merhabalar, iphonum bazen sms veya telefon ekranına girince 1-2 saniye sonra ana ekrana atıyor. bu özellikle yeni mesaj yazmaya çalışırken ya da rehbere yeni birini kaydetmeye çalıştığım zmn oluyor, acaba türkçe klavye yüklendiği için mi oluyor? başka kimsede böyle bir sorun var mı? (ver. 1.1.4, ziphone)
quote:
Orjinalden alıntı: reamon1011
merhabalar, iphonum bazen sms veya telefon ekranına girince 1-2 saniye sonra ana ekrana atıyor. bu özellikle yeni mesaj yazmaya çalışırken ya da rehbere yeni birini kaydetmeye çalıştığım zmn oluyor, acaba türkçe klavye yüklendiği için mi oluyor? başka kimsede böyle bir sorun var mı? (ver. 1.1.4, ziphone)
Rehbere birini kayıt etmeye çalışırken bende de ana ekrana atıyordu. Bi sync yaptım rehberim uçmuştu geçen gün nedenini bilmediğim bir şekilde bütün rehber bi anda kayboldu. Sonra itunes'dan sync yaptım rehberi geri getirdim şu ana kadar atma olmadı nedenini bilemiyorum tabii ki...
İworld kur turkceyi seç geç git installerda var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme