Şimdi Ara

[Ana Konu] Asus ROG GL502VE (1050Ti, 7300HQ, 256 gb) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
1.334
Cevap
30
Favori
76.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Klavye yapışık klavye. Benim hoşlandığım türden değil. Tabi sevenleri vardır. Fakat cihaz zaten uygun olduğundan, oyun oynamak için orta halli bir klavye alınabilir.
  • Merhaba ;

Laptopu arkadaşa aldık bugün geldi kurulumlarını yaptım.

Laptop boşta 50-54 derece sıcaklık görüyor normal mi bu ?
  • Ayrıca nvidia sitesinden güncel sürücüyü kurmama rağmen ekran halen soluk bu normal mi ?
  • Gunman, mükemmel araştırmandan dolayı çok teşekkür ederim bu ürünü almaya karar verdim. Eski kırık dizüstü bilgisayarımda sağlam 1tb sata hdd ve 8gb ram bulunuyor, acaba bu parçaları bu laptopa takabilir miyim? Önceki konuda hdd slotu ve boş bir ram slotu olduğunu yazmıştın ancak merak ettim. Bunları yerleştirmem için yardımcı olabilecek bir video var mıdır? Ve bu garantiyi bozar mı? Cevaplarını bekliyorum, teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar benim bilgisayarın ekranı arada bir siyah ekran gidip geliyor bu neyden kaynaklanabilir? Yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalch3

Gunman, mükemmel araştırmandan dolayı çok teşekkür ederim bu ürünü almaya karar verdim. Eski kırık dizüstü bilgisayarımda sağlam 1tb sata hdd ve 8gb ram bulunuyor, acaba bu parçaları bu laptopa takabilir miyim? Önceki konuda hdd slotu ve boş bir ram slotu olduğunu yazmıştın ancak merak ettim. Bunları yerleştirmem için yardımcı olabilecek bir video var mıdır? Ve bu garantiyi bozar mı? Cevaplarını bekliyorum, teşekkür ederim.

Eski hdd 7mm ince profil ise takabilirsiniz. 7mm kalınlığında harddisk alan bir arkadaş tam oturduğunu söylemişti. Ancak özel mesajla birisi standart 9.5 mm taktığını söyledi ama bilemiyorum 7mm olabilir kendisine ölçtünüz mü dedim cevap gelmedi. Bir deneyin. (Olmadı uygun fiyatlı usb 3.0 2.5" kutu alıp takarsınız harici kullanırsınız)
    Eski sistemler genelde DDR3 öyle ise olmaz ancak ram DDR4 ise (hızı önemsiz) takılabilir. Garanti konusunda sıkıntı olmadığı onaylanmıştı. Zaten herhangi bir etiket vs oluyor garanti durumu olsa. (daha kapağı açmadan vidalarda veya açtıktan sonra donanımı takacağınız yerlerde.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunman233 -- 7 Şubat 2018; 19:5:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Beocan

Ayrıca nvidia sitesinden güncel sürücüyü kurmama rağmen ekran halen soluk bu normal mi ?

Soluk derken? driver ile alakası olmaz onun pek. Ekran Tn panel zaten öyle süper değil daha önce kalitelisinden bir ips kullandıysanız cansız gelebilir biraz.
    Veya ikna olmazsanız veya başka sorun varsa öncelikle sürücüleri kaldırın (güvenli modda açıp DDU uninstaller ile tamamen temizlemenizi öneririm)
    Ardından Asus'un sitesinde verilen modele özgü Nvidia ve intel vga sürücülerini kurun. Bunun daha uyumlu olduğunu konuştuk.
  • gunman233 G kullanıcısına yanıt
    Bunu deneyeceğim.

Laptop şarjdayken kapağı kapatıp üstünde elinizi gezdirdiğinizde titreme oluyor mu ?

Boşta kaç derece sıcaklık ölçüyorsunuz ?
  • AİDA 64 ile laptopu yaklaşık bir 20 dakikalık "sistem kararlılık testi"ne tabi tuttum.

Sıcaklık 5 dk sonra 85 derecelere yükseldi ve 15 dk boyunca maksimum 87 dereceyi gördü.

Kasada herhangi bir ısınma gözlemlemedim fakat fan sesleri bayağı yüksekti.
  • Rica etsem pubg oynayan arkadaşlar full ve high da ortalama kaç fps aldıklarını yazabilirmi ?
  • Full ve High diye denemedim. Ancak Geforce Experience dan optimizasyon yapıp oyuna girdiğimde en düşük 45 en yüksek 75-80 stabil olarak 65-70 fps alıyorum. Bazen fps dropları yaşıyorum nedenini bilmiyorum ancak oyundan kaynaklandığını düşünüyorum.
  • En son gelen Geforce güncellemesinden önce, ayarları ne yaparsam yapayım sabit 30 FPS alıyordum. Ama FPS Drop denilen durumu yaşamıyordum. Güncelleme yapıp, geforce experience üzerinden optimizasyon yaptım. En düşük 40 FPS en yüksek 72-75 arası gidip geliyorum ama bu seferde ani düşüşler yaşıyorum.

Hemde en önemli çatışma ortasında FPS 3-4'e kadar düşüp kalıyor 1-2 saniye. Oynanışı çok etkiliyor. Eskiden 30'da daha iyiydi. Oyun sorunlu zannedersem.

Birde batarya ile oynayınca düşüşler daha çok gerçekleşiyor.
  • Memduh_BASGAN M kullanıcısına yanıt
    Ben 650m ile 30 fps alıyorum en düşük ayarlarda . Bu kartla en düşükte 100 ü sabit göremeyeceksek şuanlık beklemekte fayda var.Oyun zaten sorunlu ancak Pc de oynadıgım tek oyun.

Bir süre beklemek en iyisi sanırım .En düşük gittigidiyorda 3200 e satıldı diyebiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi towyedi -- 8 Şubat 2018; 10:31:50 >
  • Yok hocam oyunun optimizasyonu ile alakalı bir sorun. Zaten oyun hala yapım aşamasında. 1080 kart bile 100'leri zor görüyor bu oyunda. Ama ben en düşük ayarlarda denemedim. GeForce programının önerdiği ayarlarda kullandım hep.

Cihaz kötü bir cihaz değil ve bu paraya daha iyi veya benzeri bir cihaz alınamıyor. İleride döviz düşerse ve yeni model ekran kartlarıyla belki ucuzlar.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• GeForce experience'in önerdiği ve diğer tüm ayarlardaki fps testi için video mevcut;

sleepsZ TVyoutube
    ASUS GL502VE 1050Ti PUBG Gerçek Fps Değerleri
    https://www.youtube.com/watch?v=LUu4gtraSXg&t=9s

• FearlesEsS F kullanıcısına yanıt
    rufus adlı programı kullan dostum,google'dan bak basit zaten.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar şu driver konusunda bi yardım etin öncelere yazdık demeyin biriniz nvdia dan indirin biriniz asustan indirin demişsiniz konu sahibi cd dekileri upload etmiş.

ŞİMDİ

windowsu kurdum diyelim 8.1 versiyonu.Driverları ellemi yükleyeceğim ? Yoksa cd den mi ? Asusun sitesinden yükleyeceksek model numarası istiyor modelimiz çıkmıyor orada.Aynı şekilde Nvidiadan mı ekran kartı driver indiriyeim asustan mı ? Model çıkmıyor malum.Birde bu cd dekileri hiç kurmayacagım dimi ?? Bi el atın ne olur kafam karıştı cevabıda uplayalım herkes bilgilensin 30 sayfa konuda biriniz bir yerden biriniz bir yerden yükleyin demiş çıkamadım işin içinden
  • Ben @gunman233 hocamin hazirladigi ve verdigi asus programi uzerinden yukledim. Sonrasinda geforce programini scinca guncelleme varsa yapip yukledi.

Asus’un programi eksik bir driver varsa gosteriyor ve yukluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pritz21

Ben @gunman233 hocamin hazirladigi ve verdigi asus programi uzerinden yukledim. Sonrasinda geforce programini scinca guncelleme varsa yapip yukledi.

Asus’un programi eksik bir driver varsa gosteriyor ve yukluyor.

aynı uygulamalari yapıp birde klavye ışığı driverini yükleyeceğim o zaman.Peki bir sorun yasadinizmi sürücüler ile ilgili
  • Bir sorun yaşamadım. Asus'un programın içinde klavye ışık driverı vardı.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.