Şimdi Ara

Amumu 'the BEST TANK EVER' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ap tanky haline nerf gelmeden once cok iyiydi amumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birincisi ben sana hakaret etmedim. Kendi egomu tatmin etmiyorum. Ben heronun counterından bahsetmiyorum. Counterjungle olayından bahsediyorum. Taş kağıdı sarar, makas kağıdı keser mantığı ile bakıyorsun galiba oyuna.

Amumu counterjungleye karşı en dayanıksız junglerlardandır. İyi oyunculara karşı bu yüzden banlanmaz, Çünkü çoğu yüksek elo oyunda iyi bir counterjungle performansı ile rahatça ekarte edilebilir. Bunu çoğu jungler yapabilir.

Lütfen daha seviyeli yorumlar yap. Oyuna yeni başlamışsın, yeni heron ile oyunlar falan kazanıyorsun ama lütfen asıl sen kendini kral sanma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Best tank Full Metal Rammus bir kere.

W/L opmuş.

TR serverını kötülemek istemiyorum fakat ne kadar uğraşırsak uğraşalım 3 oyunun 2sinde ya troll yada veletler geliyor takıma. Özellikle ücretsiz champ. sevdalıları bu lose'lara etken. Aslında bu kadar kötü değil bizim serverımız. Kötü oynayan oyuncuya küfür edip azarlamak yerine, bulunduğu lane'ye kısa aralıklarla gank atıp, oyuncunun toparlanmasına yardım edilse... Hayal işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pearl Jam

Birincisi ben sana hakaret etmedim. Kendi egomu tatmin etmiyorum. Ben heronun counterından bahsetmiyorum. Counterjungle olayından bahsediyorum. Taş kağıdı sarar, makas kağıdı keser mantığı ile bakıyorsun galiba oyuna.

Amumu counterjungleye karşı en dayanıksız junglerlardandır. İyi oyunculara karşı bu yüzden banlanmaz, Çünkü çoğu yüksek elo oyunda iyi bir counterjungle performansı ile rahatça ekarte edilebilir. Bunu çoğu jungler yapabilir.

Lütfen daha seviyeli yorumlar yap. Oyuna yeni başlamışsın, yeni heron ile oyunlar falan kazanıyorsun ama lütfen asıl sen kendini kral sanma.

Haşa ben kendimi kral sanmıyorum. Elimden geldiğince yeni şeyler öğrenmeye çalışıyorum fakat sen yorum yaparken alaycı davranışlar sergilemek yerine söylemek istediklerini daha düzgün, daha tatlı bir dil ile yazarsan ikimizde gerilmeyiz ve seviyede yüksek kalır. Şunu da belirtmek isterim ki, amumu ile oynarken wardları kaçırmayıp, elimden geldiğince ward atıyorum ve bu counterjungle yeme oranını oldukça düşürüyor sanırım.

• amumuya barrier ghost alan adam gelmiş rehber yapıyor.Senin gibi oyuncular şu serverda iyi oynuyorum diye geçiniyorlar.Buda ayrı bir tartışma konusu.Ayrıca yukarıda amumu zor dönüyor jungle ı demiş bir arkadaş neye dayanarak bunu söyledi merak ettim.' tane aoe dmg veren skili var amumunun 5 potu bitirmeden base e dönebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ungalath

amumuya barrier ghost alan adam gelmiş rehber yapıyor.Senin gibi oyuncular şu serverda iyi oynuyorum diye geçiniyorlar.Buda ayrı bir tartışma konusu.Ayrıca yukarıda amumu zor dönüyor jungle ı demiş bir arkadaş neye dayanarak bunu söyledi merak ettim.' tane aoe dmg veren skili var amumunun 5 potu bitirmeden base e dönebilir.

sürekli ghost barrier aldığım yok. sadece bugün denemek için farklı farklı champlarda farklı farklı speller denedim. aslında amumu için barrier kötü de olmadı, hayat kurtardığı kritik nokta çok oldu.
  • lanede oynuyorsan flash+ignite yada exsaust(yanlıs yazdım muhtemelen) alman gerek flashla kombo yapalirsin çünkü. flash olmazsa olmaz
  • Eyvallah kardaşım

• 2 SS'dende ibret aldım, bugün daha fazla ibret almama gerek yok yeterli dozajı aldım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Platinum V

156 winli adam rehber yazıyor

Sonra millet neden 0 çekiyor.Önce bir okuyun sonra yorum yapın arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkH3R0 -- 21 Nisan 2013; 10:25:35 >
  • Karşı tarafta MR çıkan adc yok amumu'ya karşı. WTF
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramstayn

Karşı tarafta MR çıkan adc yok amumu'ya karşı. WTF

tanka karşımı mr çıkacaklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: arconene

şu nooblar mumuya hala op diyip banlaması benim sinirimi bozuyor ... shen malphite neşede amumu çok saçma

çok bilmiş kardeş geçen turnuvada da ban yedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: arconene

şu nooblar mumuya hala op diyip banlaması benim sinirimi bozuyor ... shen malphite neşede amumu çok saçma

Mac sirasinda her 5 saniyede bi yapissinda gor

• quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

quote:

Orijinalden alıntı: ramstayn

Karşı tarafta MR çıkan adc yok amumu'ya karşı. WTF

tanka karşımı mr çıkacaklar

thornmail magic damage vurmuyor mu?
  • Adam rehber yazmamis hala 156 winli adam rehber yazmis diyolar keske okusalarmis. Emegine saglik bizimle oynadigin oyunlari paylastigin icin.
  • Hala ben şöyle böyle oynuyorum diyorsun. Ben ise sadece en iyi hero falan yoktur. Daha öğrenecek çok şeyin var. Oyuna yeni başladığın belli. Buildinde dahi hata var. Neden rehber yapıyorsun best tank diye onu anlamadım onu söylüyorum.
  • Amumunun çok eksiği var. Çok üzdüler Amumu'yu çok daha iyi alternatifleri var.

Ayrıca hiçbir tanklama yeteneği olmayan Amumu'ya en iyi tankı demişsin farkında mısın ?
  • Yine Amumu yine bir tank benzetmesi.Nolucak haliniz çocuklar sizin nolucak çok merak ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.