arkadaşlar bu komutlar hangi pluginde yer alıyor?????? eski versiyonda amx_heal nick - can yapabiliyıdym yani can düşürme yapbiliyodum yeni versiyonda 0 dan düşük verilemez diyor. Bunun pluginini de bi türlü bulamadım admin.amxx ve admincmd yi denedim 2 sinde de bişey değişmedi
Eğer amx heal için ayrı plugin kurmadıysan amx süper de yer alıyor iki komut da
amx_heal plugini kurmadım hem amx_super de yok eski versiyonda amx_heal hem + lısı hem - lisi çalışıyor. yeni versiyonda amx_super var ama - li çalışmıyor. Yani orjinal amx mod klasöründe bi yerde ama bulamadım
Can düşürmek için slap atabilirsin, amx_slap nick 30 yaparsan mesela 30 canı düşer kişinin
AMX Super pluginiydi galiba o ekstra komutların olduğu plugin. Deneyin bi.
quote:
Orijinalden alıntı: Amroth.
Can düşürmek için slap atabilirsin, amx_slap nick 30 yaparsan mesela 30 canı düşer kişinin
slapsız çözmek istiyorum da işi eski versiyonda amx super yok ama amx_heal çalışıyor yeni versiyonda amx super var amx_heal in - lisi çalışmıyr amx_superde galiba sorun ondaki amx_heali kaldırabilsek iyi olurdu.....Bir şeyde daha sorun çıkmıştı amx_tsay da 2 tane çakışma oldugu için birini sildim düzeldi sorun ama bu sefer silecek şeyi bulamıyorum :) amx_super silsem komple gidecek ne yapacam bilmiyorum bakalım bi çaresine bakmaya çalışacaz server sahipleri o kadar kibirli insanlar ki addontan ufak bi dosya isityosun direk engelliyolar verseler ölecekler sanki