Şimdi Ara

Ori and the Will of the Wisps (2020) [ANA KONU] #Türkçe (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
3.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz zor gibi malum sürüm ile deneyin isterseniz.

@evohan
    Tam size yazıyordum bende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R-10

Biraz zor gibi malum sürüm ile deneyin isterseniz.

@evohan
    Tam size yazıyordum bende.
    yanlız bu dsr yöntemi olmadı bende , oyuna girince regedit ayarları sıfırlanıyor
  • Şu şahasere oyun demek bir hakarettir. Bu bir oyundan çok başlı başına bir sanat eseridir.

• Mükemmel olmuş, ilk oyundan çok daha iyi.
  • İnsan biraz ne yapması gerektiğini bulamıyor sanki. Açık dünya olması çok sevdiğim bir şey ama hafif daha yönlendirici olabilirdi sanki. Ne yapacağımı bulmaya çalışırken bayağı zaman kaybediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QLBatiatus

İnsan biraz ne yapması gerektiğini bulamıyor sanki. Açık dünya olması çok sevdiğim bir şey ama hafif daha yönlendirici olabilirdi sanki. Ne yapacağımı bulmaya çalışırken bayağı zaman kaybediyorum.
    banada öye geldi ama haritayı daha iyi kullanmaya başlarsak oyun ilerledikçe düzelebilir bu

• dün bitirdim sonu üzdü. :( artık ori karakterine veda etmek gerekiyor sanırım. sonundaki parlayan yaprağın kopması ilk oyunda ori'nin başlangıcıydı 3. oyun için açık kapı bıraktılar ama farklı bir karakter ile olacak sanırım. sonunda da ku dışında diğer karakterler de öldü büyük ihtimalle.

hollow knight, shovel knight ve ori oynadığım en iyi platformerlar türü seven kaçırmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi equasezy1 -- 15 Mart 2020; 12:18:10 >
  • Radeon HD 7650M
    i7 3632Q
    8GB Ram

bu özelliklere sahip dizüstü bilgisayarımda oyunu oynayabilir miyim?
  • Uğrunda konsol alınacak oyunlar listesine adını altın harflerle yazdırmıştır bu oyun. GOW'dan hiçbir eksiği yok. Uncharted'ları ise 8'e çarpar 10'a böler.
  • Geforce Now gelirse direk alıyorum çok hype oldu. Merak ediyorum şu oyunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: kırılanhayaller

Radeon HD 7650M
    i7 3632Q
    8GB Ram

bu özelliklere sahip dizüstü bilgisayarımda oyunu oynayabilir miyim?
    Bİlgisayar için oyunu steam üzerinden alabilir miyim?

Birde yukarıda verdiğim özelliklere sahip bilgisayarda oyunu oynayabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: QLBatiatus

Uğrunda konsol alınacak oyunlar listesine adını altın harflerle yazdırmıştır bu oyun. GOW'dan hiçbir eksiği yok. Uncharted'ları ise 8'e çarpar 10'a böler.
    Pc de yok mu?
  • Oyunu bitirdim, normal zorlukta 20 saate yakın oynamışım ve %71 ile bitirdim.

İlk oyunu oynamayan biriyim fakat okuduğum yorumlarda gördüğüm kadarıyla ilk oyunun üzerine baya bir şey katmışlar oynanış anlamında.

Oyun neredeyse size hiç yardımcı olmuyor. Sizin çözmenizi istiyor gideceğiniz yerleri, platform oyunlarını falan. 1 saat boyunca dolandığım da oldu bu sebeple ama başarma hissini sonuna kadar veriyor oyun bu yapısıyla.

Boss fightlar çok iyi olmuş mantığı çözene kadar da iyi zorluyor.

Ben 9000 güçlendirme puanı ile bitirdim oyunu. Şunu almayayım belki daha iyisi çıkar diye diye oyunun sonuna kadar bir şey almadan gelmişim.

Belki harcasam boss fightları daha kolay geçerdim. Son boss fight biraz zorladı.

Hikayesi de fena değil bu tarz oyunlar genellikle hiç durmuyor hikaye üzerinde. Ori nispeten biraz üzerinde durmuş.

Hollow Knight'ı zorluğu ve en önemlisi save yapısı sebebiyle sıkılıp bitirmemiştim bu yüzden Ori tam benlik olmuş. Bu konuda biraz Enis Kirazoğlu kafasındayım bende. Her oyun dark soul mantığında olmasın arkadaş ne güzel 20 saat gibi sürede bitirdim.

Oynanış anlamında ben bir kusur bulamadım, özellikle platform kısımlar çok iyi ve aşırı akıcı olmuş bazı anlarda.

8,5/10.

• 2-2.5 saat kadar ilerledim, dehşet seviyelerde iyi. 10 üzerinden 11 veriyorum daha şimdiden. Ne kadar övsek az kalır. Bu oyun için konsol alırdım konsol. Bu ne be, bir oyun bu kadar mı etkileyici olur? Microsoft bütün ama bütün imkanlarını bu oyuna aktarmış herhalde. O kadar iyi ki bu oyunu oynuyor olduğuma inanamıyorum. Gerçek mi la bu oyun? Yoksa öldüm de Cennete mi geldim?
  • Bu sorunlu arkadaş kim acaba? Bizim eski troll mü bu yoksa?

(küfür içerir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 16 Mart 2020; 1:50:0 >

• kwolok oyuğundaki şu ruh parçasını almak için kapıyı nasıl açıyoruz? oyundaki her yeri %100 yaptım şunu alamadım bir türlü. youtube videolarında da bulamadım.

Ori and the Will of the Wisps (2020) [ANA KONU] #Türkçe
  • İlk oyunun gereksiz zorluğu ve sıradan ilerliyişi yüzünden bırakmıştim ikinci oyun için zerre umudum ilgim yoktu ta ki enisin videosunu izleyene kadar Enis kirazoğlu ile oyun kafamız aynı ona güvenerek 50 lira verip aldım. Oynadığım süre 2 saat ve ina nıl maz beğendim arkadaş bu nedir ya ilk oyunda olan eksikliğin tamamı gitmiş ah o müzikler yok mu insanı alıp farklı diyarlara sürüklüyor
    bambaşka olmuş görev yapısı biraz uğraştırıcı aynı yeri dolanıp duruyorsun yolu bulayım derken zaman kaybı oluyor yani oyun sana şuraya git diyor gerisini sana bırakıyor tam old school oyuncular için düşünülmüş tavsiye ederim şahane olmuş

• Y Ddraig Goch kullanıcısına yanıt
    Suyun altından geçip bir kapı açma yeri olacaktı tam hatırlayamadım ama.
  • R-10 kullanıcısına yanıt
    Buldum hocam sağ üstte mavi ışık yanan yere ok atmak gerekiyormuş.

Tüm harita açık görevler tamam içime huzur geldi oyunun hikayesi videoları falan çok güzel. Oyunun görev süresi 8 saat deniliyor ama yan görevler haritada gezinme falan ben 20 saat oynadım sanırım. Oyuna yeni başlayacaklara ilk tavsiyem altın biriktirip üçlü zıplama mekaniğini satın almaları.

• Ori and the Will of the Wisps (2020) [ANA KONU] #Türkçe

şu bölümle tamı tamına 1 saattir uğraşıyorum. Gına geldiği için her ne kadar çok sevsem de oyunu yarım bırakıyorum. Ben kahır çekmekten zevk mevk almıyorum. Aşırı beğendiğim şu oyununuzu şu saçma sapan bölüm yüzünden içimde ukte kalmış bir şekilde yarım bırakıyorum. Zor bela yalnızca bir kere becerebildim, hah kurtuldum derken, save etmemişler ölünce başa sardı. Oyun boyunca en zorlandığım şey başa sardı. Allah kahır oyunu severlere akıl fikir versin diyorum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.