Şimdi Ara

[Ana Konu] Asus ROG GL502VE (1050Ti, 7300HQ, 256 gb) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.334
Cevap
30
Favori
76.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de bugün sipariş verip aranıza katıldım. Umarım uzunca süre sorunsuz kullanırız.

Bu windows 10 keyleri format atınca etkinliğini yitiriyor mu? Yoksa anakart değişmedikçe kullanabilir miyiz? 47 liraya satan yerde tek kullanımlık diyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zubrowka Z kullanıcısına yanıt
    Onu araştırdım o siteden key alan bir kişinin yorumuna göre "Öyle birşey yok bende ordan aldım defalarca format attım sıkıntı çıkmadı" diye okudum.

Bende o siteden yaklaşık 1 saat önce Visa kart ile 48 TL'ye aldım ve anında teslimat gerçekleşti.
  • Arkadaşlar merhaba.2 gündür bilgisayarda oyun oynarken 4-5 dakikada bir 8-9 saniyelik kasmalar olmaya başladı.Yani bir anda oyun ağır çekim gibi kasıyor ve saniyeler sonra düzeliyor.1 aydır hiç olmamıştı ama son 2 gündür böyle.Sebebi ne olabilir sizce?
  • ben de bilgisayarı bugün aldım.FP açısından çok iyi diye düşünüyorum. Gittigidiyorda 3270 e görünce kaçırmadım.

En ucuz ve güvenilir windows 10 key satan site link vs atabilirmisiniz?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serhadss -- 6 Şubat 2018; 0:24:47 >
  • Serhadss kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, durma.play'dan 48 TL'ye alabilirsiniz. Ben aldım anında hesabıma key düştü ve Windowsu lisansladım.
  • İndirimlerin kalan gün ve saat uyarısı yok. Çok pis kaçıyor.

• ASUS ROG Strix GL702VS-AH73 modelini almayı düşünüyorum. genel olarak asus rog'tan memnun musunuz? bu düşündüğüm 17 inç ama yorumlarınızı merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert6385

ASUS ROG Strix GL702VS-AH73 modelini almayı düşünüyorum. genel olarak asus rog'tan memnun musunuz? bu düşündüğüm 17 inç ama yorumlarınızı merak ediyorum

Sizin cihaz ile konudaki cihazın arasında uçurum var hocam Sizin cihaz bu herhalde
    www.amazon.com
    Amazon.com: ASUS ROG Strix GL702VS 17.3" Full HD Ultra Thin and Light Gaming Laptop,75HZ G-SYNC Display, GeForce GTX 1070 8GB, Intel i7-7700HQ 2.8 GHz, 12GB DDR4 RAM, 128GB SSD + 1TB 7200 rpm HDD: Computers & Accessories
    https://www.amazon.com/GL702VS-Gaming-Display-GeForce-i7-7700HQ/dp/B075KX1MJS

Ben memnunum cihazdan. Sizin cihazda eğer özelliklerde yazıldığı gibiyse tek eksiği "chiclet gaming keyboard". Klavye çok başarılı değil. Tabi alacağınız cihazda daha kaliteli bir versiyonu vardır büyük ihtimalle.

• Arkadaşlar o kadar alan oldu bir tanesi de çıkıp inceleme videosu atmıyor youtube a kararsız kaldık 2 haftadır
  • mustafa6397 kullanıcısına yanıt

• evet bu modeli düşünüyorum. genel olarak sormuştum aslında. kasa kaliteli mi soğutması nasıl falan diye. pek bilgi bulamadım çünkü
  • İndirimi kaçırdık, simdi de bu fiyattan almak istemiyorum. Begendigim bir laptop

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mert6385 kullanıcısına yanıt
    Alacaginiz cihazin kasasi daha kalitel galiba. Bizdeki plastik. Resimlerden gordugum kadariyla fircalanmis daha kaliteli duruyor.

• araştırmadım ama aynı seri çıkarıp birini plastik birini metal yapmazlar sanırım.
  • mert6385 kullanıcısına yanıt
    Aynen bu cihazda plastik sanirim. Videolari sonuna kadar izleyemedim.

Gri olan;

Siyah olan;

• Arkadaşlar dikkat ettigim kadarıyla laptobu alanların ilk sorudugu soru ucuz lisanslı windows 10 oluyor genelde. Microsoftun üniversitelerle anlaşması oluyor. Microsoft imagine veya dreamspark olarak geciyor bu anlaşma. Lise ve ortaokullarda varmıdır bilmiyorum ama size tavsiyem öncelikle ögrencisi oldugunuz üniversitenin microsoftla böyle bir anlaşması var mı kontrol edin. Eger varsa windows 10,office gibi şeylerin lisanslı sürümünü bedava olarak elde edebilirsiniz.
  • Videolari izledim fakat klavye kalitesi hakkinda bi bilgi yok. Klavye nasıl ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • indirim ne zaman oluyor gg'de bilgisi olan var mı ? ayda 1 falan mı yoksa tamamen rastgele midir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juvezkan

Arkadaşlar dikkat ettigim kadarıyla laptobu alanların ilk sorudugu soru ucuz lisanslı windows 10 oluyor genelde. Microsoftun üniversitelerle anlaşması oluyor. Microsoft imagine veya dreamspark olarak geciyor bu anlaşma. Lise ve ortaokullarda varmıdır bilmiyorum ama size tavsiyem öncelikle ögrencisi oldugunuz üniversitenin microsoftla böyle bir anlaşması var mı kontrol edin. Eger varsa windows 10,office gibi şeylerin lisanslı sürümünü bedava olarak elde edebilirsiniz.

kayıt yaptım herhangi bir ücret veya yapılması zorunlu bir şey var mı?
  • videoları izledim. bana da plastik gibi geldi.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.