2021 de mezun olduğumdan beri iş bulamadım. Birkaç yerde bir,iki hafta çalışıp gönderildiğim de oldu onlarca mülakattan elendiğim de. Ayrıca deprem ve askerlik nedeniyle kimse beni uzun vade işe almak istemediği için geçici veya ek işler yaptım hep. Ama şuan askerden geleli 2 ayı geçti hala uzun vadeli bir iş bulabilmiş değilim. Biyomedikal mühendisliği mezunuyum. Alanımda veya yazılım/e-ticaret alanlarında iş arıyorum, artık cv mi bile görüntülemiyorlar. Yurtdışına da hiçbir yolla gidemiyorum herhangi bir tecrübem olmadığı için. Dil okulu için çok para istiyorlar, work and travel gibi programları zaten öğrenci olmadığım için kaçırdım. Türkiye'de ise özelde iş bulamıyorum. Kpss için ise mühendislik alanında iki senede bir girebiliyoruz bu sene (2025) girmemin bir faydası olmuyor. İnternetten bazı freelance işler ve özel ders vererek geçinmeye çalışıyorum fakat yetişemiyorum. Forumda belki statülü olan, yönetim kesiminde olan biri varsa bana referans olabilirse belki bir faydası olur diye bu konuyu açıyorum. Torpil vs. istemiyorum, sadece iş aradığım alanlarla ilişkisi olan birisi varsa beni yönlendirsin yine gidip mülakata vs. gireyim belki işe yarar diyorum. Başka tavsiyesi olan birileri varsa ona da açığım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim