Şimdi Ara

Viyana - Prag - Münih Gezisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

24 Haziran - 2 Temmuz tursuz gezi yapacağız.

Oteller hazır. Otobüs biletleri hazır. Vizeye haftaya başvuracağız yoğunluk olmadan alalım, inşallah 6 ay çakarız.

Plan:

24-26 Haziran Viyana (11:00' da Viyana'da olacağız ve 26 Haziran akşam 17:00' da Prag'a otobüs var.)
    26-29 Haziran Prag (29 Haziran gecesi Münih'e otobüs var)
    30 Haziran - 2 Temmuz Münih (2 Temmuz saat 15:00' de uçak var)

Gezilecek yerler için listemiz hazır. Prag' da 3 günlük kart alacağız.

1. Viyana'da böyle indirimli kart var mıdır işe yarar mı?
    2. Prag'ta uygun döviz bozan güncel yerler neresi?
    3. Bu 3 yerde de ne, nerede yenir?
    4. Allianz Arena'ya gitmeli miyiz?

Bilgi amaçlı yazıyorum:
    1. Uçak biletleri 1 kişi tek yön 330 TL. (İzmir'den İzmir'e)
    2. Oteller oda başına gecelik 250 TL.
    3. Viyana-Prag otobüs 12€ ve Prag-Münih otobüs: 33€ (1 kişi)

Teşekkürler.

• Yaninda trink kart olsun garanti bonus genc gibi havaalindan cikinca otomata onu gosterip bilet alirsin eger yoksa havaalaninin icinde doviz burosundan 5 euroluk cek kronasi al.

90 dakikalik bilete 3 kisi 112 krona vermistik.(21 nisanda)

Sehir merkezine 117 ler gidiyor ordan metroya aktarma yapiyorsun hat adini unuttum ama here we go yu indir gitmeden once avusturya,cek,alman haritalarini indir orda kodlari offline olarak yaziyor net almana gerek kalmiyor.

Ben florenc'de kalmistim zaten orda viyanaya giden araclar var eurolines ile viyanaya gitmistim 190 krona(28 lira)

Eurolines,Flexibus vs vs hatta metro bile var

Viyanadada yine dakikalik gunluk bilet var 90 dakikalik 2 lira 20 euro havaalindan sehre S7 gidiyor 1.70 euroya 20 dk falan suruyor sakin hizli giden var bir tane ona binme o 12 euro babam hatta gidip ondan aliyordu daha ucaga 4 saat var adam acele ettiriyor kalcaz burda diye otobus falan sacmaladi diyorum gitmiyor tren gidiyor S7 gidiyor bir susda gidelim diye sinir olmustum neyse :)

Onun disinda viyana guzel yer ay sonlarinda bilet kontrolleri olur sakin bilet almadan gidiyim deme genelde kontrol etmeselerde kontrol edecekleri tutar yersin 100 euro cezayi :)

Bu arada pragta bileti aldiktan sonra otobuse okutuyorsun bileti tarih basiyor uzerine.

3)Pragta evden getirdiklerimizi yedik 1 kerede marketten salata aldik.Gidilecek yerler google maps te zaten gosteriyor yine here we go da vs.Sacma bir saat var insanlari trolluyorlar her saat basi kuklalar cikiyor falan herkez oraya gidiyorGoogledan bak en rahati.

Viyanada turkis diye restorant zinciri var ordan yiyebilirsin ama biz etsan diye turk market bulmustuk ordan ton falan abandik.Hunterwasser house un oralarda market yine bu evleri gor birde Pratere git lunapark park ama benim cok hosuma gitti :)

Viyanada cok gezilcek yer var pragtan daha guzel benim zaman kisitliydi hizli hizli gezdik 28 km yurumustuk 1 gunde

Schonburnn sarayina gidemedim mesela zaman yetmedi ki otelde Wien HBF in oradaydi.

Alianz arenada maca gitmeyeceksen gerek yok bence stad gormeye mi gidiyorsun

Biz 3 kisiydik otel pragta 2 gun 300 lira

Viyanada 2 gun 430 lira

2 bilet bedavamiz vardi toplam bilet parasi 500 lira olmasi lazim git gel prag'i 20 euro ile hersey dahil viyanayi 30-40 euro ile tamamladik(viyanada alinanlarin cogu abartiydi :)

Uzun oldu ama baska soru soracaksan sorabilirsin yeni geldim yardimci olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AF CoRSe -- 1 Mayıs 2017; 20:20:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: AF CoRSe

Yaninda trink kart olsun garanti bonus genc gibi havaalindan cikinca otomata onu gosterip bilet alirsin eger yoksa havaalaninin icinde doviz burosundan 5 euroluk cek kronasi al.

90 dakikalik bilete 3 kisi 112 krona vermistik.(21 nisanda)

Sehir merkezine 117 ler gidiyor ordan metroya aktarma yapiyorsun hat adini unuttum ama here we go yu indir gitmeden once avusturya,cek,alman haritalarini indir orda kodlari offline olarak yaziyor net almana gerek kalmiyor.

Ben florenc'de kalmistim zaten orda viyanaya giden araclar var eurolines ile viyanaya gitmistim 190 krona(28 lira)

Eurolines,Flexibus vs vs hatta metro bile var

Viyanadada yine dakikalik gunluk bilet var 90 dakikalik 2 lira 20 euro havaalindan sehre S7 gidiyor 1.70 euroya 20 dk falan suruyor sakin hizli giden var bir tane ona binme o 12 euro babam hatta gidip ondan aliyordu daha ucaga 4 saat var adam acele ettiriyor kalcaz burda diye otobus falan sacmaladi diyorum gitmiyor tren gidiyor S7 gidiyor bir susda gidelim diye sinir olmustum neyse :)

Onun disinda viyana guzel yer ay sonlarinda bilet kontrolleri olur sakin bilet almadan gidiyim deme genelde kontrol etmeselerde kontrol edecekleri tutar yersin 100 euro cezayi :)

Bu arada pragta bileti aldiktan sonra otobuse okutuyorsun bileti tarih basiyor uzerine.

3)Pragta evden getirdiklerimizi yedik 1 kerede marketten salata aldik.Gidilecek yerler google maps te zaten gosteriyor yine here we go da vs.Sacma bir saat var insanlari trolluyorlar her saat basi kuklalar cikiyor falan herkez oraya gidiyorGoogledan bak en rahati.

Viyanada turkis diye restorant zinciri var ordan yiyebilirsin ama biz etsan diye turk market bulmustuk ordan ton falan abandik.Hunterwasser house un oralarda market yine bu evleri gor birde Pratere git lunapark park ama benim cok hosuma gitti :)

Viyanada cok gezilcek yer var pragtan daha guzel benim zaman kisitliydi hizli hizli gezdik 28 km yurumustuk 1 gunde

Schonburnn sarayina gidemedim mesela zaman yetmedi ki otelde Wien HBF in oradaydi.

Alianz arenada maca gitmeyeceksen gerek yok bence stad gormeye mi gidiyorsun

Biz 3 kisiydik otel pragta 2 gun 300 lira

Viyanada 2 gun 430 lira

2 bilet bedavamiz vardi toplam bilet parasi 500 lira olmasi lazim git gel prag'i 20 euro ile hersey dahil viyanayi 30-40 euro ile tamamladik(viyanada alinanlarin cogu abartiydi :)

Uzun oldu ama baska soru soracaksan sorabilirsin yeni geldim yardimci olurum

Hocam uzun yanıtın için teşekkür ederim. İşlerim yoğun olduğu için yazamadım konuya. Ülkeler arası biletlerimizi şimdiden aldık. S7 bilgisi için teşekkür ederim. Astronomik saati beklemem orada cafede oturacağız denk gelirse görürüz... Allianz Arena'da müze olduğu için gitmek istedim açıkçası.

Detaylı olarak gidilecek yerlerimiz belli. Hepsini Google Maps'te işaretleyip rotamı oluşturacağım. Benim bu konuda istediğim özellikle gidilmesi gereken cafe, bar, restaurant, disco ve özellikle yapılması gereken şeyler.

Teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Belgrad?
    8 ay önce açıldı
    Amsterdam.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.