Şimdi Ara

[Ana Konu] Asus ROG GL502VE (1050Ti, 7300HQ, 256 gb) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.334
Cevap
30
Favori
76.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gunman233

Bazılarında coil whine ciddi oranda daha mı fazla gerçekten, yoksa kulakları mı çok hassas bilemiyoruz yan yana deneme şansımız olsaydı keşke. Şuan gayet iyi çok çok düşük bir ses biz duyamıyoruz bile dikkat etmedikçe. Rahatsız olan tabi değiştirsin ancak umarım pişman olmazlar. Kaldı kı bu sesin ekran kartına vs bir zararı yok bobinler sağlıklı çalışır yine. Sadece bu laptopa özgü bir ses de değil. Biri farkedene kadar diğerleri dikkat etmiyordu bile, furya oldu daha sonra biz bile kıllandık :)
    Gerçek ROG serisi olmadığını bilerek aldık zaten ilk mesajda belirtmiştim FX502 serisi olduğunu, o açıdan kandırılmış gibi hissetmedik ama tabi Asus'un isimlendirmesi ve özellikle satıcıların yaptığı yanlış, koydukları başlık hatta bazılarında resimler bile hatalıydı, kasten kandırmak için yaptıklarını sanmıyorum adamlar kutuyu açıp laptopa bakmamıştır bile başlarda, bölgeye özel ROG ismini görünce öyle sanmışlardır, sonra satıcıların başlık vs değişmiş zaten.
    Başka laptop bakan arkadaşlar iyi araştırsın. Fiyat/performans laptoplarını araştırdım hepsinde bir veya daha fazla sorun var, pahalı modeller bile mükemmel-hatasız değil. Umarım istediğiniz modeli bulur, yağmurdan kaçarken doluya tutulmazsınız. Oyun oynamak istiyorsanız ne yapın edin 1050ti altına düşmeyin. 1050 2gb modelinden ise mutlaka uzak durun. 1050 4gb olabilir en kötü şartlarda..

Biraz önce servis ile görüştüm.

Ekran kartı bekleniyormuş.

Yurtdışından 5 günde gelir dedi.

Ekran kartı değişecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sayitguler kullanıcısına yanıt
    1709 ve lisanslı. Alt tab yapmayinca olmuyor ama.

• Ben de düne kadar fark etmedim.Klavyeye kulağımı sonuna kadar dayayınca az da olsa bu sesi duydum.3300 TL'ye Türkiye de muadili olmayan böyle güçlü bir laptop almışsınız kılı kırk mı yarıyorsunuz? Herkesin parası değerli anlıyorum fakat çamur atılacak bir laptop değil kesinlikle.Halk arasında bir söz var "Şeftali bulmuşsun, tüysüzünü mü istiyorsun birde?"

• Benim sipariş gelince denerim hocam zaten görüşlerimi/izlenimlerimi bende paylaşacağım. Ses sorunu var diyolar fakat o kadar takıntılı birisi değilim istediğim akıcılığı verdikten sonra az sesi çıkmış önemli değil benim için. Ki bu fiyata da o akıcılığı, istediğimi alacağımı düşünüyorum.

Birde size ve diğer arkadaşlara birşey sormak istiyorum;
    Windows 10 OEM sürümü key alınca gelen tüm sürüm güncellemelerinden yararlanabiliyor muyuz? Mesela 1709 sürümü ve ya sonra çıkacak sürümleri güncelleyebilir miyim OEM key ile onu merak ediyorum.
    Hayırlı olsun şimdiden.
    OEM de olsa başka sürüm de olsa farketmez her türlü büyük küçük farketmez güncellemeleri alır.
  • Anladım sağolun. O zaman 50 tlye oem key alıp lisanslayım en iyisi.

• Oem key alıcamda amozondada fiyatlar uçmuş sebebi nedir acaba...

• Double King Chicken kullanıcısına yanıt
    Sebebi serbest piyasa, eline bir şekilde fazladan toplu lisans geçenlerin stok durumu vs... 4-5 Euroya olmuyor ara sıra oluyor. Şuan 15 euro civarı. Farklı yerlerden bakılabilir daha uyguna bulunabilir Windows 10 pro.
    Gittigidiyor, N11 gibi yerlerde 67 lira 70 lira gibi. Uygun. Normalde 199 dolar. Nasıl oluyor, oluyor işte orası biraz uzun hikaye ama lisanslar sorunsuz oluyor.

ekleme: durma-play (arada - yok) sitesinde 47.5 tl diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunman233 -- 3 Şubat 2018; 22:56:10 >
    Ben durma.play sitesinden 47,50 TL'ye alacağım. Sizde alabilirsiniz güvenilirdir site.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayitguler -- 3 Şubat 2018; 23:38:34 >
  • Arkadaş valahi bişey almak için ne zaman forumlara baksam kafayı yiyip vazgeçiyorum onu almayın ısınıyo onu almayın şusu var busu var şimdi malum bütçe kısıtlı şuan gittigidiyorda hp cb005nt ve bu 3250 lira 100 lira da maxipuan eğer hp yi alırsam ek 480 lira indirime sahip olcagım fakat 1050 ti yerine 1050 olcak 4gb ekran ips ve ssd yerine 1tb 7200rpm hdd olucak siz ne dersiniz

• Bu satıcıdan alınır mı sizce? Vakif world card var. Puan ile 3200e geliyor. Ama satıcıya güvenemedim bir adet satışı gözüküyor. Gittigiyordaki Ebrardada 3450. Ebrar kendi sitesinde havale ile 3340. N11de de gelen kod 150tl ( ki ben bunu kullanirim) hali hazırda kupon var 88TL ve bonus garanti paydan 75 tl bonus gelicek hepsiyle maliyeti 3237e geliyor

• Merhaba arkadaşlar. Neredeyse konu açıldığından beridir takip ediyorum. Öncesinde bu bilgisayarı biliyordum ancak hiçbir yerde hakkında bilgi alamıyordum. Sayın gunman sayesinde detaylı bir fikir edinme fırsatı buldum ve ürünü n11 den aldım. Şuana kadar belirtilen hiçbir sorunla karşılaşmadım. Pubg den tutunda Witchera kadar birçok oyunu test ettim. Sıcaklık maksimum 75-80i gördü. Ben üründen memnunum. Sorunsuz bu donanımda pc isteyen arkadaşlar 4500 liraları gözden çıkarmaları gerekmekte. Sadece aklıma takılan şey üründe Type-C var mı ? Varsa ben neden bulamıyorum :/
  • Scarb S kullanıcısına yanıt
    Yerinize olsam Ti modelli olan laptop alırdım. En kötü 180-200 TL arası taşınabilir 1 TB HDD alır Asus GL502VE'de ki HDD sıkıntısını böyle çözersiniz. Ben geçen ay aldım 1 TB taşınabilir HDD 186 TL'ye geldi.
  • Memduh_BASGAN M kullanıcısına yanıt
    Ebrar Bilgisayar ürün özelliklerinde Arayüz: 1x USB 3.1 TYPE-C bağlantı noktası yazıyor.
  • Memduh_BASGAN M kullanıcısına yanıt
    Type C yok
  • Sağolun arkadaşlarlar önerileriniz için.Ürünü asusa kaydedicem fakat ne fx502v ne de gl502ve modeli bulunmuyor si nasıl yaptınız bunu.

Edit:fx502ve olarak kaydettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Double King Chicken -- 4 Şubat 2018; 13:18:29 >
    Fakat arada bi 480 lira ve 200 lira hdd farkı var şu coil whine da cabası sizce 700 lira aradaki 10 20 fps farkına değcek mi ? Hpde ssd yok fakat benim için pek problem oluşturmaz bi 5 6 derece sıcaklık farkı olcak ve büyük artısı ekran hpnin ekranı ips

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scarb -- 4 Şubat 2018; 13:50:39 >
  • Scarb S kullanıcısına yanıt
    700 lira ciddi bir fark 480 geri alınabiliyorsa siz bilirsiniz artık ne diyebiliriz. 1050 ile 1050ti arasında performans farkı var az değil. Kimine mx 150 (1030) da yetebilir ancak 1050ti alt sınır bence. Örneğin 40 fps alınan oyunda 30 fps almak ciddi bir farktır. Önemli değilse ve HP problemsiz ise düşünülebilir tabi. Mutlaka iyi kötü bir SSD alınıp takılmalı işletim sistemi oraya kurulmalı. 120 gb ortalama bir model bile olsa, SSD vazgeçilmezdir.
  • Klavyedeki a tuşu çıkmaya başladı canımı sıktı nedendir bu ?

Dikkat ettimde, A tuşunun üst kısmına bastığımda alttan yukarı kalkıyor,diğerlerinde sıkıntı yok.Sebebi nedir napmalıyım sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Double King Chicken -- 4 Şubat 2018; 15:26:7 >
    tuşun altındaki çentiklerden biri çıkmış olabilir. Bastırın yerine girer. Fazla bastırıp zarar vermeyin.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.