Şimdi Ara

Ori and the Will of the Wisps (2020) [ANA KONU] #Türkçe (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
3.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    i7 3632Q
    8GB Ram

bu özelliklere sahip dizüstü bilgisayarımda oyunu oynayabilir miyim?
  • İlk oyunu yarısına kadar oynadım. Daha sonra devam ederim derken kaldı öyle. Bu oyun 1. oyun ile tamamen bağlantılı mı? İlk oyunun sonuna getirmeden buna devam etsem yanlış bir durum mu olur??
  • Ahahha oyun zor değil ki orası da zor değil ayrıca tripple jump ve ateş topu özelliğini alıp uğrayın bazı yerlere.
    Biraz sabredip sakin kalıp geçmeyi dene. Sen zor oyun görmemişsin. Super meat boy, cuphead oyna da gör.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu oyun zor falan değil siz zor oyun oynamamışsınız Gösterdiğiniz yerde takıldıysanız bırakmanız sizin için daha hayırlı olmuş oyunda burdan x10 daha zor yerler var özellikle son 2 boss efsaneydi. Kahır çekmekten kasıtı anlamadım biraz mücadele etmek ve refleks artırmak niye kahır olsun ki. Zor istersen Sekiro, sinner, cuphead, closure, witcher 3 kabus mod tavsiyemdir
  • Bende bitirmiş bulunmaktayım. Oyuna epey yeni mekanikler eklenmiş. Oynanışı bir üst seviyeye taşımış bu mekanikler. Mekan tasarımları oldukça başarılı. Atmosfer ve müzikler yine şahane. Hikâye yine çok duygusal bir şekilde işlenmiş. Tüylerim diken diken oldu çoğu zaman. Boss savaşları tatmin edici. İlk oyunun tek eksiği aksiyondu bunda fazlasıyla var. Tek gözüme batan yan görevler. Ne gerek vardı diyor insan...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk oyun muazzam olsa da boss savaşı eksikliği ve çabuk bayan combat sistemi önemli zayıf kısımlarıydı, ona rağmen bende yeri çok ayrıdır. Will of the Wisps ise bu sıkıntıları ortadan kaldırmakla kalmamış, bir de ekledikleri özelikler de oyunun en güçlü yanlarını oluşturmuş

Oyunu normal zorlukta, 14 saatte %100 tamamlayarak bitirdim, son yıllarda deneyimlediğim belki de en kusursuz yapımlardan biri olmuş. Düşünüyorum düşünüyorum eksi diyebileceğim bir özelliği aklıma gelmiyor. Blind Forest’ta zaten çok iyi olan platform dinamikleri, atmosfer, oynanış akıcılığı, bölüm tasarımları ve grafikler birkaç seviye ileri taşınmış. Ve üstüne başta dediğim gibi çeşit çeşit, vuruş hissi ve kullanması tatmin edici yakın ve uzak dövüş silahları gelip eğlenceli bosslar eklenmiş. Tadı damağımda kaldı diyebilirim.

Will of the Wisps, ucundan bir şekilde bile olsa hayatında oyunlara yer veren herkesin mutlaka tecrübe etmesi gereken bir yapım olmuş. Cyberpunk, TLOU2 falan varken büyük ihtimalle GOTY yapmazlar ama benim şimdiden kalbimin GOTY’si oldu. İlk oyuna 90 vermiştim, buna gönül rahatlığıyla 98 veriyorum

• Oyun güzel de bazı özellikleri kazanıp keşfetmediğimiz yerlere geri dönmek uzun ve sıkıcı değil mi? Fast travel da yakın yerlere götürmüyor. Bu canımı sıktı. Müzikleri ve sanat yönetimi başarılı.
  • Arkadaşlar oyun gamepassten indirilmeye değer mi ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • .Statistics. kullanıcısına yanıt
    Bence değer
  • Eş zamanlı olatak Ori ile metro exodusu oynuyorum ikisinde de 10 saat harcadım.
    Gerçekten ori oynarken metro exodusdan daha fazla zevk aldım ve almaktayım. Şu sıralar yoğun oyun oynuyorum 2 gün önce deus ex mankind divided'ı bitirdim gerçekten ori çok daha zevkli geçiyor benim için en güzel oyun türü bu hollowknight tarzı oyunlar.
    Hollowknighttan da güzel bu arada. Hikaye olarak efsane sarıyor müzikler ve görsellik olarak da.

• Oyunun zorluğu hem keyif verici hem sinir edici. Yeri geliyor küfrediyorsun, yeri geliyor bir çok oyundan güzel deyip açıp oynuyorsun.
    Oradan buradan zıplarken ederken ya da boss mücadelerinden daha sinir edici nereye gideceğini bilemiyorsun bazen. Oyunun ortasından sonra youtube’dan takip ederek ilerlediğim oldu. Yarım bıraktırmıyor oyun, çok şükür 13 saatte bitti. Böyle bir oyun için de uzun bir süre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuwanda87 -- 30 Mart 2020; 3:23:12 >
  • nuwanda87 kullanıcısına yanıt
    Al benden de o kadar. Özellikle bazı tırmanma yerleri deli etti beni.

Oyunu bitirdim. Türe yabancı, zor oyun sevmeyen biri olarak oyunu bitirmiş olmam oyunun ne denli başarılı olduğunu gösteriyor.
    Yalnız iki harita (luma gölcükleri ve karasu bataklığı) %99'da kaldı. Her şeyi topladım, yan görevlerin hepsini yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dehşet- -- 13 Nisan 2020; 14:21:57 >
  • Oyun tam bir sanat eseri, herşey üst düzey grafik atmosfer oynanış, 2d oyunlarda zirve noktası denilebilir, aksiyon ve platform çok iyi harmanlanmış rpg öğleri kararında, düşman çeşitliğide yeterli onları alt etmek ve kullanmak için bir çok yol var, düşmaları tanımak ona göre oyunda uzmanlaşmakta ayrı bir keyif veriyor, bir tek bulmaca yönü biraz zayıf kalmış diyebilirim...

Yıllar sonra bu tarz bir oyunu bitiriceğim, eskiden ilerlemeli oyun derdik bunlara eygidi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 9 Mayıs 2020; 17:25:5 >
  • Bitirdim bugün son yıllarda oynadığım en iyi oyundu ve bugüne kadar yapılmış türünün en iyi örneği denebilir bence Oyunda aksiyon ve platrofm çok güzel ayarlanmıştı heyecan bir dakika birle dinmiyor, çevre atmosfer zaten şaheser izlemeye doyamıyor insan... ayrıca duygusalda bir anlatımı vardı öylede bitti, sonuyla duygulandıran oyunlar arasın dada yerini aldı diyebilirim

Ori and the Will of the Wisps (2020) [ANA KONU] #TürkçeOri and the Will of the Wisps (2020) [ANA KONU] #Türkçe
    Ori and the Will of the Wisps (2020) [ANA KONU] #TürkçeOri and the Will of the Wisps (2020) [ANA KONU] #Türkçe

• bulmaca oyunlarından nefret ettiğim için bitiremedim bir yeri bulmak için 5 dakikamı harcıyorsam kapatırım ben o oyunu delleniyorum zekam yok benim kardeş koyma bulmaca dümdüz gidek işte
  • Oyunu en ucuz nereden alabiliriz? gamepass hariç

• Switch lite için indirimden almıştım bu oyunu boş zamanda çerezlik bitiririm diye. İsyan edip çok bırakma noktasına geldim ancak inatla devam ettim ve artık son bossda söve söve bitirdim. Bu kadar beni zorlayacağını düşünmezdim , tam bir challange oldu. Son boss harici bosslarda zorlandığım söylenemez ancak oyun bulmacalar ve bölümler için size hiçbir yardımda bulunmuyor. İlerleyebilmek için mekanikleri çok iyi anlamak lazım ve oyun genelde size destek olmuyor. Oynamaya niyeti olan varsa sabırlar dilerim 😁

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oyunda muhteşem bir HDR ve Dolby Atmos desteği olmasa ben de Switch'te oynamayı seçecektim. Switch'e çok yakışıyor oyun ama siyah kullanımı ses desteği ve HDR neredeyse hiçbir oyunda olmayan bir kalitede.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.