< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BasbugAtaturk -- 11 Aralık 2020; 2:52:4 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BasbugAtaturk -- 11 Aralık 2020; 2:52:4 > |
Son aylarda veremediğiniz hizmete lanet okumaya başladım. Forumdaki aylar önceki mesajlarıma bakılırsa görülecektir hep Türkneti övdük hatta Ankarada hizmetinden memnun kaldığım için İstanbulda 400 küsür liraları ödeyerek taahhütümü bozarak gelmeyi seçtim Türknete. Herkese geçmesi için tavsiye ettim ama benim gibi müşterinizi soğuttunuz kendinizden. Geçen ay 15 lira ekstrayla sözde 100mbit tarifenize geçtim ama şu mesajı bile 4G’den atıyorum. 35mbitlik tarifeye geçmek için destek kaydımı oluşturdum son 1 ay daha kullanacağım baktım olmuyor zor değil kapatacağım müşteri kapmak için firmalar sıraya girmiş durumda. Kusura bakmayın vatandaşlar sizin gibi yalan dolanla para kazanmıyor alamadığımız hizmete boşuna para ödemenin anlamı yok.
|
Bu kişisel bir sorun değil bunu bilecek kadar zekisiniz. Bir haftadır akşamları boktan internetinizi kullanamıyoruz. Bir şeyi bu düzeltmek bu kadar zor olmasa gerek ama sizin gibi firmalar her geçen gün daha kötüye gidiyor.
|
Arkadaşlar sorun ne Turknet'te ne, ne Millenicom'da, ne Netspeed'te, ne D-smart'ta. Sorun şeref yoksunu, bu altyapıyı firmalara veren, yıllardır çivi çakmamış anca kendi cebini düşünen, adı Türk kendisi gavur telekomda. D-smart fiber abonesiydim. Aynı olayı yaşadığım için Netspeede geçtim 50mbit ama akşam aynı saatlerde birden sanki kurulmuş gibi hız 5-11 mbit'e düşüyor, packet loss tavan yapıyor, oyunu geçtim en basit sitelere girerken bekletiyor. Son BTK kararı sonrası toplamda 90 civarı bir şey veriyorum. Her kuruşu TTnetteki bu kararları alan haysiyetsizlere zehir zıkkım olur umarım.
|
İptal için başvurdum, geri dönüş yapmıyorlar. illa başka operatör değişikliği ile iptal ettiricez onu istiyosunuz galiba.
Kaç pazartesi bekledik acaba sorun buradaki @turknetdestek 'e. Kendileri buradaki üyeleri oyalamaktan başka hiçbir şey yapmıyor. Plansız programsız iş yapıyorlar. Abone edeceğin müşteri kadar altyapıyı önceden yapmış olman lazımdı. Sizin kapasite arttırmanızı mı beklicez? Sizin veremediğiniz hizmete para ödüyoruz ama o nasıl olacak? |
İnternet yine yerlerde yurt içi yurt dışı çıkışları berbat. Türkiye içi 55 ms avrupa 120 ms sağol türknet !
|
İstanbuldaki tüm modemler aynı saatlerde ısınıyor demekki vay arkadaş
|
Aynen bende de sorun var twitch surekli donuyor ve online oyunlarda pingden hareket edemiyorum bugun ozellikle zirve yapti.
|
Selam arkadaşlar boşuna vakit kaybetmeyin turknetteki sorun kapasite sorunu Telekom dan misal 10 gbit band genişliği kiralıyorlar bu kapasite normalde 300 kişilik diyelim türknet napıyor gidip 1000 kişiyi bu kapasiteyi yüklüyor akşam olunca hatlar çöküyor çözümü ise telekomdan daha fazla kapasite kiralamak ama masraf yapmak işlerine gelmiyor isteseler 1 günde sorun çözülür ama bilinçli olarak yapmıyorlar firmanın hedefi evimde internetim var mı diyen kesim yani pek işin detayını bilmeyen ping nedir hız nediri bilmeyen kesimi hedefliyorlar bu şekilde az yatırım çok kar mantığı bilinçli kullanıcıyı ise çok takmıyorlar açık ve net
|
Yaklaşık 15 gündür saat 20:00 ile 24:00 arası istisnasız her gün pingim çok yüksek seviyelere geliyor ve hiç bir şey izlenmiyor(twitch,youtube 160p anca arada donuyo),online oyun oynanmıyor, yani kısaca interneti kullanamıyorum. Destek kaydı açtım modem sorunudur,kablolu bağlanın (kablolu,kablosuz aynı ping), arkada indirme yapmnayın (yapılmıyor) gibi cevaplar aldım. Forum üzerinden de yazdım inşallah hızlıca halledilir. Cidden sıktı 15 gündür.
http://prntscr.com/m9qmsi |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nomadio -- 5 Eylül 2018; 1:15:52 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 5 Eylül 2018; 14:29:8 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 6 Eylül 2018; 11:39:21 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BasbugAtaturk -- 6 Eylül 2018; 17:44:3 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fpwr -- 6 Eylül 2018; 21:18:6 > |