PRO KOMUTLAR amx_kick [reason] ADMIN_KICK Oyuncu atma amx_ban [reason] ADMIN_BAN Oyuncuyu yasaklama amx_addban [reason] ADMIN_BAN Oyuncuyu sunucunun yasaklı listesine ekleme amx_unban ADMIN_BAN Oyuncunun üzerindeki yasağı kaldırma amx_slay ADMIN_SLAY Oyuncuyu öldürme amx_slap [damage] ADMIN_SLAY Oyuncu tokatlama amx_leave [tag1] [tag2] [tag3] ADMIN_KICK Belirtilen taglardan biri olmayan oyuncuları atma amx_pause ADMIN_CVAR Oyunu duraklatma ve devam ettirme amx_who ADMIN_ADMIN Oyuncu hakkında bilgi alma amx_cvar [value] ADMIN_CVAR Cvar değerini değiştirme veya görüntüleme amx_map ADMIN_MAP Harita değiştirme amx_cfg ADMIN_CFG Server tabanlı ayar dosyası çalıştırma amx_rcon ADMIN_RCON Server konsolunda komut çalıştırma amx_plugins ADMIN_ADMIN Eklentileri listeleme amx_modules ADMIN_ADMIN Modülleri listeleme Sohbet Komutları amx_say ADMIN_CHAT Normal konuşma yerinden tüm oyunculara mesaj yazmak amx_chat ADMIN_CHAT Normal konuşma yerinden tüm yöneticilere mesaj yazmak amx_psay ADMIN_CHAT Oyuncuya özel mesaj yazmak amx_tsay ADMIN_CHAT Sol tarafa renkli mesaj yazmak amx_csay ADMIN_CHAT Ortaya renkli mesaj yazmak Oylama Komutları amx_votemap ADMIN_VOTE Harita(lar) oylama amx_votekick ADMIN_VOTE Oyuncuyu atmak için oylama amx_voteban ADMIN_VOTE Oyuncuyu yasaklamak için oylama amx_vote ADMIN_VOTE Tanımlanan soru ve seçenekler ile özel oylama amx_cancelvote ADMIN_VOTE Son aktif oylama işlemini iptal etme FUN KOMUTLAR amx_glow nick renk = oyuncuyu seçtiğiniz renkte parlatır örnek : amx_glow Maxis red amx_glow2 nick renk = oyuncuyu map sonuna kadar parlatır örnek : amx_glow2 Maxis aqua amx_glowcolors burdan glow renklerine bakabilirsiniz amx_givemoney nick para = oyuncuya para verir örnek : amx_givemoney Maxis 16000 , 16000 para werdim amx_takemoney nick para = oyuncunun parasını alırsınız örnek : amx_takemoney Maxis 16000 , 16000 para sildim amx_godmode nick 2 = oyuncuyu ölümsüz yapar örnek : amx_godmode Maxis 2 , 2 açar 0 kapatır amx_noclip nick 2 = oyuncunun duwarlardan geçmesini sağlar örnek : amx_noclip Maxis 2 , 2 açar 0 kapatır amx_weapon nick silah ismi = oyuncuya silah verir örnek : amx_weapon Maxis 43 [ colt ] , 42 [ ak47] , 33 [ mp5 ] 14 [ deagle ] , 48 [ awp] , 82 83 84 [ ekipmanlar ] amx_revive nick = oyuncu oyuna yeniden başlar örnek : amx_revive Maxis amx_speed nick 1 = oyuncunun hızını arttırır örnek : amx_speed Maxis 1 , 1 açar 0 kapatır amx_slay2 nick 1,2,3 = oyuncuyu değişik şekillerde slaylar örnek : amx_slay2 Maxis 2 1 - Lightninhg 2 - Blood 3 - £xplode amx_rocket nick = oyuncuyu havaya uçurur örnek : amx_rocket Maxis amx_fire nick = oyuncuyu yakar 10 hp götürür örnek : amx_fire Maxis amx_uberslap nick = oyuncuyu 1 hp kalana kadar slapLar [genelde yukardan yere düşüp öldürür] örnek : amx_uberslap Maxis amx_heal nick hp = oyuncuya hp werir örnek : amx_heal Maxis 99999999 , 99999999 hp oldu amx_armor nick armor = oyuncuya armor werir örnek : amx_armor Maxis 9999999 , 9999999 armor oldu amx_stack nick = ne işe yaradığını unutttum ama zarar werio amx_badaim nick = oyuncunun aimini değiştirir çok cins bakar dünyaya örnek : amx_badaim Maxis amx_flash nick = oyuncuyu kör eder örnek : amx_flash Maxis amx_gag nick = oyuncu say'dan konuşamaz örnek : amx_gag Maxis amx_ungag nick = gag'ı kaLdırır örnek : amx_ungag Maxis amx_bury nick = oyuncuyu yere gömer örnek : amx_bury Maxis amx_unbury nick = oyuncuyu yerden kaldırır örnek : amx_unbury Maxis amx_disarm nick = oyuncunun silahını düşürür örnek : amx_disarm Maxis
quote:Orijinalden alıntı: Dr.Watson coğu kişinin bilmediği komutlar var orda (heryerde olmayan) senin gibimi yoksa.. maçın ortasında bana soruyor banlanmıyor bu diye. saol
quote:Orijinalden alıntı: Coming quote:Orijinalden alıntı: Dr.Watson coğu kişinin bilmediği komutlar var orda (heryerde olmayan) senin gibimi yoksa.. maçın ortasında bana soruyor banlanmıyor bu diye. saol o serverla alakalı bişey
quote:Orijinalden alıntı: Coming quote:Orijinalden alıntı: Dr.Watson coğu kişinin bilmediği komutlar var orda (heryerde olmayan) senin gibimi yoksa.. maçın ortasında bana soruyor banlanmıyor bu diye. saol