Şimdi Ara

Ori and the Will of the Wisps (2020) [ANA KONU] #Türkçe

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
3.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ori and the Will of the Wisps (2020) [ANA KONU] #Türkçe

Geliştirici: Moon Studios
    Motor: Unity
    Yayıncı: Microsoft Studios
    Platformlar: Xbox One, Microsoft Windows
    Türler: Platform oyunu, Macera Oyunu, Metroidvania
    Çıkış Tarihi: 11 Şubat 2020

Steam Sayfası
    https://store.steampowered.com/app/1057090/

Resmi Site
    Xbox.com
    Ori and the Will of the Wisps for Xbox One and Windows 10 | Xbox
    https://www.xbox.com/en-AU/games/ori-will-of-the-wisps

Haberler

Ori and the Will of the Wisps Resmi Olarak Duyuruldu

www.bolumsonucanavari.com
    Ori and the Will of the Wisps Resmi Olarak Duyuruldu
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Ori_and_the_Will_of_the_Wisps_Resmi_Olarak_Duyuruldu-87101.htm

Microsoft ve Moon Studios, E3 2017 basın konferansı esnasında Ori and the Will of the Wisps oyununu duyurdu.

Oyun Tanıtım Yazısı

Çok sayıda ödül kazanan Ori and the Blind Forest oyununun geliştiricileri serinin büyük bir merakla beklenen yeni oyununu sunar: Ori and the Will of the Wisps. Nibel ormanının arkasındaki gizemi keşfetmek üzere tamamen yeni bir maceraya çıkın, kaybolanların gizemli hikayelerini keşfedin ve Ori'nin gerçek kaderini ortaya koyun.

Ori and the Will of the Wisps Xbox Play Anywhere desteği sunacak.

50'den fazla ödül ve adaylık sahibi sevilen macera oyunu Ori and the Blind Forest'ın yaratıcılarından merakla beklenen devam oyunu Ori and the Will of the Wisps geliyor. Ori'nin gerçek kaderini açığa çıkaracak görevinizde pek çok düşmanla ve zorlu bulmacayla karşılaşacağınız geniş ve egzotik dünyada maceraya atılın.

Kendinizi el emeği bir hikaye anlatımına kaptırın
    Nefes kesen müzikler eşliğinde bu duygu yüklü, etkileyici, hikaye odaklı macerada Ori'nin gerçek kaderini ortaya çıkarın. Geniş, egzotik ve eşsiz güzellikteki mekanları keşfedin.

Yeni yeteneklerde ustalaşın
    Yeni edindiği ruh silahlarını, büyüleri ve saldırıları kullanarak bilinmeyen tehlikelerle dolu macerada Ori'ye yol gösterin. Yepyeni parçacık sistemini kullanarak Ori'nin yeni edindiği yeteneklerini güçlendirin ve oyun stilinizi özelleştirin.

Destansı düşmanlarla ve zorlu bulmacalarla yüzleşin
    Gerçeküstü baş düşmanlar - Pek çok düşmanın ve nefes kesen kaçış sahnelerinin üstesinden gelin. Yeni karakterler - Ori'nin gizemli kaderini açığa çıkarmanıza yardımcı olacak geniş yeni karakter kadrosundan yardım alın.

Nefes kesen yeni modları deneyimleyin
    Spirit Trials - Oyun boyunca eşsiz hızlı bitirme görevlerinde lider tablosunun üst sıralarında yer almak için mücadele edin. Spirit Shrines - Ödülleri kazanmak için süreli görevlerde zorluğu giderek artan düşman dalgalarıyla yüzleşin.

Ori and the Will of the Wisps - E3 2017 - 4K Teaser Trailer

Ori and the Will of the Wisps - E3 2018 - Gameplay Trailer

14 Minutes of Ori and the Will of the Wisps Xbox One X Gameplay

Ori and the Will of the Wisps - E3 2019 - Gameplay Trailer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 8 Ocak 2021; 13:46:30 >

• Konuda henüz yorum olmaması çok şaşırttı beni.Büyük bir merakla bekliyorum.İlk oyundaki tek eksik hiç boss savaşı olmayışıydı,o da olursa muazzam olur.Yalnız sadece Windows 10'a gelecekmiş ona üzüldüm biraz,Win7'den gayet memnun olan biri olarak ne yapacağımı bilmiyorum,tek bir oyun için de geçmeyi düşünmüyorum şimdilik.Büyük ihtimalle Win10 kullanan bir arkadaşımın PC ya da Laptop'undan oynayacağım
  • Ori and the Will of the Wisps - E3 2018 - Gameplay Trailer

• Sabırsızlıkla bekliyorum birincisini aratmayacak gibi duruyor
  • 14 Minutes of Ori and the Will of the Wisps Xbox One X Gameplay
  • Bu serinin müzikleri çok güzel oynarken transa geçiyorsun sanki.

İlk oyunu şu bölüme kadar oynadım baya uğraştım geçemeyince bir daha girmemiştim oyuna. ( single sevmemem de ayrı bir etken ^^ )

• Ori and the Will of the Wisps: New Features - Gamescom 2018

Ori and the Will of the Wisps Sprit Trial Gameplay - Gamescom 2018

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ori and the Will of the Wisps The Game Awards 2019'da Gösterilecek

Geoff Keighley, Ori and the Will of the Wisps ve Gears Tactics'in etkinlikte gösterileceğini doğruladı.
    www.bolumsonucanavari.com
    Ori and the Will of the Wisps ve Gears Tactics The Game Awards 2019'da Gösterilecek
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Ori_and_the_Will_of_the_Wisps_ve_Gears_Tactics_The_Game_Awards_2019da_Gosterilecek-97458.htm

• 50 liradan ön siparişe açıldı ve Türkçe alt yazı ile geliyor.
    https://store.steampowered.com/app/1057090/Ori_and_the_Will_of_the_Wisps/

Ori and the Will of the Wisps - TGA 2019 - Gameplay Trailer

• Metascore 92 (Xbox One)

Player 2 100
    VGC 100
    Game Informer 95
    Vandal 94
    COGconnected 94
    MondoXbox 93
    SomosXbox 93
    Windows Central 90
    Eurogamer Italy 90
    God is a Geek 90
    Press Start Australia 90
    Carole Quintaine 90
    Wccftech 87
    Areajugones 86
    DualShockers 85
    EGM 80

Metascore 91 (PC)

Hardcore Gamer 100
    Game Informer 95
    Destructoid 95
    IGN Italia 93
    IGN 90
    Stevivor 90
    GamesRadar+ 90
    Gamers Heroes 90
    Gamers Heroes 90
    PC Gamer 81
  • R-10 kullanıcısına yanıt
    Puanlar şaşırtmadı Steamden preorder yapmıştım çıkar çıkmaz. Saat kaç gibi oyunu indirmeye başlayabiliriz bilgisi olan var mı?
  • Herhangi bir açıklama yok ama yarın açılır diye tahmin ediyorum.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2E0F8F55 -- 21 Şubat 2022; 5:28:14 >
  • Mükemmel! İnanılmaz! İlk yarım saati bildiğiniz sanat eseri!
  • Cidden harika. Bende yarım saat kadar oynadım ilk oyunda sanatsal açıdan çok başarılıydı fakat bu aşmış. Müziklerde ilki kadar güzel. Yalnız ses bazı sahne geçişlerinde anlık bozuluyor oyundan mı kaynaklı benim pc’den mi emin değilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz önce baktım indirmeye açılmış hatta oyun çıkmış 4.4 gb indiriyor Steam de :)
  • oyun müthiş olmuş görsellik yine üst seviye, grafikler çok tatlı, atmosfer şahane.
  • R-10 kullanıcısına yanıt
    hocam Lenovo i3-3110M 2.4GHz 2GB HD8570M 8 gb ram pc de nasıl olur acaba oyun tat verir mi? normalde oyunları playstationda oynuyorum o yüzden pc alma gereği duymadım. şimdi bu oyunu deneyimlemek isteyince benim emektar bilgisayara güvenemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 saat oynadım bıraktım şimdilik oyuna doyum olmuyor müthiş bir şey biraz yoruldum K/M ile oynamak yorucu oluyor.
  • win 8.1 de çalışmıyor mu edit : çalışıyormuş harika, oyunu kurdum türnün en iyi örneği şuan gerçekten üstüne de koymuş gibi görünüyor, yanlız oyunda dsr çalışmıyormu 2k görünüyor çöznürlük ama işlemiyor oyunda ayar yapsamda

edit o ayarıda buldum
    quote:

Arama çubuğuna “REGEDIT” yazın ve Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ni açın. Bilgisayar \ HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Moon Studios \ OriAndTheWilloftheWisps konumuna gidin. Screenmanager Çözünürlüğünü Ayarla Native_h1405027254 değerini 0 olarak kullanın.

Ardından Screenmanager Resolution Height_h2627697771 ve Screenmanager Resolution Width_h182942802 ayarlarını yaparak istediğiniz çözünürlüğü ayarlayın. Oyunu 4K'da işlemek istiyorsanız aşağıdakileri yapın.

Screenmanager Çözünürlük Ayarı Width_h182942802 için 3840
    Set Screenmanager Çözünürlük Yükseklik_h2627697771 to 2160

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 12 Mart 2020; 22:1:32 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.