Şimdi Ara

Ana Kart Değiştirirken Diğer Takılı Olanlar Yeni Anakart a Uyar mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Kobian pi945gcm lga 775 soket ana kartım var.Ekran kartım ddr3 Nvıdıa serisinden sorunuma geliyim. işlemci 2.50 ghz ben değiştirmek istiyorum ama soketime göre iyi işlemciler yok . Ana kart alsam şu an ki işlemci hariç ana karta takılı olanları yeni aldıgım ana karta takabilirmiyim uyar mı yani yeni işlemci alırken diğerleride yeni ana karta takılır mı uyar mı ? şimdiden teşekkür ederim

• AmunRaa A kullanıcısına yanıt
    takılabilir fakat diğer derken? alacağınız anakart ve kullandığınız anakartın aynı şeyleri desteklemesi lazım. Alacağınız anakart çok büyük ihtimalle DDR3 ram destekli olacak fakat şimdiki anakartınız DDR2 destekli görünüyor yani kullanamayacaksınız. Ekran kartının da PCIE x16 sokette olması yani tam modelini söylemeniz lazım. Hdd, dvd-rom vb. şeylerinde sata 2.0, 3.0 desteklemesi lazım. Söylediğimiz şeylerin kesin olması için almayı düşündüğünüz anakart ve işlemciyi söylemeniz lazım.
  • Anladım çok teşekkür ederim ama heralde en iyi si şimdiki ana kartıma bir işlemci almak olucak :)
  • merhaba arkadaşlar 3 kez yazıyorum cvp alamadım :) anakart tavsiyesi alabilirmiyim acaba bilgisayar özellikleri

Windows xp professıonal sp 3

İntel core 2 duo CPU E7400 @2.80 GHZ , 2.0 GB RAM

NVIDIA GEFORCE GT 420 2GB DDR3

max. 150 tl civarı olabilir şimdiden tşk ederim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.