Şimdi Ara

Amsterdam.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Amsterdam'a gitmek istiyoruz 2 kişi,ben 17 yaşındayım herhangi bir sorun çıkar mı?Ayrıca gidenler,bilgisi olanlar konu altından veya pm'den bana yazabilirler mi?

• UP
  • no problemo
  • Red light için gidecekseniz sizi almazlar oraya. tatil yapacaksanız Barcelona yada Roma ya gidin .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eren Keleş

quote:

Orijinalden alıntı: Slotz brick

Red light için gidecekseniz sizi almazlar oraya. tatil yapacaksanız Barcelona yada Roma ya gidin .

+1
    20-21 yaş sınırı filan vardı sanırım. hele bir de küçük gösteriyorsanız nafile. anca kedinin ciğere baktığı gibi camdan izlersiniz.
    shoplarda esrar verirler mi bilmiyorum. veya hediyelik eşya yerlerinde mantar-tohum filan. ama çok isterseniz red lighttaki zenci kardeşlerimizde kokaine kadar var diye biliyorum.

tabi bunların dışında dolaşabileceğiniz tonlarca müze var. tam merkezde sex müzesi(4euro) var. merkezden uzaklaşıp(3-4km) modern sanat(18euro),van gogh,mineral taş veya bilim müzesi tarzında yerler var. hayvanat bahçesi var... gitmeden önce internetten harita üzerinde işaretleyip gidebilirsin. veya oralarda turist guide satan yerler var 3-5 euroya. oradan alıp gidebilirsin. nereye hangi tramvay veya otobüs gittiği yazıyor. saatlik veya günlük(7-8 euro) bilet alıp çılgınlar gibi gezebilirsin.
    ve oraya gitmişken shaurma yemeni öneririm. en büyük boyunu merkezde(tren istasyonuna sırtını dön düm düz ilerle sex müzesinin o taraflarda) 6-7 euroya yemiştik. döner gibi bir yiyecek daha kalın kesip tekrar ısıtıyorlar. tadı harika. kırmızı et. gidip yemeni öneririm.

kumarhaneler var yaş sınırı var mı bilmiyorum. içerisi tamamen makineleşmiş. rulet,21 veya şu dönen aynı nesneleri yan yana getirince para kazandığın makinalar var.oraya gidip oynayabilirsin.

+ Esrar da vermezler yaş sınırı var

• Hocam dayımla beraber gidiyorum onun yaş sıkıntısı yok yani,benim yaş 17 olduğu için red light district'e girmem,uyuşturucu madde vs almam sorun olur mu?Bir de hocam biz Bodrum'dan bineceğiz ordan İstanbul ordan da Amsterdam'a aktarmalı,kaç saat sürüyor tam olarak?Kalkış 12,varış 22.30 diyor ama 10 saat sürmesinin imkanı yok yani çok uzun geldi bana.
  • Ben Ankara'dan aktarmasız 3 saatte gidiyorum THY ile. Aktarmalı gideceğiniz için bu süre 10-12 saatte sürebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amsterdam.
    10 yıl önce açıldı
    New York Metrosu
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Red Light'a gir ama uyuşturucu alma.Bak sonra pişman olursun hayatını mahveder.Karılara da ekstra 25 euro verdikten sonra 10 yaşındaki çocuğu da alırlar içeri.
  • LivingEdge kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ben uyuşturucu almayacağım zaten,alkol vs de kullanmam sadece legalliğini,yaş sınırını öğrenmek istedim.Sizce 18'e girdikten sonra mı gideyim yoksa şimdi gitsem bir sorun olmaz mı?Genel olarak bol bol eğlenmek için gidiyoruz dayımla.
  • UP

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • amsterdama sanat ve huzur için gitmediği öne sürerek yazıyorum bunları eğer ki öyleyse ön yargılarımdan dolayı taşlıyabilirsiniz. 2 şey için gidiyorsunuz amsterdama dope ve prostitute, prostitute kısmında hocam bi polis kontrol gününe felan denk gelmezseniz iki üç tel sakalınız var büyükte gösteriyosanız hiç bir sıkıntı olmaz türkiye de ki sigara satışı gibi düşünün olayı yasak ama serbest. Dope kısmında ise bi smart shopa gidip abi 1000 euro fazla vereyim bi gram ver nolur desen ne bi mantar ne bi dope alabilirsin ama arkadaşın dediği gibi lisansız zenci abiler hertürlü satışı yaparlar sana beyaz dan peynire kadar yalnız sokaktan aldığın hem pahalı hem de thc yönünden yoksun olur ama türkiye dekiyle karşılaştırıldığında mükemmel tabiki. Lakin dope kısmını deneyin hocam da diğer kısma bulaşmayın gerek yok yüzü gözü yerinde gençlersiniz sonuçta selametle
    Edit: son yorumunu görmemişim hocam dayınla gidiyorsan ikisine de bulaşmayabilirsin taşlayada bilirsin haliyle :D Gece kulüplerinin şöyle bir oalyı var isveçde de bu böyledir 18 yaştan 21 yaşına kadar çekebiliyorlar giriş sınırını tavsiyem seneye değerlendirin bu fırsatınızı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quarters -- 11 Ağustos 2014; 18:27:54 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.