Bildirim
AN İTİBARİYLE OZDEBIR SIRALAMANIZ?
HUAWEI Watch GT3 Pro 46mm Titanyum Kasa - Gri Deri : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/HUAWEI-Watch-46mm-Titanyum-Kasa/dp/B09ZSPJLNS
2 hafta önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sonunda gerçekten sonucunu atan biri buldum ya :D kime sorsam 110 net diyo sonucunu at diyince ortadan kayboluyo adam -
Tyt mati ilerletip gercek sinavda cok iyi sonuclar elde edebilirsiniz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
bu sınavı matı süre sıkıntılıydı -
Aynen genelde o yuzden yetismiyor ben girmedim bilemiyorum hocam
-
Tebrikler hocam gayet iyi yapmışsınız maasallah.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Süreyi yetistiremedim ozdebir matta.Gecen yilki tyt sinavinda da matta süre yetmemisti.2018de ise yetistirmistim iyi bir net de cikarmistim.Bol pratikle gelişiyor tyt mat ve tyt genel olarak yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 2 Kasım 2019; 11:58:14 >
Estağfirullah, sağ olasın hocam ben şöyle düşünüyorum aslında
Netleri ocağa kadar hiç kafaya takmamak sadece konu eksiklerini analiz etmek ama ocaktan sonraki ilk denemede kaç yaptığımı esas alacağım.Böylece stressiz geçirmeyi düşünüyorum şu iki ayı.Sizce mantıklı mıdır ?Ya da ne önerirsiniz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk yüz sıralaması tablo halinde gösteriyormu hocam
Hala sonuç gelmedi elime ama şöyle netleri yazayım hocam: Türkçe:37d 3y Sosyal:13d 5y mat:34d 6y Fen:18d 2y /Ayt mat:34d 6y Fizik:13d 1y Kimya:11d 2y Biyoloji:11d 2y
-
Ben de tmde 193. Olmuşum açıkçası hiç böyle bir sonuç beklemiyordum beklediğimden iyi geldi
Hocam kaç nete geldi ben biraz edebiyat işareletledim de ama sayılıyor mu hiç bilmiyorum
Mantıklı gibi hocam.
Oyle bir sey yok hocam.
reis bu kadar matematik nasil yapabiliyorsun ben 10-15 arasi net yapabiliyorumquote:
Orijinalden alıntı: raaitben10
Estağfirullah, sağ olasın hocam ben şöyle düşünüyorum aslında
Netleri ocağa kadar hiç kafaya takmamak sadece konu eksiklerini analiz etmek ama ocaktan sonraki ilk denemede kaç yaptığımı esas alacağım.Böylece stressiz geçirmeyi düşünüyorum şu iki ayı.Sizce mantıklı mıdır ?Ya da ne önerirsiniz ?
Benzer yapmışız aslinda.Benim de ayt kismi kurtardi biraz.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
sonunda gerçekten sonucunu atan biri buldum ya :D kime sorsam 110 net diyo sonucunu at diyince ortadan kayboluyo adam
|
Benzer içerikler
- 21 yaşında üniversiteye başlamak
- perifer tıp ne demek
- cn yükseltgenme basamağı
- tyt 60 net nasıl yapılır
- eyüp boncuk kimdir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X