Şimdi Ara

Amsterdamdayım merak edilenleri sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amsterdamla ilgili merak edilenleri sorabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 29-30 haziran da ordayım ben de. o tarihte de orada olacak mısınız? bir de red lightta asian çok mu? onlardan seçeceğim eğer bulabilirsem

• Evet dostum burdayım bana iletişim numaranı bırakırsan dm den haberleşiriz. Öncelikle şunu söyleyim redlight konusunda beklentilerinizi çok yüksek tutmayın. Burda fuhuş yapan kadınlar amsterdamda yaşayacağınız fuhuş deneyiminin en alt seviyesindedir. Kadınlar çok güzel gerçekten Türkiyede görebileceğiniz en üst sınırdaki kadınlardan daha iyidir ama işçilik çok zayıf. Genel bir tarife var 1 sıkımlık kurşuna 50€ ceriyorsunuz . Kadın zaten profesyonel olduğu içi sizi ne kadar erken gönderirse o kadar çok para kazanıyor. Maksimum 15 dakikalık bir deneyim yaşıyorsunuz. Ön Sevişme yok bunu bi kere sakın denemeyin ısrar etmeyin. Kısacası sadece iş görmelik bir yer ama mutlaka gidip görün beğenirseniz deneyin derim. ( ayrıca önceden tedbirli giderseniz sizin için daha uzun sürebilir siz anlayın )😃

• quote:

Orijinalden alıntı: Batucet

Evet dostum burdayım bana iletişim numaranı bırakırsan dm den haberleşiriz. Öncelikle şunu söyleyim redlight konusunda beklentilerinizi çok yüksek tutmayın. Burda fuhuş yapan kadınlar amsterdamda yaşayacağınız fuhuş deneyiminin en alt seviyesindedir. Kadınlar çok güzel gerçekten Türkiyede görebileceğiniz en üst sınırdaki kadınlardan daha iyidir ama işçilik çok zayıf. Genel bir tarife var 1 sıkımlık kurşuna 50€ ceriyorsunuz . Kadın zaten profesyonel olduğu içi sizi ne kadar erken gönderirse o kadar çok para kazanıyor. Maksimum 15 dakikalık bir deneyim yaşıyorsunuz. Ön Sevişme yok bunu bi kere sakın denemeyin ısrar etmeyin. Kısacası sadece iş görmelik bir yer ama mutlaka gidip görün beğenirseniz deneyin derim. ( ayrıca önceden tedbirli giderseniz sizin için daha uzun sürebilir siz anlayın )😃

hocam 20 dk 50 euro diye okumuştum ben. eğer 1 tursa artık uçaktayken turlamaya başlarım ben çünkü uçaktan iner inmez koşmaya başlarım ben red lighta doğru.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.