Bildirim
Oyunları kendi kendine alta alma sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Klavyede problem olabilir formattan sonra bile durum aynıysa -
quote:
Orijinalden alıntı: dj batuhan
Klavyede problem olabilir formattan sonra bile durum aynıysa
Klavyeden olucağını pek sanmıyorum bilgisayarı yeniden başlatınca düzeliyo çünkü. -
up -
aynı sorun bende de vardı.saatin yanındaki fazla uygulamaları kapattım düzeldi.Sen bir de ekstradan görev yöneticisi işlemlerden fazla uygulamaları kapat. -
quote:
Orijinalden alıntı: cancan1024
aynı sorun bende de vardı.saatin yanındaki fazla uygulamaları kapattım düzeldi.Sen bir de ekstradan görev yöneticisi işlemlerden fazla uygulamaları kapat.
Hangi uygulamaları kapattın hocam. -
hacı ben mac os x lion teması yüklemiştim.Onun getirdiği birkaç programcık adlarını soracak olursan xwidget rainydrop muydu bi de öyle bir şey ha bi de rocketdock onları kapatınca düzeldi -
dostum eğer sorunu halen daha çözemediysen muhtemelen windows'un UI0Detect.exe yani etkileşimli hizmetler algılaması servisinden kaynaklanıyor olabilir. yönetimsel araçlardan hizmetleri aç bu servisi bul, daha sonra özelliklerinden başlangıç türünü devre dışı yap. tabi servisi durdurmayı da unutma, sorunun büyük ihtimalle çözülecektir. -
arka planda mutlaka bir program çalışıyodur -
Arkadaşlar win7 kullanıcısıyım. Uzun zamandır bu sorunum var ve çözüm bulamamıştım forum sitelerinde. En son çözdüm olayı. Arka planda çalışan twcu.exe diye bir dosya vardı. Olay ondan kaynaklanıyor. Bu dosyayı sağ tıklayıp işlemi sonlandır komutu ile devre dışı bırakınca alta alma sorunu ortadan kalktı. Bilgisayarımı açtığımda bu işlemi yapıp rahatça oyun oynayabiliyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X