Şimdi Ara

[Ana Konu] Asus ROG GL502VE (1050Ti, 7300HQ, 256 gb) (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.334
Cevap
30
Favori
76.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şu hpnin geri iadesi olmasa düşünmeden alıncak bilgisayar bu da 1050 ve i5 hq 2600 gibi bir fiyata aklımı çeliyor bir de bişey sormak istiyorum laptop sogutucuları işe yarıyor mu yoksa gereksiz mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scarb S kullanıcısına yanıt
    Bende Thermaltake Massive23 LX soğutucu var. Tek büyük fanlı, yavaş dönüşlü, sessiz. Bu tipleri öneririm, çok sayıda fan olanlar aşırı gereksiz ve ses çıkarır. Önemli olan hava üflemesi değil zaten yerden kaldırması. Bu sayede daha havadar oluyor ama en önemlisi laptop boyuma uygun konuma geliyor tam karşımda oluyor. Hafif eğimli olması da klavye kullanımı için daha rahat oluyor. Usb'den bağlayıp da fanı çalıştırmaya gerek yok zaten pek etkisi de yok fanı açsan fazladan 2-3 derece anca.. Biraz da laptopun yapısına bağlı altında bol hava girişi varsa biraz daha etkisi olabilir. Masraf etmeye gerek yok bana kalırsa fansız bişey alınabilir veya ona da gerek yok laptopu arkadan biraz kaldıracak bir düzenek de yeterli olur 2-3 derece indirir. 2-3 derece daha inecek diye fan dayayıp az veya çok onun da gürültüsünü çekmeye gerek yok.
  • gunman233 G kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi bir tamirciye götürdüm.Alttaki sağ çentiği sağa yamulttu biraz ve tam oturdu üstten bastırıncada,tırnaklada çekince artık çıkmıyor.Canımı sıkmıştı daha 50 kere a ya basmamışımdır.

• Arkadaşlar son zamanlarda farkettim benim ekran arada bir siyah gidip geliyor 10 saniyeliğine sonra normal devam ediyor arada bir oluyor bu sıkıntı nadir olarak genelde 2-3 günde 1 falan sorun ne olabilir?
  • Arkadaşlar bi sorum olacak ekran kartlarini takip etmeyi uzun zaman önce bırakmıştım o zamanlar 8800gt filan vardı nvidianin

bu 1050ti ekran kartı notebook icin olmasına rağmen günümüzdeki tüm oyunları en yüksek ayarda acıyor mu?

• yakamoz40 kullanıcısına yanıt
    Youtube vb yerlerden bakabilirsiniz performansına. "Açıyor" tabiki ancak 1060, 1070, 1080 gibi kartlar da boşuna çıkmadı.
    yasin erkanyoutube
    GTX 1050 ti Gaming \ 15 Games in 10 Min \ "GTA V" "Battlefield 1" "Resident Evil 7" and More
    https://www.youtube.com/watch?v=3Cq7EMpU0p0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunman233 -- 4 Şubat 2018; 18:18:10 >

• yakamoz40 kullanıcısına yanıt
    Evet açıyor, youtubeye göz atabilirsiniz oyun videolarına.
  • Arkadaşlar, ürün HDD'siz olduğu HDD almayı düşünüyorum fakat dahili mi alsam harici mi alsam karar vermedim. Daha doğrusu aklımda harici almak var fakat veri kaybı vs yaşanır mı, iş görür mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayitguler

Arkadaşlar, ürün HDD'siz olduğu HDD almayı düşünüyorum fakat dahili mi alsam harici mi alsam karar vermedim. Daha doğrusu aklımda harici almak var fakat veri kaybı vs yaşanır mı, iş görür mü?

Dahili de olabilir harici de veri kaybı ihtimali açısından sıkıntı olmaz iki türlü de aynı.
    Ancak dahili alın bence daha sonra ayrıca harici alırsınız.Eğer oyun vs kuracaksanız harici pek uygun olmaz dahili daha mantıklı. Amaç sadece dosyalarınızı depolamaksa harici daha mantıklı.

Hdd alacaklar varsa şu konuya baksın;
    https://forum.donanimhaber.com/harddisklerde-indirim--130574943

Bahsi geçen sitede fiyatlar çok uygun WD 1 tb ve Seagste 2 tb dahili fiyatları hala uygun. Yalnız 1 haftada anca kargoya veriyorlar stoksuz çalışan bir firma. Dolandırılan yok ancak siz yine de havale ile almayın üç beş daha indirim olacak diye, kredi kartı kullanın her ihtimale karşı ki paranız güvende olsun.

Oyun vs kurmak için harici neden uygun değil biraz daha açar mısınız? Harici'ye oyun kurup oynayamaz mıyım?
  • sayitguler kullanıcısına yanıt
    Araştırabilirsiniz;
    Sağolun hocam elimdeki HDD 3.0 USB'li fazla sıkıntı olmaz sanırım deneyenler videolarla paylaşmış.

Son olarak elimde Windows 8.1 Pro lisanslı mevcut, Windows 10 yerine kullansam fps ya da performansla ilgili bir düşüş olur mu Windows 10'a göre? Açıkcası öyle pek fazla fark olmazsa hiç Windows 10 almayacağım onun yerine soğutucu almayı düşünüyorum Windows 8.1 kullanayım diyorum. Siz ya da diğer arkadaşlar bu konuda fikriniz nedir?
  • Beyler bende farklı bir sorun var. aldığımdan beri şarjda oyun oynarken, şarjın azaldığını gözlemledim. bu normalmidir.
  • Arkadaşlar gittigidiyorda şuan bütün bilgisayarlarda %5 indirim var. Ebrarda fiyat olarak 3276 tl olarak gözüküyor. Alacak olanların dikkatine.
  • GG de 3.276,55 TL şu an hala kararsızım alıp almamak konusunda fiyatı daha da düşer bu gidişle ama sorun çok mu az mı bilemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayitguler

Sağolun hocam elimdeki HDD 3.0 USB'li fazla sıkıntı olmaz sanırım deneyenler videolarla paylaşmış.

Son olarak elimde Windows 8.1 Pro lisanslı mevcut, Windows 10 yerine kullansam fps ya da performansla ilgili bir düşüş olur mu Windows 10'a göre? Açıkcası öyle pek fazla fark olmazsa hiç Windows 10 almayacağım onun yerine soğutucu almayı düşünüyorum Windows 8.1 kullanayım diyorum. Siz ya da diğer arkadaşlar bu konuda fikriniz nedir?

Sorun olmaz performans olarak ancak şahsen sevmem 8'i. Bu arada bazı oyunlar windows 10 zorunluluğu var. Ucuza lisans alabilirsiniz 47 liraya paylaştık üstte. Veya korsan :)

• Tekrar indirime girmiş alınır mı arkadaşlar önerir misiniz ?
  • mustafa6397 kullanıcısına yanıt
    Sorun yok hocam.bazl arkadaşlar cızırtılı diyor.Benim modelde şuan yok.Fiyat gayet güzel dahada ucuzlayacağanı düşünmüyorum.Alırsanız pişman olmazsınız fikrimce...

• Arkadaşlar asusun ekran kartı daha iyi olmasına rağmen hızları neden daha düşük monster dan?

• the_punisher52 kullanıcısına yanıt
    büyük bi ihtimal yanlış yazılmış. stok calısma hızı yanlış hatırlamıyorsam 1400 mhz civarında 1050ti asus un oyunda 1600 mhz yi görüyor...
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.