Şimdi Ara

AMSTRAD ? önerir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.amstrad.com.tr/Products.aspx?id=5

(bu cihazın takılı olduğu plazmada "animal planet şifreli abi bak bu makina çözüyor,uydudan güncelleme yaparsın, şifreli kanalları çözersin" diye konuştu.)

arkadaşlar bu cihaza 150ytl dediler
    yorumlarınızı bekliyorum. teşekkür ederim

• bence alma. adam elindekini satmaya çalışıyor sadece, çok yaygın ve popüler cihaz değil. uydu forumlarında da fazla bilgiye ulaşamadım.
    redline, atlanta, korax gibi markalara bakmanızı öneirirm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 25 Eylül 2008; 15:28:12 >
  • uydu işinden çok iyi anlayan bir arkadaşım var. zamanında Amstrad'ı çok övüyordu. ama şimdi durum nedir orasını bilemem...
  • ddoğruddur eskiden en iyi markaydı, hatta 1980lerde bilgisayar işlemcisi üreten bir firma, cihazları kaliteli olabilir ama şuan kullanıcıların isteklerini karılayamıyor.
    baff'ın yeni uydudan card sharing yapan modeli var, koraxta şuan popüler bir receiver, tps ve premierleri auto açıyor.
  • bugün almaya gittim uydu alıcısını adamın dediği bir laf var: " uydudan otomatik güncelleme" diye birşey yok, bir müddet sonra yapamazsınız diye. sıkıyor gibi geldi biraz :)

2 tane yere gittim ikisi de "korax" marka uydu alıcısı önerdiler. korax 5600. 130 ytl nakitti yanlış hatırlamıyorsam fiyatı da.

yorumlarınızı alırsam memnun olurum.....
  • korax 56000 - 57700 ve 59000 serilerini forumlardan takip ettiğim kadarıyla iyi, fiyatını pek bilmiyorum ama... onun dışıddad next 2000 cıs süper pluslara bak çok marifetli cihazlar ama ben next'in donanım kalitesni pek başarılı bulmuyorum, kanal geçişleri menü görünümü sorarak araştırmak lazım. ve görütü kalitesi pek iyi değil.

uydudan güncelleme konusunda adam doğru bir örnek vermiş redline uydu alıcıları bu sloganla çıktı piyasaya, ama bir süre sonra yeni cihaz satabilmek için eski cihazlarını güncellemeyi kapattılar. goldmaster ve nextete bir dönem uydu desteği verdi sonra kesti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 27 Eylül 2008; 19:39:27 >
  • takacaksın uydu alıcısı kartını bilgisayara , herşeyi ondan izliyecen anasını satayım , bi şekilde bilgisayar bu herşeyi çözer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba önerir misiniz
    6 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aldım pişmanım, 2.gün bozuldu tamir ettiler, uydudan yazılım güncelleme var ama bi işe yaramıo, şifreleri açamıyor, (ntvspor,kanal24,star...)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.