Şimdi Ara

Amumu 'the BEST TANK EVER'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • League of Legens'ın hüzünlü ufaklığı, yalnızlık acısı çeken sevimli ve ağlak mumyamız. Ufak olduğuna bakmayın oldukça tehlikelidir. Sahip olduğu ultimate skill'i sayesinde takımını zafere taşıyabilecek kapasitedir. Buildini yaptıktan sonra TR serverında ki bebişlerin vazgeçemediği Tyrandamere ve Master Yi ile 2v1 yapabilecek şampiyondur. Prensestir o. Basit bir şampiyon olsa bile herkes kullanamaz. Forumda iki adet amumu rehber bulunuyor eski olmalarına karşın hala görürler. Yalnız S3 ile birlikte buildlerde biraz değişiklik yapılabilir. Ben kendim rehber açmıyacağım, build konusunda 2 adet Maç skoru koyacağım orada ki buildleri tercih edebilirsiniz.

Amumu Rehber

Amumu Rehber 2

Bunlar yeterli olmazsa Mobafire Amumu Rehberleri'nden tercih edebilirsiniz.

Bu arada, Eleisa'nın Mucizesi'ni alın. Item alındıktan sonra 3 seviye atlarsanız kayboluyor, pasif olarak hp ve mp yeniliyor. O itemi kesinlikle almanızı tavsiye ediyorum!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tufty TheSINGER -- 20 Nisan 2013; 20:04:09 >

• 156 winli adam rehber yazıyor
  • pembe kalp derken ?
    bu arada amumu tanky oynayıpda beğenmeyen arkadaşlar görmüştüm forumda. tebrikler usta.
    karşı takımdaki 3 ad cary op
  • omg 0 meta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hopdedikmahmut

pembe kalp derken ?
    bu arada amumu tanky oynayıpda beğenmeyen arkadaşlar görmüştüm forumda. tebrikler usta.

http://www.legendsnet.com/items/3173 bundan bahsediyor sanırım.
  • quote:

pembe kalp derken ?

hatırlayamadım o yüzden pembe kalp şeklinde yazdım :) oyuna giricem birazdan tam adını yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frkkbo

quote:

pembe kalp derken ?

Evet, işte bu! Amumu için kesinlikle alınması gereken itemlerden bir tanesi bana göre.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Platinum V

156 winli adam rehber yazıyor

ve ayrıca, konuyu okumadığın belli. Rehber hazırlamadım, forumda açılan 2 adet rehberin linklerini verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awry

quote:

quote:

pembe kalp derken ?

Evet, işte bu! Amumu için kesinlikle alınması gereken itemlerden bir tanesi bana göre.

Rengar oyuncusumusunuz?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Awry

quote:

quote:

pembe kalp derken ?

Rengar oyuncusumusunuz?

Aslında yeni aldım rengarı fakat iyiye gidiyor gibiyim :)

• Best tank Full Metal Rammus bir kere.

W/L opmuş.
  • şu nooblar mumuya hala op diyip banlaması benim sinirimi bozuyor ... shen malphite neşede amumu çok saçma
  • Amumu iyi hoşta ilk levellerda jungle dönerken kabız ediyor adamı bildiğin
  • quote:

Orijinalden alıntı: arconene

şu nooblar mumuya hala op diyip banlaması benim sinirimi bozuyor ... shen malphite neşede amumu çok saçma

Sadece ultisi desem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: WestCoast.

quote:

Orijinalden alıntı: arconene

şu nooblar mumuya hala op diyip banlaması benim sinirimi bozuyor ... shen malphite neşede amumu çok saçma

Sadece ultisi desem...

hıhı sen öle düşün hatta banla platine çıkınca amumu banla yiceğin lafları .. gerçi bu kafayla olamasın unrankede devam
  • Amumu ile iki maç kazanıp o hevesle açılan konu. Keşke batıda olsaydın, shyvanadan counterjungle yiyince ağlama duvarım diye konu açardın o zaman. Tr'de 150 wini olan rehber yapıyor, ne günlere kaldık.
  • jungle olarak çok iyidir. hem tanky. hem çok hasar veriyor, hem de iyi gank atıyor. sıkıntısı ilk levellerde jungle dönmesi zor oluyor, biraz da mana sıkıntısı var, bir de takımın kötüyse oyunu bırakma sebebi :) banlanma sebebi ultisi.

edit: buildlerin normal şartlarda iyi ama 24 kille feedlenmiş amumu ya olmaz. daha fazla ap çıkman lazımdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akabeyss -- 21 Nisan 2013; 2:13:59 >
  • aslında ap tank amumu aşırı zevkli
    mesela ben
    mr bot sunfire rylai maske iceborn warmog yapıyorum 1-2 kere tamamladım bu build i 5saniyede ulti dahil 1 k dan fazla alan damage vurabiliyor.
    warmog yerine zhonya rabadon deathfire vs. olabilir ben rabadonla denedim deli vuruyodu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pearl Jam

Amumu ile iki maç kazanıp o hevesle açılan konu. Keşke batıda olsaydın, shyvanadan counterjungle yiyince ağlama duvarım diye konu açardın o zaman. Tr'de 150 wini olan rehber yapıyor, ne günlere kaldık.

sadece iki maç almadım amumu ile yanlış fikirlere kapılmayasın. derecelide zaten genellikle banlıyorlar amumuyu. e bende zaten jungle değilim ki normal oyunlarda shyvana neredeyse alan yok hatta jungle shyvana yok. ayrıca her champ'ın en az 1 counter'ı var ama counterını counterlayabilirsen ne olur sence? lütfen, saçma salak yorumlar yapmaktan vazgeçin. kral mı sanıyorsun kendini bilmiyorum ama bir halta yaramadığın belli. buralara gelip egonu tatmin etme derdin de isen yanlış yerdesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Best tank Full Metal Rammus bir kere.

W/L opmuş.

Ben diyecektim yahu. Tüh
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.