneti kullanmaya 2 gün önce başlamadım. Ben size kötü bir şey demedim koskocaman diye ima ederek kör demek istiyorsun. Saygısızlıktan başka bir şey değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shawarpers -- 29 Eylül 2020; 11:23:48 >
-
Sayfa bende bu şekilde görünüyor. Dosyanın görünürlüğü de açık ilk günden beri böyle.
Üstelik sadece sizden böyle bir şikayet aldım o yüzden bazı şeyleri belirttim.
Ben de kötü bir şey demedim farkettiyseniz. Toksiklik yapmaya gerek yok.
-
Belirtme şekliniz çok güzelmiş neyse. Elinize emeğinize sağlık, hayırlı günler dilerim.
-
Elinize sağlık.
Link hata veriyor.
-
Dropbox'da garip bir şekilde link paylaşamıyorum dropbox support'a yazdım o süre zarfında geçici olarak başka yere yüklüyorum.
Sorun için kusura bakmayın.
-
Sizinde belirtme şekliniz çok hoş değil.
Linkleriniz ölü...
Sondaki üç nokta bile sinir bozucu.
Şöyle yazabilirdiniz;
“Link çalışmıyor ben de mi sorun var genel bir sorun mu var kontrol edebilir misiniz?”
Çevirmen arkadaşa;
Bu arada bende baktım linklerde sıkıntı var. Elinize sağlık, kolay gele. -
quote:
Orijinalden alıntı: kullaniciadi12
Sizinde belirtme şekliniz çok hoş değil.
Linkleriniz ölü...
Sondaki üç nokta bile sinir bozucu.
Şöyle yazabilirdiniz;
“Link çalışmıyor ben de mi sorun var genel bir sorun mu var kontrol edebilir misiniz?”
Çevirmen arkadaşa;
Bu arada bende baktım linklerde sıkıntı var. Elinize sağlık, kolay gele.Anlayışınız için teşekkür ederim.
Linkleri dosya tc'ye ekledim geçici olarak :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X