Bildirim
Ana kart işlemci uyumu?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Teşkkürler bilgi için peki sizce takabileceğim en iyi işlemci hangisi olur?amd 1055T kullanıyorum.bu işlemcimden farkı olsun istiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: sercanagbaba
Teşkkürler bilgi için peki sizce takabileceğim en iyi işlemci hangisi olur?amd 1055T kullanıyorum.bu işlemcimden farkı olsun istiyorum.
Listeye göre 8150.
Ama fx 6100 de hayli hayli işini görür. Ben çok memnunum 6100 den.
Not : İmzamı oku
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir de fx 8150 nin sıfır fiyatı 650 civarı. Bence bu paraya daha güncel bi anakart al. İkinci El olarak da 8350 al...
Bu da bi fikir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok terşekkür ederim yardımın için en mantıklısı yeni anakart alıp fx8350 yada daha üstü bir sisteme geçmek sanırım -
quote:
Çok terşekkür ederim yardımın için en mantıklısı yeni anakart alıp fx8350 yada daha üstü bir sisteme geçmek sanırım
Önemli değil kardeşim her zaman..
Fx 8350 nin üstü 9xxx serisi. Sakın geçeyim deme gülerler valla
Çünkü Ryzen gelmiş kapımıza dayanmış, 220w a para verirsek ayıp olur. Yeni sisteme paran yoksa dediğim gibi, 200 civarı bi anakart, 300 gibi de bi işlemci, tamamdır bu iş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Umarım o kadar ucuza atlatırım :D -
quote:
Umarım o kadar ucuza atlatırım :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X