Şimdi Ara

[Ana Konu] Asus ROG GL502VE (1050Ti, 7300HQ, 256 gb) (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.334
Cevap
30
Favori
76.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu laptop gerçekten sorunlu.

Arkadaşa diye aldık ama kendim beğenmediğim laptopu arkadaşa vermekte içimden gelmiyor.

Beni bu laptoptan soğutan en önemli faktör monitörü! Aşırı dandik ekran çok soluk ve renkler fazla beyaz. Yine aynı TN panelli dell 7567 ile yan yana koyduğumda fark bariz ortaya çıkıyor.

Sıcaklık değerleri 20 dakikalık stres testinin 5 dk sından sonra 85 dereceye fırladı ve hiç aşağı inmedi. Buradaki yorumlarda da 15-20 dakikalık oyun sonrasında bu değerlere ulaştığını belirten kişiler var.

Klavyenin altından ses gelmesi ayrı bir saçmalık zaten.

Bunlar yetmiyor gibi laptopun üstünde parmak izleri kalıyor silsende geçmiyor.

Bazı arkadaşlar 3000 küsür tl ye 1050ti konforu yaşıyorsunuz sorunları fazla irdelemeyin tarzından yorumlar yazmış. 3.300 TL az paramı arkadaşım ?

Ben laptopu iade etmeyi düşünüyorum umarım satıcı sorun çıkarmazda kurtulurum bu laptoptan.

Memnun kalmadım desem iade edebilir miyim ? Yol gösterecek arkadaş varsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beocan -- 8 Şubat 2018; 18:26:7 >

• Beocan B kullanıcısına yanıt
    Gittigidiyor üzerinden aldıysanız ve onay yapılmadıysa kolaylıkla iade edebilirsiniz.

Notebook'da oyun oynayınca böyle cihazlar hocam. Alan dar olduğundan soğutma işi zor. Özel olarak oyun için tasarlanmış ve soğutma sistemleri, tasarımları özel olan cihazlar ancak iyi soğutuyor.

Ekran kalitesiz gerçekten ve doğru bakış açısını yakalamak yoruyor.

3300 TL az para değil ama alternatif yok maalesef. GTX 1050 ekran kartına düşmek gerekiyor.
  • Arkadaşa PM den yazdım bilmeyenlere buradan da yazıyım.Asus Splendid Utility programını Laptobun sayfasındaki driverlardan bulup indirin ve "Vivid" modunu seçin biraz daha iyi oluyor görüntü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ButcherofBlaviken -- 8 Şubat 2018; 19:34:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pritz21

Bir sorun yaşamadım. Asus'un programın içinde klavye ışık driverı vardı.

laptopa yapılan karalamalara katılıyormusunuz peki ? Şahsen ben ekranın farkında olarak aldım.Klavyeden gelen sesde çok önemli değil açıkçası 😂
  • sıcaklık konusunda yapılan eleştiriler ise bence bilgisizlik den kaynaklanıyor hepsinde böyle nerdeyse 100 derecenin altında bir sorun yok benim için keza firmalar içinde.Ha dell alirisniz bilgisayar performans dan kısar 70 derecede kalırsınız o ayrı 😂
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammed4212

quote:

laptopa yapılan karalamalara katılıyormusunuz peki ? Şahsen ben ekranın farkında olarak aldım.Klavyeden gelen sesde çok önemli değil açıkçası 😂

Daha öncede yazmıştım. Ürün ilk çıktığında yanlış kod ile ve resimlerle satılıyordu. Yanlış bir bilgilendirme vardı. Öneri üzerine inceledim ve her şeyini bilerek aldım.

Tekrar kendi düşüncemi yazıyorum. Fiyat, performans olarak rakibi yok şimdilik.

Ses sorunu var ve bu bir sorun maalesef. Bazı kullanıcılar için rahatsızlık vermeyebilir ama kimileri için büyük bir sorun.

• quote:

quote:

quote:

Daha öncede yazmıştım. Ürün ilk çıktığında yanlış kod ile ve resimlerle satılıyordu. Yanlış bir bilgilendirme vardı. Öneri üzerine inceledim ve her şeyini bilerek aldım.

Tekrar kendi düşüncemi yazıyorum. Fiyat, performans olarak rakibi yok şimdilik.

Ses sorunu var ve bu bir sorun maalesef. Bazı kullanıcılar için rahatsızlık vermeyebilir ama kimileri için büyük bir sorun.

Benim tek düşündüğüm bu laptop beni ilerde yarı yolda bırakır mı ondada garantisine güvenicez herhalde zaten malını temiz kullanan biriyim hayırlısı bakalım

• 100 dereceye kadar bir sorun yok diyip insanları bilgisizlikle suçlayan arkadaş laptopa verdiği parayı geri alamayacağını bildiği için kendini avutuyor.

Kendisine önerim ısınmak için laptop almasına gerek yok başka çözümlerde var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beocan -- 8 Şubat 2018; 21:28:55 >
  • Israrla fiyat/performans ürünü olan bu laptopu kötüleyen arkadaşlar var. Burdaki yorumları görerek almışsın sorunları üç aşağı beş yukarı biliyorsun ancak buraya gelip malı kötülüyorsun. Panel konusunda konuyu açan arkadaş en başta demişti çok iyi değil diye ve bu yorumu görerek aldıysan burda laptopa sallama hakkın yok arkadaşım. Evet parmak izi kalıyor gözlük camı sileceği ile 5 saniyede izleri yok edebiliyorum. Dün yine 2 saat Pubg oynadım altında soğutucu var ama laptopu yükseltmek için kullanıyorum. Çok çok 74 dereceyi gördü sıcaklık fps 60-80 arası idi ve hiç düşmedi. Burada bu laptopu ilk alanlardanım bende klavye altından gelen ses YOK! Bence şuan bu fiyatıyla rakipsiz. İleride paneli dönüştürmeyi düşünüyorum. Alacak arkadaşlara tavsiyem TN panelin çok kaliteli olmadığını varsayarak alsınlar. Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Memduh_BASGAN

Israrla fiyat/performans ürünü olan bu laptopu kötüleyen arkadaşlar var. Burdaki yorumları görerek almışsın sorunları üç aşağı beş yukarı biliyorsun ancak buraya gelip malı kötülüyorsun. Panel konusunda konuyu açan arkadaş en başta demişti çok iyi değil diye ve bu yorumu görerek aldıysan burda laptopa sallama hakkın yok arkadaşım. Evet parmak izi kalıyor gözlük camı sileceği ile 5 saniyede izleri yok edebiliyorum. Dün yine 2 saat Pubg oynadım altında soğutucu var ama laptopu yükseltmek için kullanıyorum. Çok çok 74 dereceyi gördü sıcaklık fps 60-80 arası idi ve hiç düşmedi. Burada bu laptopu ilk alanlardanım bende klavye altından gelen ses YOK! Bence şuan bu fiyatıyla rakipsiz. İleride paneli dönüştürmeyi düşünüyorum. Alacak arkadaşlara tavsiyem TN panelin çok kaliteli olmadığını varsayarak alsınlar. Saygılar.

hocam soğutucunun etkisi çok mu sizce ne alayım alırsam kendi kullandığınız markayı söyler misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Beocan

100 dereceye kadar bir sorun yok diyip insanları bilgisizlikle suçlayan arkadaş laptopa verdiği parayı geri alamayacağını bildiği için kendini avutuyor.

Kendisine önerim ısınmak için laptop almasına gerek yok başka çözümlerde var.

Bunu firmalarda söylüyor ki ürün daha gelmedi onaylamadım GittiGidiyor dan çok rahat iade edebilirim.Bu performansta laptop ile optimizasyon sorunu olan oyunulwri 60-70 derecede oynayacaginizi sanıyor iseniz komiksiniz
  • hocam bilgisayar geldi içinden çıkan cd de windows 10 64 bit diyor yalnızca ben windows 8.1 64 bit kurucaktım şimdi ben hangi yolu izlemeliyim ? ? ?
  • 10 uyumlu sürücüler 8.1 ile de çalışır gayet sorun olmaz %99.
    Bu arada ilk sayfada verdim ordaki linklerden indirin dvd'den daha güncel olabilir.
  • Hayırlı olsun hocam. İlk mesajdaki @gunman233 hazırladığı rehber ile AsInsWiz.exe programını kullanarak, otomatik olarak eksik ve gereken driverları kurabilirsiniz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Memduh_BASGAN

Israrla fiyat/performans ürünü olan bu laptopu kötüleyen arkadaşlar var. Burdaki yorumları görerek almışsın sorunları üç aşağı beş yukarı biliyorsun ancak buraya gelip malı kötülüyorsun. Panel konusunda konuyu açan arkadaş en başta demişti çok iyi değil diye ve bu yorumu görerek aldıysan burda laptopa sallama hakkın yok arkadaşım. Evet parmak izi kalıyor gözlük camı sileceği ile 5 saniyede izleri yok edebiliyorum. Dün yine 2 saat Pubg oynadım altında soğutucu var ama laptopu yükseltmek için kullanıyorum. Çok çok 74 dereceyi gördü sıcaklık fps 60-80 arası idi ve hiç düşmedi. Burada bu laptopu ilk alanlardanım bende klavye altından gelen ses YOK! Bence şuan bu fiyatıyla rakipsiz. İleride paneli dönüştürmeyi düşünüyorum. Alacak arkadaşlara tavsiyem TN panelin çok kaliteli olmadığını varsayarak alsınlar. Saygılar.

hocam soğutucunun etkisi çok mu sizce ne alayım alırsam kendi kullandığınız markayı söyler misiniz

Valla üstad ben set almıştım n11 den. Kablosuz klavye-mouse (gaming) hediye mouse pad ve dandik bi soğutucu. Çok öyle ahım şahım araştırmadım. Ürünü temiz kullanmayı seviyorum. İnca dı galiba çift fanlı çok etkisi olduğunu düşünmüyorum. Pahalı bir ürün alacaksan tabanı alimünyum olanlardan almaya çalış iyi soğutur. Pubg'de dediğim gibi en çok 75 dereceleri gördü makina.

• arkadaşlar cihaz tamamiyle windows 10 uyumlu ne dvd deki ne sitedeki driverlar yüklendi çoğu hata verdi el ile kendi sitelerinden yükleyebilirsiniz elbet ama bunlar belli başlı driverlar ekran kartı intel chipset wifi felan geriye kalan bir sürü driver var onları yükleyemiyorsunuz :D benim gibi alıcak olan arkadaşlar windows 10 oldugunun bilincinde olarak alsın lütfen

Edit: Servisi aradım onlarda aynı bilgiyi paylaştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeyeranEngineerR -- 9 Şubat 2018; 15:50:38 >
  • Elimde bir adet ips panel var . takması çok basit . temiz çizik yok. isteyenler iletişime geçsin

85/85/85/85 görüş açışı var
    300 nit parlaklığa sahip
    %72 renk gamına sahip

Asusun kendi paneli
    45/35/15/35 görüş açısına sahip
    200 nit parlaklık
    %45 renk gamı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mekansiz52 -- 9 Şubat 2018; 16:16:5 >
  • Bir de ben yorum yapayım. Ben bu seriye n53sn serisinden geçtim.
    -Şimdilik bende Coil Whine sesi gelmedi.
    -Ekran konusuna gelince n53sn ile ekran kalitesi aynı. Diğer IPS ekran kullanmadığım için pek yadırgamadım.
    -Laptopu Rainbow Six Siege'de 40-60 Fps, Dying Light'da ortalama 40 Fps aldım. Bütün ayarlar full iken. Sıcaklık derecesi 87'yi geçmedi. Oyunarda 80-90 derece sıkcaklıklar bu kasa kalitesi ile bence çok iyi bir değer. Ayrıca hiçbir soğutucu kullanmadım ve laptopun altına yükseklik kazandırma gibi bir şey yapmadım. Yakında video çekmeyi düşünüyorum bu oyunlarda. Daha iyi bilgi sahibi olursunuz.
    -Klavyede tuşlar ayrık olması çok iyi ve ışıklandırmalar 3 seviyede ve kırmızı renkte.
  • Bende bu ürünü alalı 1 hafta felan oluyor. Ürün fiyat performans açısından parasını hakkıyla veren ürünlerden pubgde orta yüksek ayarlarda 60 fps altına nadir düşüyor. Şuanllık pcden gelen bi ses yok bendede.
    Ekran konusuna gelince size bir tavsiyem var arkadaşlar ve gerçekten faydalı olacağını düşünüyorum. İlk açtığımda renkler Gerçekten biraz soluktu. Driverleri yükletikten sonra İntel HD Grafik ayarlardan Ekran bölümüne gelip Sol üstte renk ayarlarına tıklayın. Orada doygunluk ayarını 90 a çekin. Parlaklığıda -9 yapın ben şuan böyle kullanıyorum ve ekran oldukca canlı duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan52400

Bende bu ürünü alalı 1 hafta felan oluyor. Ürün fiyat performans açısından parasını hakkıyla veren ürünlerden pubgde orta yüksek ayarlarda 60 fps altına nadir düşüyor. Şuanllık pcden gelen bi ses yok bendede.
    Ekran konusuna gelince size bir tavsiyem var arkadaşlar ve gerçekten faydalı olacağını düşünüyorum. İlk açtığımda renkler Gerçekten biraz soluktu. Driverleri yükletikten sonra İntel HD Grafik ayarlardan Ekran bölümüne gelip Sol üstte renk ayarlarına tıklayın. Orada doygunluk ayarını 90 a çekin. Parlaklığıda -9 yapın ben şuan böyle kullanıyorum ve ekran oldukca canlı duruyor.

Hatta Parlaklık -10 Doygunluk 1000 Ton 11 karşıtlık 50 yapın farklı göreceksiniz arkadaşlar.
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.