Şimdi Ara

Ana kart konusunda yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba yaklaşık 5-6 senedir kullanmakta olduğum emektar bilgisayarım bugüne kadar çok az sorun çıkarttı ama bugün elektriğin bir anda gitmesi sonucu "P8 H61-M LX3" modelli H-61 yonga setli ana kartım yandı.İşlemci olarak da bayağı eski bir model olan "i3 2120" kullandığım için bilgisayarcılara gidip 1155 pin ana kart fiyatı sordum ama geneli çok yüksek fiyatlar verdi.250 Lira diyen oldu 270 diyen oldu hatta 290 liraya sıfır bile takarım diyende oldu.Bende böyle eski bir modele yaklaşık 250-260 lira vererek ölü bir sisteme yatırım yapmak istemedim.

Sizlere sormak istediğim kısım ise şuan kullanmakta olduğum işlemcim olan "i3 2120" modelli işlemcimi satıp başka bir işlemci ve ana kart alıp yoluma öyle mi devam etmeliyim ? Aklıma başka hiç bir yöntem gelmiyor ama ölü bir işlemci için o kadar fazla para vermek de istemiyorum.Bu arada emektarın sistem özellikleri de şöyle : İ3 2120,yukarıda belirtmiş olduğum bozuk anakart,ddr3 4gb+2gb olmak üzere 6gb ram ve asus hd6570 1gb 128 bit ekran kartı.

İşlemci olarak bir videoda gördüğüm Intel Xeon E5450 işlemcisi ve yanında uyumlu bir ana kart sizce nasıl olur ?
    Tavsiye ve yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HappyT -- 3 Ağustos 2017; 16:35:23 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.